Manžel mě okradl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21402
17.11.19 20:10
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová ano a strop je prave tech 42000.

ne, nějakých 34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.19 20:10

@mamina2017 proc to vztahujes na sebe? To byla prece reakce na nekoho jineho, kdo utocil.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.19 20:11
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Anonymní píše:
@mamina89 oddelene ucty, vlastni vydaje za sve, spolecne vydaje 50:50. Ja potrebuji mit pocit, ze jsem financne.
I ted to financne zvladnu.
Nevim, jestli je lepsi si ten vztah odosobnit, pred detmi hrat divadlo o normalni rodine, ale od chlapa se citove odpoutat. Proste uz to nebude “pritel” ale obchodni partner. Neduverovat - vse mit podlozene fakturami, e-maily, apod.

Vy už dávno obchodní partneři jste, máte jen bordel v účetnictví :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35796
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová ano a strop je prave tech 42000.

Vzhledem k redukčním hranicím je maximální výše mateřské pro rok 2019 34.620,– Kč https://www.prispevky.cz/…tvi/materska

Co tam máš dál? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21402
17.11.19 20:12

Zakladatelko, máš raději svého manžela nebo peníze? A on tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
@pikola píše:
A co sex? Jak se bude fakturovat?

Pres EET :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
@pikola píše:
A co sex? Jak se bude fakturovat?

Normálně - jedno číslo fakturuje on, druhé ona. Pokud je to teda baví. Pokud má jeden vyšší potřebu a druhý se musí víc přemáhat, tak samozřejmě platí ten náruživější. Žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149

Souhlasím s ostatními, nejste manželé, ale obchodní partneři. Nesoudím, pokud vám to tak vyhovuje.
Já bych v takovém vztahu žít nedokázala ani v domě za 50 milionů, ale je to tvoje volba, vědělas do čeho jdeš.
Podle mě jedině soudní vypořádání a rozdělení majetku (měla to tak kolegyně, dělali soi to v průběhu manželství, ale podrobnosti nevím), ale myslím, že dlouhodobě se takto žít nedá.
Představ si, že existují rodiny (znám osobně), kde jedna má 5 dětí, druhá 4 děti, jsou spolu už 20 let, ta ženská nikdy nepracovala, chlap vydělává nadstandartně a jeho peníze jsou prostě společné. Mají společně jeden dům, dvě auta a všecko, co ten chlap vydělá je i její. Pro tebe možná utopie, ale toto je manželství. Manželství je vztah, kdy je všecko společné - příjmy, dluhy, majetky. Jinak podle mě instituce manželství postrádá smysl a lidé by spolu měli žít jako nesezdaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
17.11.19 20:13
@Anonymní píše:
@inkakřivák cista mesicni mzda minus 42000 netto materska deleno dvemi ( spoluucast 50:50). Rocni bonus zvlast - neni zahrnuty. Kazdej neni socka, ktera bere materskou na minimalni urovni..

Jo a počkej na rodicak, to budeš teprve v p. rdeli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
17.11.19 20:15

Brecis tu jak socka trolle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
17.11.19 20:15
@Chytrak píše:
Namet je malo. Na to musis mit i dalsi kapacity, tema musi byt trochu realisticke a musis ho umet udrzet v kurzu, lidi to musi zajimat tam pravidelne chodit a reagovat. Takhle to vypada, ze pani sla rodit dite za penize nejakemu miliardari a zrejme si ten porod neosefovala s pravniky. Takze obyc nevydarena investice, ziiiv. :D

Však říkám, že to chce dopilovat. Ale jestli začíná… Hele, moje první povídka, co jsem napsala asi v deseti letech, taky nebyla zrovna Steinbeck :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
17.11.19 20:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
17.11.19 20:18
@thalasan píše:
Jo a počkej na rodicak, to budeš teprve v p. rdeli :lol:

Nebude, prostě bude vyšší spoluúčast. Přece to finančně neodskáče jen proto, že pečuje o jeho dítě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
17.11.19 20:18
@pikola píše:
Vzhledem k redukčním hranicím je maximální výše mateřské pro rok 2019 34.620,– Kč https://www.prispevky.cz/…tvi/materskaCo tam máš dál? :mrgreen:

Kromě trollu z emimina. Ty maji jiný zakony, rozumíš. :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí