Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kalla - Stále doufám, že se to narozením syna změní.. tak ještě vydržím tech pár týdnů.. Ale veselo mi není..
No a pokud to nebude lepší, tak o mně asi vážně přijde..
Limo.nada
to je hnus… tohle vážně nechápu..asi bych ho za kule pověsila do průvanu… ![]()
U nás to bylo hodně podobně, až na to, že nebyl pryč každý týden, ale spíš obden a nejlíp ještě s lidma o 10 let mladšíma a taky nezadanýma a bezdětnýma, nejspíš aby si dokázal, že je mladej. Táhlo se to celé těhotenství a potom až asi do malého pěti měsíců, já mlčela a trápila se, až přítel udělal absolutní pitomost a já na ní přišla. V tu chvíli jsem konečně bouchla, řekla mu úplně všechno, co mi vadí, jeho chování za poslední rok, a popravdě mu řekla, že prostě nevím, jestli s ním chci za těchhle podmínek zůstat. Uvědomil si to, všechno se o něco zlepšilo a jsme spolu…samozřejmě si sám taky čas od času vyjde a já proti tomu nic nemám, ale už je to tak jednou do měsíce.
Soira.. dík za nabídku 1%.. kéž by to pomohlo
taky bych ho za ty kule pověsila.. ale nejsem si jistá, jestli ještě nějaký má.. už dlóóuho jsem je neviděla.. ![]()
Limo.nada píše:
Soira.. dík za nabídku 1%.. kéž by to pomohlo![]()
taky bych ho za ty kule pověsila.. ale nejsem si jistá, jestli ještě nějaký má.. už dlóóuho jsem je neviděla..
Barushe píše:
No, tak u nás nápodobně. Od tý doby, co se narodila malá, chodí do hospod ještě častěji a přijde nalitej jako to prase. Minulej víkend si vyslechl ode me kvuli tomu dost nehezký věci, tak doufám, že se nad sebou zamyslel
tohle je ale vazny problem a teda muzi bych dala razantne nuz na krk - chces videt jak vase dite vyrusta v tom, ze ma otce alkoholika ![]()
Anonymní.. začínám mít pocit, že se všichni chlapi asi zbláznili.. prostě jsou nedospělí.. ![]()
Holky díky za pokec.. pomáhá to ![]()
A zakladatelce se omlouvám za okupování diskuze.. ![]()
Jdu se nasnídat a zkusit trochu dospat tu probdělou noc..
Já takovou zkušenost tedy nemám, ale vaše doufání, že úderem porodu mu to nejdnou docvakne a po téměř roce svobodomyslného života plného zábavy najednou přeprogramuje zájmy na přebalování, vaření a výpomoc se mi zdá dost naivní..
Ale zase Rybana tvrdí, že dobrý, tak nevím..
Já bych tedy nikdy nečekala až se jako sám otelí, ale když mě něco sere ,řeším to hned..
Ono by asi neškodilo chlapa postavit trošku do latě ![]()
Příspěvek upraven 17.11.11 v 10:25
Holky diky za komentare, tak to su rada ze nejsem jedina ktera to tak ma
Asi sou ti chlapi takovy.
Ja se na nej zlobit nedokazu, takze uz je u nas doma klid.
Vcera prisel az ve 2 hodiny rano a vysvetlil mi ze tam potkal sestrenici ktera si mu tam stezovala ze ji nema nikdo rad.
No hold to musim nejak prekousnout. Co vic si prat, nepije, nekouri a zajimaho jak nas uzivit.
Hodne lidi mi rika ze me obdivujou jak snim muzu zit ![]()
On kazdej den meni svoje rozhodnuti, jeden den plati to a za hodinu je vsechno jinak.
Snazim se byt tolerantni ale obcas se toho na me nahrne moc a musim si nekde ulevit.
no ja bych ho postavila do late rovnou, bohuzel jsem nebyla uvzdychana tehule, ktera nemohla ani zvednout vodu, ale manzela jsem behem tehu nechala delat jeho konicky - tenis, fotbal a kulecnik. Jen kdyz jsem odesla z prace na MD a den doma byl pro mne dlouhy, tak jsem mu rekla, at to omezi, ze nebudu trcet sama doma a skutecne to omezil - ten kulecnik (stejne ac nekurak tak smrdel kourem) a pozdeji si nechal sport jen jednou tydne, jenze to nebylo kvuli miminu, ale kvuli bolavemu kolenu.
Kazdopadne chlastacky bych netolerovala ani kdybych byla v prvnim trimestru…
a nezačal víc chodit ven, když zjistil, že jsi těhotná? Některý chlapi se s tím musí sami v sobě nějak vyrovnat, tak možná je to jeho způsob… jestli je to tak, mělo by to časem přejít… jestli nepřejde, tak si myslím, že je to fakt krize vztahu a to může dopadnout různě ![]()
pralalinka píše:
Holky diky za komentare, tak to su rada ze nejsem jedina ktera to tak maAsi sou ti chlapi takovy.
Ja se na nej zlobit nedokazu, takze uz je u nas doma klid.
Vcera prisel az ve 2 hodiny rano a vysvetlil mi ze tam potkal sestrenici ktera si mu tam stezovala ze ji nema nikdo rad.
No hold to musim nejak prekousnout. Co vic si prat, nepije, nekouri a zajimaho jak nas uzivit.
Hodne lidi mi rika ze me obdivujou jak snim muzu zit
On kazdej den meni svoje rozhodnuti, jeden den plati to a za hodinu je vsechno jinak.
Snazim se byt tolerantni ale obcas se toho na me nahrne moc a musim si nekde ulevit.
mě přijde že tímto ho vlastně omlouváš a realita…? No držím pěsti ať je to v poho
Souhlas se Soirou..nemusíš ho omlouvat přece, chová se blbě? Chová. Tak co? tebe to už přešlo, a ted je ti hloupe, že si sem psala, nebo co?
ten problem se prece nevyřešil, ne? Nebuď hloupá, oči můžeš přivýrat, ale ne zavírat ![]()
U nás toto znamenalo nevěru. Já taky těhotná, navíc doma batole. Vygradovalo to měsíc před porodem, kdy byl v čudu prakticky furt, já nic netušila, tak jsem mu jen promlouvala do duše, že jako mám měsíc do porodu, tak ty svoje hospodské dýchanky či kde byl celkem omezil.
Pak se to provalilo a já si zpětně říkala, jak jsem proboha mohla být tak slepá, blbá a naivní.
Zkrátka nejjednodušší řešení bývá většinou to správné ![]()