Manžel nechce mluvit o rozvodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uslava
1.8.20 19:22
@Anonymní píše:
@Karleon Bojím se, že to bude tlačit na společnou péči a nechá se starat chůvy.. Nebo, že se urazí a nebude se starat o dítě už vůbec.

Proč se chceš rozvadet?

• Citovat
  • Upravit
658
1.8.20 19:22

Muž bude asi schopný a férový…ale bohužel si vybral špatnou ženu, která společný život ničí a torpéduje…asi by udělal nejlépe, kdyby takovouhle životní brzdu vyhodil z baráku a děj se vůle boží…co zakladatelka vysoudí, to bude mít i když na tom nemá žádné zásluhy a ona dle svého kňourání to asi ví také…ovšem radši by se s ním dohadovala o majetku a doufá, že aby si jí udržel, tak jí bude snášet modré z nebe…na rozdíl od ušláplých ňoumů, kteří ženskou nechají se sebou hrát piškorky má rozum a na její tanečky o jeho majetek nepřistoupí…je to chlap který si zaslouží obdiv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
1.8.20 19:25
@Sandokanec píše:
Jo jenze jsou manzele 5 let a 2 roky resi rozvod. A ta zenska nema zadnou zasluhu na vydelku toho chlapka za tu dobu, pochop, ze on je nasrany a nebude spolupracovat.

Nasraný být může, jak chce. na věci to vůbec nic nemění. Ženská nemá zásluhu na výdělku toho chlapa? Tyhle šovinistické názory jsou ze všeho nejlepší. Kdopak asi tak pánovi pečoval o domácnost, vytvářel zázemí, porodil a vypiplal jejich společné dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
1.8.20 19:26
@prokr píše:
Nasraný být může, jak chce. na věci to vůbec nic nemění. Ženská nemá zásluhu na výdělku toho chlapa? Tyhle šovinistické názory jsou ze všeho nejlepší. Kdopak asi tak pánovi pečoval o domácnost, vytvářel zázemí, porodil a vypiplal jejich společné dítě?

No treba by ten chlapek byl bohatsi a stastnejsi bez ni a ditete. Takze opravdu nemusi mit vubec zadnou zasluhu. :mrgreen: Kdo vi jak to s jejich vztahem je. Asi to nebude uplne laska na prvni pohled z jei strany, to nam je doufam jasne, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
1.8.20 19:28
@Anonymní píše:
@Ms.Ragdoll Jsem ochotná oželet majetek, který vznikl v SJM, ale byla jsem na začátku manželství „hloupá“ a dala jsem mu část peněz, které jsem dostala od rodiny, aby je vložil na zahraniční investiční účet („společný, jsem tam jako spolumajitel“). Jak jsem měla náročné miminko, nechala jsem mu v investicích volnou ruku a nemám ani vstupní hesla od bankovnictví. Bojím se, že peníze vybral a v hotovosti převedl bůhvíkam.. Nechce mi dát přístupy. Nevím :,( Stydím se za sebe.
Druhá rovina je, že jeho dítě má nárok na aspoň nějaký standard, ale ten jeho je vysoký z důvodu dědictví, ne výdělku.
Já toho moc k životu nepotřebuji, ale chci ať se má dítě dobře.

tak jako spolumajitel snad mas nejaka prava a muzes podat v bance zadost o zaslani pristupovych hesel, ne? a ze jsi mela narocne miminko? co je to za debi.l.ni vymluvu?… co tu pises, mi pripada, ze jsi takova ta zlatokopka, ktera si poridila dite v domneni, ze se bude mit diky diteti dobre a ejhle, ono to nevyslo, jinak nechapu, proc tu porad omylas jeho majetek. penize, ktere jsi mu dala, snad nekde osetreno mas, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
1.8.20 19:29
@olino píše:
Muž bude asi schopný a férový…ale bohužel si vybral špatnou ženu, která společný život ničí a torpéduje…asi by udělal nejlépe, kdyby takovouhle životní brzdu vyhodil z baráku a děj se vůle boží…co zakladatelka vysoudí, to bude mít i když na tom nemá žádné zásluhy a ona dle svého kňourání to asi ví také…ovšem radši by se s ním dohadovala o majetku a doufá, že aby si jí udržel, tak jí bude snášet modré z nebe…na rozdíl od ušláplých ňoumů, kteří ženskou nechají se sebou hrát piškorky má rozum a na její tanečky o jeho majetek nepřistoupí…je to chlap který si zaslouží obdiv…

Olino Ty nikdy ale opravdu nikdy nezklameš :mrgreen: Já nemohu uvěřit tomu, že fakt někdo může být až takhle deb. lní 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.20 19:31

@Uslava Ve zkratce asi, že mně nemá rád a neváží si mně. Je chytrý a necitlivý. Snaží se ze mně udělat trosku, která bude držet pusu a koukat na něj s respektem. Nejsem na to stavěná. Věřím tomu, že nějaké by vyhovoval, ale já jsem z toho vztahu psychicky na dně :zed:

• Citovat
  • Upravit
Uslava
1.8.20 19:33
@Anonymní píše:
@Uslava Ve zkratce asi, že mně nemá rád a neváží si mně. Je chytrý a necitlivý. Snaží se ze mně udělat trosku, která bude držet pusu a koukat na něj s respektem. Nejsem na to stavěná. Věřím tomu, že nějaké by vyhovoval, ale já jsem z toho vztahu psychicky na dně :zed:

Chápu. Jak není mezi partnery úcta, láska a respekt, tak to nejde.

• Citovat
  • Upravit
5593
1.8.20 19:33
@Sandokanec píše:
No treba by ten chlapek byl bohatsi a stastnejsi bez ni a ditete. Takze opravdu nemusi mit vubec zadnou zasluhu. :mrgreen: Kdo vi jak to s jejich vztahem je. Asi to nebude uplne laska na prvni pohled z jei strany, to nam je doufam jasne, ne? :nevim:

To co píšeš jsou jenom samé dohady, smyšlenky aTvoje představy. Pro to nemáš jediný reálný důkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.20 19:35

@Uslava Nejde..a nejhorší je, že cítím jak jsem kvůli tomu zakomplexovaná a buď kolem sebe kopu, nebo jsem depresivní.
Musím na sobě zapracovat, ale vedle něj to nedám prostě.

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
1.8.20 19:37
@prokr píše:
Olino Ty nikdy ale opravdu nikdy nezklameš :mrgreen: Já nemohu uvěřit tomu, že fakt někdo může být až takhle deb. lní 8o

Ontar ma slabsi obdobi, slunce, seno, pivo… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5640
1.8.20 19:38
@Anonymní píše:
@Ms.Ragdoll Jsem ochotná oželet majetek, který vznikl v SJM, ale byla jsem na začátku manželství „hloupá“ a dala jsem mu část peněz, které jsem dostala od rodiny, aby je vložil na zahraniční investiční účet („společný, jsem tam jako spolumajitel“). Jak jsem měla náročné miminko, nechala jsem mu v investicích volnou ruku a nemám ani vstupní hesla od bankovnictví. Bojím se, že peníze vybral a v hotovosti převedl bůhvíkam.. Nechce mi dát přístupy. Nevím :,( Stydím se za sebe.
Druhá rovina je, že jeho dítě má nárok na aspoň nějaký standard, ale ten jeho je vysoký z důvodu dědictví, ne výdělku.
Já toho moc k životu nepotřebuji, ale chci ať se má dítě dobře.

Pokud jsi tam jako spolumajitel, musela jsi podepisovat papíry. Ten přístup si od instituce, kde ten účet máte, prostě vyžádej. Kde je problém?

Navíc, pokud si je dostala od rodiny, tak určitě není problém prokázat, odkud a kam šly. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
1.8.20 19:39
@markytka3 píše:
tak jako spolumajitel snad mas nejaka prava a muzes podat v bance zadost o zaslani pristupovych hesel, ne? a ze jsi mela narocne miminko? co je to za debi.l.ni vymluvu?… co tu pises, mi pripada, ze jsi takova ta zlatokopka, ktera si poridila dite v domneni, ze se bude mit diky diteti dobre a ejhle, ono to nevyslo, jinak nechapu, proc tu porad omylas jeho majetek. penize, ktere jsi mu dala, snad nekde osetreno mas, ne?

Nevím proč urážíš a bez jakýchkoliv reálných podkladů zakaldatelku napadáš. Tak prostě jsou mezi námi i tací, kteří důvěřují a neprověřují. A to z nich nedělá horší lidi. Naopak si myslím, že kdyby zakladatelka byla něco ve stylu po majetcích jedoucí zlatokopky, tak má všechny tyhle věci ošéfované do posledního detailu. A nevidím důvod proč by se měla při majetkovém vyrovnání nechat okrást.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
1.8.20 19:39
@prokr píše:
Olino Ty nikdy ale opravdu nikdy nezklameš :mrgreen: Já nemohu uvěřit tomu, že fakt někdo může být až takhle deb. lní 8o

@prokr
Ontar /Olino/ Ratno atd. není debilní.
Myslím, že je zhrzený, zahořklý a naštvaný na „všechny ženy světa“ a sem si chodí virtuálně zakopat pokaždé, když mu nějaká připomene tu ( ženu, situaci), která mu zamávala se životem.
A raději, ať si to řeší tady, než v reálu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
1.8.20 19:42
@Dája999 píše:
@prokr
Ontar /Olino/ Ratno atd. není debilní.
Myslím, že je zhrzený, zahořklý a naštvaný na „všechny ženy světa“ a sem si chodí virtuálně zakopat pokaždé, když mu nějaká připomene tu ( ženu, situaci), která mu zamávala se životem.
A raději, ať si to řeší tady, než v reálu. :think:

Kdepak, on je zde ve virtualu plne saturovan. Vzdyt kym jinym ho mohla karma potrestat nez mnou :lol:?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky