Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@prokr píše:
To co píšeš jsou jenom samé dohady, smyšlenky aTvoje představy. Pro to nemáš jediný reálný důkaz
Stejne tak jako ty nemas zadny dukaz o svych smyslenkach.
Takze kde je rozdil. Jwen ti rikam jednu z moznych variant, ze ne vzdy je zena pro muze prinos, chapes?
@Anonymní píše:
@Uslava Nejde..a nejhorší je, že cítím jak jsem kvůli tomu zakomplexovaná a buď kolem sebe kopu, nebo jsem depresivní.
Musím na sobě zapracovat, ale vedle něj to nedám prostě.
Ja nevim, ale myslim, ze kdyby to bylo tak hrozny, tak proste jdes a majetky resis az v druhe rade. Prijmy mas dost velky.
A ne ty se snazis, aby odesel on a nechal te tam vyhodne bydlet nejakou dobu.
@Ms.Ragdoll Je to zahraniční investiční společnost. Sídlo není v Europě a nevím ani přihlašovací jméno.
![]()
Nevadí, písnu email, co s tím. Podepisovala jsem něco a scanoval moje osobní doklady(tenkrát jsem měla jiné z důvodu změny občanství), tak snad to půjde identifikovat. Blbý je, že jeho email je kontaktní, takže vše spadne k němu. Na druhou stranu to musí nějak jít..
Prokázat, že to bylo ze zdrojů rodiny půjde.
Hele asi se vymlouvám. Musím se jenom dokopat začít.
@ontarova.stara píše:
Kdepak, on je zde ve virtualu plne saturovan. Vzdyt kym jinym ho mohla karma potrestat nez mnou?
Jen nekecej, ty jsi slunce jeho života ![]()
Teď mě napadá - reagoval na tebe někdy tady v diskuzích, když píšeš něco ohledně
vašeho „emimiňáckého manželství“?
Příspěvek upraven 01.08.20 v 19:52
@Sandokanec píše:
Stejne tak jako ty nemas zadny dukaz o svych smyslenkach.Takze kde je rozdil. Jwen ti rikam jednu z moznych variant, ze ne vzdy je zena pro muze prinos, chapes?
Rozdíl je v tom, že já zde neventiluji svoje čistě subjektivní názory na průběh a kvalitu zakladatelčina manželství takovým způsobem abych vypouštěla závěry o tom, jak se dotyčná chce nezaslouženě napakovat, chlapa obrat o majetek ap.
@Anonymní píše:
@Ms.Ragdoll Je to zahraniční investiční společnost. Sídlo není v Europě a nevím ani přihlašovací jméno.![]()
![]()
Nevadí, písnu email, co s tím. Podepisovala jsem něco a scanoval moje osobní doklady(tenkrát jsem měla jiné z důvodu změny občanství), tak snad to půjde identifikovat. Blbý je, že jeho email je kontaktní, takže vše spadne k němu. Na druhou stranu to musí nějak jít..
Prokázat, že to bylo ze zdrojů rodiny půjde.Hele asi se vymlouvám. Musím se jenom dokopat začít.
Vubec to nemusi nejak jit, kdo vi jak to skoncilo a oni se s tebou nemusi bavit pokud ani neznas cislo uctu nebo neco, neni to ceska banka, nekde si zakladaji na anonymite. A o kolik penez radove slo?
@Anonymní píše:
@Uslava Ve zkratce asi, že mně nemá rád a neváží si mně. Je chytrý a necitlivý. Snaží se ze mně udělat trosku, která bude držet pusu a koukat na něj s respektem. Nejsem na to stavěná. Věřím tomu, že nějaké by vyhovoval, ale já jsem z toho vztahu psychicky na dně
No, tak nějak jsem si myslela, že to bude.
Jde o ten první krok, tak hodně síly ![]()
A omlouvám se za OT, občas se diskuze stočí bokem ![]()
@Sandokanec Hele o to méně by mi zaplatil bokem.. Nechci dítě stěhovat na 3×, zbytečně plýtvat na zařízení, stěhováky.. to je vše. Vždyť by mu mělo jít o to, ať to není pro dítě stres.
Do dítěte nucený nebyl a před manželstvím jsem ho podporovala já.
Na druhou stranu beze mně by byl opravdu spokojenější, tak i proto nerozumím, že nechce mluvit o podmínkách obecně. To, že chci zůstat v bytě není dogma, ale chci aby se mnou pořešil, kam a kdy se přestěhuji a jak se budeme starat.
Spíš ho chci donutit řešit to se mnou, než tady řešit, na co mám nárok. To mi fakt řekne právnik.
O něj se fakt neboj, tahám za kratší konec.
@Anonymní píše:
@Sandokanec Hele o to méně by mi zaplatil bokem.. Nechci dítě stěhovat na 3×, zbytečně plýtvat na zařízení, stěhováky.. to je vše. Vždyť by mu mělo jít o to, ať to není pro dítě stres.
Do dítěte nucený nebyl a před manželstvím jsem ho podporovala já.Na druhou stranu beze mně by byl opravdu spokojenější, tak i proto nerozumím, že nechce mluvit o podmínkách obecně. To, že chci zůstat v bytě není dogma, ale chci aby se mnou pořešil, kam a kdy se přestěhuji a jak se budeme starat.
Spíš ho chci donutit řešit to se mnou, než tady řešit, na co mám nárok. To mi fakt řekne právnik.
Neznam vas pribeh, ale proste to na me pusobilo, ze moc resis ty majetky, jasne mozna pravem, kdyz v tom mas i nejaky uspory. Kazdopadne se proste s nim asi nedomluvis a musis to resit jinak.
@Sandokanec Hele tvůj pocit je částečně oprávněný. Nemám chuť, aby „kvůli“ mému klidu jsem musela dítěti říct. Sorry jako, ale do zahraničí do školy nepůjdeš, protože maminka chtěla svatý klid. Také mi to dá prostor se plně věnovat výchově a nepadat na pusu.
Na druhou stranu ho tím nechci úplně naštvat, aby se kvůli nenávisti ke mně nevykašlal i na dítě.
Vždy mi říká, že potřebuje mít hodně dětí a když to nejde se mnou, tak se zařídí jinde. Bojím se, že pak už si na naše ani nevzpomene.
Je moc chytrý, proto jsem doufala, že bude chtít ve finále komunikovat. Takhle to bude dlouhý, ošklivý a zbytečný. A přitom mně nesnáší
Nabízím mu klid.
@Anonymní píše:
Do dítěte nucený nebyl a před manželstvím jsem ho podporovala já.Na druhou stranu beze mně by byl opravdu spokojenější, tak i proto nerozumím, že nechce mluvit o podmínkách obecně. To, že chci zůstat v bytě není dogma, ale chci aby se mnou pořešil, kam a kdy se přestěhuji a jak se budeme starat.
Počítej s tím, že se s ním nedomluvis na ničem a začni jednat. Když ti pak v něčem vyjde vstříc, bude to příjemný bonus. Já bych se odstěhovala někam blízko něho, aby byla vidět snaha. Nenechá te bydlet doma. Pokud jde o boj, je mu dítě ukradene. A už se prosím k němu nikdy nevracej.
Na mně teda taky působí dost nedobře, jak zakladatelka nechce platit zbytečně 3najmy a jak nechce dítě 3× stěhovat a jak je ona skromná, ale ať má dítko odpovídající životní úroveň… nevím, z mého úhlu pohledu se to moc točí kolem peněz… Chtěla by toho hodně, ale nic pro to udělat…a mám pocit, že dítě je jen zástěrka…
@Uslava Už se ukecat nenechám, již mně takhle podvedl, abych se vrátila… Zavolám na OSPOD a zeptám za jakých podmínek se mohu stěhovat, právníkovi a když začne komunikovat, tak to bude plus.
Děkuji ![]()
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Na mně teda taky působí dost nedobře, jak zakladatelka nechce platit zbytečně 3najmy a jak nechce dítě 3× stěhovat a jak je ona skromná, ale ať má dítko odpovídající životní úroveň… nevím, z mého úhlu pohledu se to moc točí kolem peněz… Chtěla by toho hodně, ale nic pro to udělat…a mám pocit, že dítě je jen zástěrka…
Prave a ten chlapek neni hloupej a muze se proste citit podvedene, vezme si ji, maji dite a ona hned resi rozvod a majetky a chce jeho zivotni uroven. ![]()
@Anonymní píše:
@Sandokanec Hele tvůj pocit je částečně oprávněný. Nemám chuť, aby „kvůli“ mému klidu jsem musela dítěti říct. Sorry jako, ale do zahraničí do školy nepůjdeš, protože maminka chtěla svatý klid. Také mi to dá prostor se plně věnovat výchově a nepadat na pusu.
Na druhou stranu ho tím nechci úplně naštvat, aby se kvůli nenávisti ke mně nevykašlal i na dítě.
Vždy mi říká, že potřebuje mít hodně dětí a když to nejde se mnou, tak se zařídí jinde. Bojím se, že pak už si na naše ani nevzpomene.
Je moc chytrý, proto jsem doufala, že bude chtít ve finále komunikovat. Takhle to bude dlouhý, ošklivý a zbytečný. A přitom mně nesnášíNabízím mu klid.
Nevim jak to mate a nevidim do toho, ale presne tyhle spory jsou duvod proc svatbu a decka nechci.
At si kazdy jede na svem a neresime nejaky spory porad.