Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petra Star Peníze za děcko bych nedělila. Zas tolik za ně nedostane, a kdyz si odecte to, co ji ukradl z garáže a dluh za mateřskou a za tu retardaci, tak to má srovnané. A děcka drahý nejsou, zrovna nedavno jsem někde zahlédla plakát s napisem dítě za korunu. No a tohle, když bude po mamince i po tatinkovi, je za korunu drahý.
@Anonymní píše:
@Petra Star konecne nekdo, kdo zna aktualni situaci - vyse materske..
tak jo, omlouvám se ti, že jsem nezaznamenala, že se zvýšila redukční hranice PPM. Byla jsem na ní, už je to nějaký pátek ![]()
Proč jste se s manželem vlastně vůbec brali? Zrovna vám dvěma by vyhovoval život na hromádce jak nikomu jinému. To by se asi těžko stalo, aby on prodal tvou garáž, ne? Jako jak můžeš mít „dluh“ u něčeho, co je i tvoje? Myslím ten barák. Koupil ho za trvání manželství, koupil. A proč po tobě chce, abys všechno platila napůl? Však dejte peníze na jednu hromadu. Nebo si nevěříte?
@inkakřivák píše:
@Petra Star Peníze za děcko bych nedělila. Zas tolik za ně nedostane, a kdyz si odecte to, co ji ukradl z garáže a dluh za mateřskou a za tu retardaci, tak to má srovnané. A děcka drahý nejsou, zrovna nedavno jsem někde zahlédla plakát s napisem dítě za korunu. No a tohle, když bude po mamince i po tatinkovi, je za korunu drahý.
Záleží, kolik dítěti je. Malé miminko podle mě prodáš docela dobře (ale souhlas, peníze bych si cukla. Větší leda za odvoz ![]()
@Ba-stet píše:
Záleží, kolik dítěti je. Malé miminko podle mě prodáš docela dobře (ale souhlas, peníze bych si cukla. Větší leda za odvoz
Taky porad rikam @PaníKadrnožková, ze je treba videt ten pohar poloplny a vona neee.. ![]()
Ja uz ty haranty neudam ani za odvoz (ne, strejdovi Helmutovi za odvoz vazne ne).
@ontarova.stara píše:
Taky porad rikam @PaníKadrnožková, ze je treba videt ten pohar poloplny a vona neee..
Ja uz ty haranty neudam ani za odvoz (ne, strejdovi Helmutovi za odvoz vazne ne).
Musíš k nim něco přihodit, teď jsem nechala opravit klavír a chci to dávat jako klavír a dítě jako povinny odběr. Jako chápu, ze chce pani odskodneni
ale tam kromě usly mzdy může claimovat víc naroku- bolestny, ztizeni
společenského upatneni, teď z hlavy už nevim, nějaký vynaloženy náklady, usly důchod v důsledku výpadky mzdy…
@PaníKadrnožková píše:
Musíš k nim něco přihodit, teď jsem nechala opravit klavír a chci to dávat jako klavír a dítě jako povinny odběr. Jako chápu, ze chce pani odskodneniale tam kromě usly mzdy může claimovat víc naroku- bolestny, ztizeni
společenského upatneni, teď z hlavy už nevim, nějaký vynaloženy náklady, usly důchod v důsledku výpadky mzdy…
Taky myslím, že když udáváš haranty blbého věku, vzhledu, pohlaví, náboženského vyznání… tak musíš zatraktivnit nabídku. Něco přihodit, nebo akce 1+1 zdarma a tak… ![]()
@inkakřivák píše:
Jo a ještě by mu mela nauctovat odškodnění za mentální retardaci. Protože takhle zblbnout na mateřské, to už za rok bude jenom mňoukat.
Zakladatelko, neodpovidas na zasadni vec - mate SJM? Nebo ho mate zuzene? Protoze jestli mate, tak ti muze pripadat, ze te okrada, ale ve slutecnosti to tak byt nemusi… jen jsou penize/majetek jinde alokovane… ale i kdyby to (ne)bylo okradani, ono to je jedno.. podstatne je ze to tak vnimas a beres jako krivdu. Promluvte si a vyrikejte si to… treba jen nechapal, ze mu zase nezaplaztis 50 %, pokud jste to tak meli vzdycky.. tteba si myslel, ze ted mu das 3,5 a pak az zbytek…
@PaníKadrnožková píše:
Musíš k nim něco přihodit, teď jsem nechala opravit klavír a chci to dávat jako klavír a dítě jako povinny odběr. Jako chápu, ze chce pani odskodneniale tam kromě usly mzdy může claimovat víc naroku- bolestny, ztizeni
Nezapomeň na figuru, neasi 🤦♀️
@Anonymní píše:
@ontarova.stara cilem diskuse nebylo nekoho ohromit, ale ziskat nazor ostatnich, jak v dane situaci fungovat dal.
Na tvem miste bych si nastudovala, co je to SJM, a pak si kladla otazku, co jsem to za cloveka, kdyz jsou penize pro me vic, nez rodina a vztahy. ![]()
@Anonymní píše:
@ontarova.stara cilem diskuse nebylo nekoho ohromit, ale ziskat nazor ostatnich, jak v dane situaci fungovat dal.
Vysvětli, jak je možné, že ti někdo prodal tvůj majetek? Vybavila jsi ho plnou mocí? Smlouvu jsi stejně musela podepisovat, to sis nezkontrolovala číslo účtu? ![]()
@ontarova.stara píše:
Taky porad rikam @PaníKadrnožková, ze je treba videt ten pohar poloplny a vona neee..
A do babyboxu? Třeba do víc babyboxu?
@Ba-stet píše:
@ontarova.staraTaky myslím, že když udáváš haranty blbého věku, vzhledu, pohlaví, náboženského vyznání… tak musíš zatraktivnit nabídku. Něco přihodit, nebo akce 1+1 zdarma a tak…
Ani tak to nezabere. Když byl teď už zeť žádat o ruku, přihazovala jsem mu taky mladšího syna, a nevzal! No nakonec jsme ho udali, ale byly to perný roky.
@inkakřivák píše:
A do babyboxu? Třeba do víc babyboxu?
Jako po částech???
![]()
@inkakřivák píše:
Ani tak to nezabere. Když byl teď už zeť žádat o ruku, přihazovala jsem mu taky mladšího syna, a nevzal! No nakonec jsme ho udali, ale byly to perný roky.
Hele, nepopírám, že to je těžký v týhle konzumní době a s ekonomikou na vrcholu. Věcí a lidí je holt moc
Jedině počkat na příhodnější dobu. A zatím třeba odložit do sklepa jako demodovanej lustr, no.