Manžel nechce mluvit o rozvodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7006
13.8.20 13:54
@akavi píše:
Tady je vidět, ze při rozvodu je nejlepší žádný peníze nemít. Není se o co hádat a můžou od sebe s klidným svědomím jít hned.

A když už ty peníze mají, tak spálit? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
13.8.20 14:08
@Kubula.K píše:

Tak on je nespali urcite. Je jasne, ze na prachy byl zameren odjakziva a nejspis byly vzdy jeho prioritou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
13.8.20 14:16
@Kubula.K píše:

Spravedlivě rozdělit. Jenže na to se musí myslet již za dobrých časů, protože v těch zlých se stává člověk člověku vlkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
13.8.20 14:26
@akavi píše:
Spravedlivě rozdělit. Jenže na to se musí myslet již za dobrých časů, protože v těch zlých se stává člověk člověku vlkem.

mame zname, co se rozvadeji a deli majetek. To je uplne silene, hadaji se i o kazdou fotku nebo cedecko (maji movity i nemovity majetek-tam se proste nedomluvi). Si kolikrat rikam, ze ta drina okolo deleni majetku a decek drzi nase manzelstvi pohromade. S nadsazkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
13.8.20 14:37
@matkabagristy píše:
mame zname, co se rozvadeji a deli majetek. To je uplne silene, hadaji se i o kazdou fotku nebo cedecko (maji movity i nemovity majetek-tam se proste nedomluvi). Si kolikrat rikam, ze ta drina okolo deleni majetku a decek drzi nase manzelstvi pohromade. S nadsazkou

U nás taky. Bez nadsázky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
13.8.20 14:54

Taky mi to cele prijde jen o majetku. Hlavne koment, ze nechce stridavku, protoze on by urcite mel chuvu nebo by pomahali rodice, a ona nedostala alimenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
13.8.20 15:12
@Simmcaa píše:
Taky mi to cele prijde jen o majetku. Hlavne koment, ze nechce stridavku, protoze on by urcite mel chuvu nebo by pomahali rodice, a ona nedostala alimenty.

No, když srovnáš čas strávený s matkou, která může a chce pečovat, a čas s chůvou - nepřijde ti, že by ta matka měla dostat přednost? :nevim: Tohle je přece o dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
13.8.20 15:19
@Kubula.K píše:
No, když srovnáš čas strávený s matkou, která může a chce pečovat, a čas s chůvou - nepřijde ti, že by ta matka měla dostat přednost? :nevim: Tohle je přece o dítěti.

Ano, kdyby tam nebyl ten povzdech, ze by nedostala u stridavky alimenty. Ja proste v kazdem to prispevku citim vic vycet toho co chce z manzela dostat nez reseni ditete. S prijmem 40 tisic uz muze davno mit podanou zadost o rozvod, bydlet sama, ukazat, ze ma pro dite zazemi a chlap by videl, ze to opravdu mysli vazne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
13.8.20 15:26

Já asi dokážu pochopit obavu, jak to zvládnu, když můj milion odpočívá na manželově účtu a on ho přede mnou hlídá, jak někdo psal. :mrgreen: A pokud mu práce znemožňuje se o dítě osobně starat a matka se starat může a chce, ani se nedivím, že by radši výlučnou péči a alimenty.

Ale souhlasím, že nějakou akci už by to chtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
13.8.20 15:29
@Kubula.K píše:
Já asi dokážu pochopit obavu, jak to zvládnu, když můj milion odpočívá na manželově účtu a on ho přede mnou hlídá, jak někdo psal. :mrgreen: A pokud mu práce znemožňuje se o dítě osobně starat a matka se starat může a chce, ani se nedivím, že by radši výlučnou péči a alimenty.Ale souhlasím, že nějakou akci už by to chtělo.

Druha moznost, nejlepsi pro dite, je proste pokracovat v manzelstvi, dite bude mit lepsi peci, nez kdyby se rozvedli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
13.8.20 15:33

No, furt nevíme, proč se zakl chce rozvádět. Mně nezní jako někdo, kdo v práci potkal sexy zajocha, ale nevíme, no, tak těžko soudit.

Jestli je manželství špatný, tak to pro dítě jako dobrou možnost nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
13.8.20 16:37
@Simmcaa píše:
Druha moznost, nejlepsi pro dite, je proste pokracovat v manzelstvi, dite bude mit lepsi peci, nez kdyby se rozvedli.

Nejlepší pro dítě je zůstávat v tomhle prostředí plném zloby, kde si rodiče jdou div ne po krku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
13.8.20 16:41
@šupsem šuptam píše:
Nejlepší pro dítě je zůstávat v tomhle prostředí plném zloby, kde si rodiče jdou div ne po krku?

Pokud o rozvodu ona mluvi 2 roky a neodesla, asi to zase nebude tak zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
13.8.20 16:45

Ja bych prave sla bydlet jinam, dite by bylo pro mne vice nez doresit majetek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
13.8.20 16:49
@Simmcaa píše:
Ano, kdyby tam nebyl ten povzdech, ze by nedostala u stridavky alimenty. Ja proste v kazdem to prispevku citim vic vycet toho co chce z manzela dostat nez reseni ditete. S prijmem 40 tisic uz muze davno mit podanou zadost o rozvod, bydlet sama, ukazat, ze ma pro dite zazemi a chlap by videl, ze to opravdu mysli vazne.

Pokud je v platech velký rozdíl, platí se alimenty i u střídavky. To nevíš?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky