Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Možná by ho probralo zjištění, až by takhle jednou v noci od ní přišel domů, ze jeho půlka postele je už někým zabrána. Že na nej už nikdo nečeká a nepočítá se s nim.
Já bych to udělala, ikdybych měla o tu službu fingovaneho prespaní u mě poprosit nějakého kamaráda.
@vulpes píše:
Možná by ho probralo zjištění, až by takhle jednou v noci od ní přišel domů, ze jeho půlka postele je už někým zabrána. Že na nej už nikdo nečeká a nepočítá se s nim.
Já bych to udělala, ikdybych měla o tu službu fingovaneho prespaní u mě poprosit nějakého kamaráda.
Stačilo by, abych vzala dítě a psa a na týden zmizela. To by čuměl jak puk.
Četla jsem jen pár příspěvků, ale není mi jasné, proč ho chcete zpět? Možná bych odpustila jednou, ale pravidelně?
Má známost od úterý přez internet a už se chce rozvádět?
Tak mu to dopřejte.
@leryl píše: Četla jsem jen pár příspěvků, ale není mi jasné, proč ho chcete zpět? Možná bych odpustila jednou, ale pravidelně?
Tak mu to dopřejte. [/citace@leryl píše: Četla jsem jen pár příspěvků, ale není mi jasné, proč ho chcete zpět? Možná bych odpustila jednou, ale pravidelně?
Tak mu to dopřejte.Já nemůžu říct, že ho chci zpět. Spíše mě děsí tohle jeho cestování sem a tam. To, že než se trochu seberu, tak je všechno jinak. Samozřejmě bych chtěla, aby byl normalni, v pohodě, ale to se nestane. On ani k tomu rozvodu nic nezařīdí…
@Anonymní píše:
Manžel mi v pátek oznámil, že se se mnou rozvádí. Odjel pravděpodobně k nějaké jiné ženě. Včera večer údajně ke kamarádovi a dnes od něj zase za ní. Není to žádný dlouhý vztah, cca od úterý. Padlo spoustu zlých slov z obou stran. Stěhovat se, ale bude až 1.5. údajně. Nemá kam. Není to poprvé, vždy se dříve nebo později vrátil (v rozmezí 2 až 21 dní). Snažila jsem se s ním mluvit, neslyší, nevidí. Manželství nemáme v žádném případě ideální, ale v obdobích klidu je nám dobře. Uvědomuji si jak to zni absurdně. Potřebuju poradit jak přežít, jak tu bolest vydržet. Nepomáhá nic. Upnout se na dítě, něco dělat, nic. Ležím, brečím. Napsala jsem mu zprávu, bez reakce. Akorát se víc a víc ponižuji. Nevím co dělat, nejhorší je, že zase uprostřed noci od ni přijede… kdyby už tam aspoň na vždy zůstal… Co mám dělat? Co je správný postup? Vystěhovat ho nemůžu. Máme společně byt na hypotéku.
Pošli ho k šipku a neber ho zpět.. Nechápu toto.. Dělá to opakovaně, proč si to necháš líbit? Přežijes to nejlíp tak, že se budeš těšit na výměnu zámku a na to, až zmizí.. Osobně bych odjela na tu dobu..
@martina.se píše:
Pošli ho k šipku a neber ho zpět.. Nechápu toto.. Dělá to opakovaně, proč si to necháš líbit? Přežijes to nejlíp tak, že se budeš těšit na výměnu zámku a na to, až zmizí.. Osobně bych odjela na tu dobu..
Nemám kam.
Tak se to potvrdilo. Někoho má. Chce se rozvést. Zítra mám řešit hypotéku. Takže tohle je už opravdu konec. Jak mám žít, jsem úplně v pr… teď ani nemůžu nikomu zavolat, napsat nic. Mám pocit, že mě ta bolest roztrhne.
Ahoj, jsem v podobné situaci, akorát že manžel nikoho nemá, mě nemiluje, sle už je dál( vývojem)má jiné plány do budoucna, už není rodinný typ… máme 2 malé děti 1 a 3 roky…
Jsem šíleně citově zainteresovaná, on sjíždí a lajkuje instagram o 20 let mladším pipinám, i na youtube…
@Anonymní píše:
Jsem šíleně citově zainteresovaná, on sjíždí a lajkuje instagram o 20 let mladším pipinám, i na youtube…
Strašný pocit, že jo. Naprostá bezmoc
Pro mě je to o to horší, že ještě minulý víkend říkal, jak je všechno ok, jak je rád, že jsme spolu atd. Vůbec nevím co se stalo. Proč teď
@Leucanthemum píše:
Díky všem za názory. Sama sebe nechápu. Nevím proč se nedokážu naštvat. Nevím proč jen brečím a čekám. Vždy chvíli to jde a pak se sypu. Nejhorší je, že kdykoliv jsem začala jednat (s právníkem, fin. poradkyni atd) tak než se něco začlo řešit, tak byl zpátky a bylo vše jinak. A ja slaboch vycouvala. A ano, už jsem tady psala. Vždy to aspoň na chvíli pomůže.
A kolikrát to chceš ještě zažít?? ![]()
@Betty MacDonald píše:
A kolikrát to chceš ještě zažít??
Už není co řešit. On končí. A hotovo. Ale jezdí domů. To mě ubijí. Po nočním rozhovoru je mi na zvracení ještě teď. Jak přežiju další den, to opravdu nevím. Potřebuju právníka. Potřebuju, aby se to hlo.
@Leucanthemum píše:
Už není co řešit. On končí. A hotovo. Ale jezdí domů. To mě ubijí. Po nočním rozhovoru je mi na zvracení ještě teď. Jak přežiju další den, to opravdu nevím. Potřebuju právníka. Potřebuju, aby se to hlo.
@Betty MacDonald píše:Je mi to lito, ale pro tebe je to to nejlepší řešení. Uvař si dobrou kávu, a popřemýšlej, jak všechno co nejdříve vyřídit
Držím ti palce, nebude to jednoduché, zvlášť teď. Dej vědět, jak pokračuješ
Nemůžu jíst, ani pít. Potřebuju s někým mluvit a nevím s kým. Musím pracovat a nevím jak. Totální bezmoc