Manžel nemá dobrou práci a je mu to fuk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76281
27.1.19 14:40
@Hroznej puberťák píše:
Chci schopného chlapa :mrgreen:
Na to už je asi trochu pozdě, když už máš děti s tímhle… Jinak je docela sranda, jak schopného chlapa zpravidla ocení akorát ty, co ho doma nemají, nebo o něj přijdou :jazyk:

A to zas jako bacha! :cert:
Své schopné chlapy ocenuji velmi. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
27.1.19 14:40
@Anonymní píše:
Nemáme vyměněné role v domácnosti - píši že se o děti Staráme napůl. Holt musí vyzvednout děti ze školy, když já musím být v práci :nevim: ale neučí se s nimi, nebaví ho to, doma neuklízí, protože mu bordel nevadi… Nechápe, proč chci umyt koupelnu a záchod, vždyť jsem ji myla předminulý týden 8o 8o 8o jsme spolu už dost let. Nebýval.pasivni, ba naopak měl dobrou práci (vždy přes známost, nikdy nepůjde nikam na pohovor), nemá žádné přátele, je buď doma nebo v kanclu, téměř nesportuje. Doma uvari, DS Prado do pracky, susicky, uni vypravit deti do skoly.
Jeho taky trochu užírá, kam se jeho firma dostala, ale není povaha na to to měnit… Musel by být aktivní a to nechce. Bude přežívat s 20 tisíci. Klidne nepojede na dovolenou, klidne dětem řekne, že na tábor nejsou peníze, klidne bude kupovat šunku s 60 % masa… Z tohodle chudého způsobu vypadl prave firmou a tím, že jsem ho svou cílevědomosti zvedla, ale jinak je to asi v něm. Když chci vymalovat, ok, ať najdu malíře, on proti tomu nic nemá, snad vím, zda na to máme. Sám malovat nebude, případně to bude rok slibovat. Chci koupit dětem kvalitní boty? Ok, jak chci, on jim klidné koupi od Vietnamců… Asi nebude problém jen v té práci. Je prostě celkově pasivní a mě už nebaví dělat hlavu rodiny… Chci schopného chlapa. Zakl

Tak to je neco jineho.
Byval takovy vzdycky, anebo se zmenil na pasivni typ? Protoze pokud byl takovy vzdycky, s tim nic nenadelas. Takovyho jsi si ho vzala, pasivita je jeho prirozenost.

Pokud se zmenil, muze byt za tim vic duvodu, treba deprese, vyhoreni, krize stredniho veku…s tim ale jde pracovat.
Takze drzim palce :kytka:

Příspěvek upraven 27.01.19 v 15:04

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.1.19 14:41
@Chytrak píše:
Ale tohleto ja samozrejme chapu a je mi to jasne i z uvodu. Chtel jsem tim jen rict, ze z lenochu se nestavaji drici a naopak. :lol:

Tak v mojí původní rodině to tak bylo - do revoluce se rodičům dařilo tak nějak stejně, táta měl nápady, iniciativu a dobrou náladu.
Po revoluci se mámě vedlo dlouhodobě v práci mnohem líp, táta už se naopak moc nechytil. V jeho oboru se moc nedařilo, a tak dost střídal zaměstnání.
Mělo to velmi negativní vliv na jeho psychiku, chování a rodinu. Časem asi vnitřně rezignoval, velmi zlenivěl, upadl do deprese, pil.
Prosím anonym, velmi citlivé rodinné informace.
Lidé se během života můžou vlivem okolností velmi změnit

• Citovat
  • Upravit
My Melody
27.1.19 15:00
@Anonymní píše:
Tak v mojí původní rodině to tak bylo - do revoluce se rodičům dařilo tak nějak stejně, táta měl nápady, iniciativu a dobrou náladu.
Po revoluci se mámě vedlo dlouhodobě v práci mnohem líp, táta už se naopak moc nechytil. V jeho oboru se moc nedařilo, a tak dost střídal zaměstnání.
Mělo to velmi negativní vliv na jeho psychiku, chování a rodinu. Časem asi vnitřně rezignoval, velmi zlenivěl, upadl do deprese, pil.
Prosím anonym, velmi citlivé rodinné informace.
Lidé se během života můžou vlivem okolností velmi změnit

Pokud ale nebyl vzdycky takovy (a evokuje ti to pribeh tvyho taty), s tim muzete pracovat, to je dobra sprava, nekde ten duvod je, proc takhle na vsechno rezignoval…treba by stalo za to skusit pomoc psychologa.

• Citovat
  • Upravit
finduska
27.1.19 15:04

@Hroznej puberťák nene ja ho ocenuji porad a kazdy den(pozor muj chlap je platove v prumeru, schopnyho chlapa si nepredstavuji jako pana co je 12hodin denne v praci a dovali 80 000). Ale postara se,poseka,vymaluje a vsechno okolo :lol: a i pergolu a bazen postavil :lol: :lol: ted i vari ,uklizi pere :P :P (uz jen tyden) :mrgreen: a taky mu to davam patricne najevo :mrgreen: i kdyz zrovna predevcirem po precteni jedne diskuze tady,jsem mu v zachvatu lasky napsala ,ze ho skutecne hrozne miluju i po tech letech, a jeho odpoved byla " milacku,ale uz sis tu kabelku preci koupila" :lol: :lol: :lol: :lol: :palec:

• Citovat
  • Upravit
76281
27.1.19 15:44
@Chytrak píše: Az na to, ze zivot prevaznou vetsinu neni o tom delani co te bavi, zvlast kdyz si poridis decka.

Druhy prispevek zakladatelky trochu vic osvetluje, ten 1. nicmene furt si nemyslim, ze by jeji chlap byl na zacatku vztahu nejaka star.
Nema ZADNE(!) pratele a nikdy nepujde na pohovor kvuli prace? Nevim, podle me kdyz nekdo rekne, ze nema zadne pratele, tak to je jasny dukaz ze neni normalni.
Zakladatelko a on nemel NIKDY zadne pratele ani na zacatku vztahu? :nevim:

Jo, takze zakladatelku celkem chapu, ze s nim bude asi tezke souziti.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
27.1.19 16:14
@sirikit píše:
Protože to my, slabé ženy, historicky od schopného chlapa tak nějak očekáváme. :andel:
Ano, nikdo neřekl, že je to lehké.
Kdo by taky protějšek obdivoval za něco, co zvládá každý pařmen s červenejma očima?

nechtěla jsi spíše napsat, kdo by taky obdivoval chlapa za něco, co zvládá každá ženská? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
27.1.19 16:15
@Chytrak píše:
Az na to, ze zivot prevaznou vetsinu neni o tom delani co te bavi, zvlast kdyz si poridis decka.

tak to by jsi měl spíše napsat zakladatelce, ta psala, že ji to už nebaví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76281
27.1.19 16:42
@Arturus píše:
nechtěla jsi spíše napsat, kdo by taky obdivoval chlapa za něco, co zvládá každá ženská? :lol:

A nebo tak.
Fakt, mně se hrozně líbí, když mi chlap zaujatě vypráví o něčem, co bylo v práci, nebo mu kolegové/ podřízení volají domů a já mám možnost sledovat tu samozřejmost profesionála v přímým přenosu. :srdce:
Chuť si tohohle frajera vzít hned teď a tady :oops: :oops: ..a občas ho přímo při podobném telefonátu rozptyluji eeech.. poněkud společensky nepřijatelně. 8) ;)
Vůbec nijak mě to neobtěžuje, nijak to neupozaduje náš vztah ani rodinu - naopak, imponuje mi, když má ten druhý svůj svět, ve kterém je dobrý, uznávaný a baví ho to tam.
Protože takový chlap dokáže snadno pobrat, že já to mám hozeny stejně.
Peníze, které to přináší, jsou vlastně jenom bonus, přidaná hodnota - pokud někdo zabíjí 8 hodin denně něčím, co ho výslovně nebaví, je celkem k politování. Ale zase jeho problém, že se nedokáže uživit něčím, co ho baví. :nevim:
Mám zkušenost, že v práci úspěšní lidé si dokážou rozdělit čas na job, rodinu i koníčky, mají mnohem větší tah na branku, jiskru a vůbec je s nimi mnohem pohodovejsi soužití, než se zevlem, který vlastně neví, co se sebou a jen zabíjí čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
27.1.19 17:08
@sirikit píše:
Protože to my, slabé ženy, historicky od schopného chlapa tak nějak očekáváme. :andel:
Ano, nikdo neřekl, že je to lehké.
Kdo by taky protějšek obdivoval za něco, co zvládá každý pařmen s červenejma očima?

Pak také koukejte, jako historicky schopné ženy obstarat děti, domácnost a nekňučte tady, že vám mužskej doma nepomůže, jak se to tady motá v každé druhé diskusi…

• Citovat
  • Upravit
76281
27.1.19 17:13
@ontar píše:
Pak také koukejte, jako historicky schopné ženy obstarat děti, domácnost a nekňučte tady, že vám mužskej doma nepomůže, jak se to tady motá v každé druhé diskusi…

Jestli mi někde najdeš, kterak jmenovitě kňučím, že mi manžel doma nepomůže s domácností a dětmi, omluvím se za své zpozdilé, prvobytně pospolné názory před nastoupeným eMiminem v samostatně založeném vlákně a Tobě zašlu plaketu Colombo roku. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
27.1.19 17:17
@sirikit píše:
A to zas jako bacha! :cert:
Své schopné chlapy ocenuji velmi. :srdce:

Ty jsi taky ta výjimka, co potvrzuje pravidlo :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1091
27.1.19 17:20
@sirikit píše:
A nebo tak.
Fakt, mně se hrozně líbí, když mi chlap zaujatě vypráví o něčem, co bylo v práci, nebo mu kolegové/ podřízení volají domů a já mám možnost sledovat tu samozřejmost profesionála v přímým přenosu. :srdce:
Chuť si tohohle frajera vzít hned teď a tady :oops: :oops: ..a občas ho přímo při podobném telefonátu rozptyluji eeech.. poněkud společensky nepřijatelně. 8) ;)
Vůbec nijak mě to neobtěžuje, nijak to neupozaduje náš vztah ani rodinu - naopak, imponuje mi, když má ten druhý svůj svět, ve kterém je dobrý, uznávaný a baví ho to tam.
Protože takový chlap dokáže snadno pobrat, že já to mám hozeny stejně.
Peníze, které to přináší, jsou vlastně jenom bonus, přidaná hodnota - pokud někdo zabíjí 8 hodin denně něčím, co ho výslovně nebaví, je celkem k politování. Ale zase jeho problém, že se nedokáže uživit něčím, co ho baví. :nevim:
Mám zkušenost, že v práci úspěšní lidé si dokážou rozdělit čas na job, rodinu i koníčky, mají mnohem větší tah na branku, jiskru a vůbec je s nimi mnohem pohodovejsi soužití, než se zevlem, který vlastně neví, co se sebou a jen zabíjí čas.

tomu všemu samozřejmě rozumím, ale základním problémem je, že těchto „superchlapů“ je holt málo, a ne na každou se může dostat. Kdyby byli úplně stejní superchlapi ti jeho kolegové, nebo dokonce i podřízení, pak by potom už to jeho machrování po telefonu s nimi před tebou už jaksi nemělo ten správný efekt. A stejně tak ne každý chlap potká superženu tvého typu :lol: Nakonec i ten schopný chlap, co všechno zařídí a udělá, může mít taky svoje mouchy, je třeba často arogantní, na domácnost a děti ani nešáhne, považuje to za ženské práce a po ženské vyžaduje, ať je dělá absolutně bez chyby, v tom horším případě může potom ženskou považovat i za jakousi onuci. Otázkou je, byla by zakladatelka v takovém vztahu šťastnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76281
27.1.19 17:22
@Hroznej puberťák píše:
Ty jsi taky ta výjimka, co potvrzuje pravidlo :mrgreen: :mavam:

Ale nene, nesmíš to vidět tak černě. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554