Manžel pořád někde "vymetá"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1517
17.11.11 09:55

Holky já bych tolerantní nebyla :twisted: Vy se budete trápit a chlap užívat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4923
17.11.11 10:03
Anonymní píše:
U nás toto znamenalo nevěru. Já taky těhotná, navíc doma batole. Vygradovalo to měsíc před porodem, kdy byl v čudu prakticky furt, já nic netušila, tak jsem mu jen promlouvala do duše, že jako mám měsíc do porodu, tak ty svoje hospodské dýchanky či kde byl celkem omezil.
Pak se to provalilo a já si zpětně říkala, jak jsem proboha mohla být tak slepá, blbá a naivní. :roll: Zkrátka nejjednodušší řešení bývá většinou to správné :zed:

a kolikrát i to první co tě napadne.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
17.11.11 10:07
Limo.nada píše:
Kalla - Stále doufám, že se to narozením syna změní.. tak ještě vydržím tech pár týdnů.. Ale veselo mi není.. :-? No a pokud to nebude lepší, tak o mně asi vážně přijde..

Sice bych ti přála zlepšení, ale narození dítěte vztah většinou zhorší. S námi to pořádně zamávalo, a to jsme předtím byli úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
17.11.11 10:09
pralalinka píše:
Holky diky za komentare, tak to su rada ze nejsem jedina ktera to tak ma :lol: Asi sou ti chlapi takovy.
Ja se na nej zlobit nedokazu, takze uz je u nas doma klid.
Vcera prisel az ve 2 hodiny rano a vysvetlil mi ze tam potkal sestrenici ktera si mu tam stezovala ze ji nema nikdo rad.
No hold to musim nejak prekousnout. Co vic si prat, nepije, nekouri a zajimaho jak nas uzivit.
Hodne lidi mi rika ze me obdivujou jak snim muzu zit :-D
On kazdej den meni svoje rozhodnuti, jeden den plati to a za hodinu je vsechno jinak.
Snazim se byt tolerantni ale obcas se toho na me nahrne moc a musim si nekde ulevit.

„Asi sou ti chlapi takovy“ … ne, nejsou. Někteří ano, ale velká část ne. Souhlasím s názorem, že ho jen omlouváš.
Chceš takto žít celý život? Lepší to nebude, nepředěláš ho. Takže se budeš většinu svého života trápit.
Promiň za otevřenost, ale já to tak vidím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.11 10:12
Soira píše:
Anonymní píše:
U nás toto znamenalo nevěru. Já taky těhotná, navíc doma batole. Vygradovalo to měsíc před porodem, kdy byl v čudu prakticky furt, já nic netušila, tak jsem mu jen promlouvala do duše, že jako mám měsíc do porodu, tak ty svoje hospodské dýchanky či kde byl celkem omezil.
Pak se to provalilo a já si zpětně říkala, jak jsem proboha mohla být tak slepá, blbá a naivní. :roll: Zkrátka nejjednodušší řešení bývá většinou to správné :zed:
a kolikrát i to první co tě napadne.....

Mě to nenapadlo. Zkrátka to byla tak 100% důvěra, že kdyby se nepřiznal, tak bych tomu od jiných nevěřila. No co, život jde dál, každý může chybovat, rozhodující je, zda pak je schopen svou chybu přiznat a něco s tím dělat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.11 10:17
chuanitka píše:
„Asi sou ti chlapi takovy“ … ne, nejsou. Někteří ano, ale velká část ne. Souhlasím s názorem, že ho jen omlouváš.
Chceš takto žít celý život? Lepší to nebude, nepředěláš ho. Takže se budeš většinu svého života trápit.
Promiň za otevřenost, ale já to tak vidím :(

Ano, omlouvá ho, ono se strašně blbě diskutuje s lidmi, kteří do toho tzv.„nevidí“, protože každý má i své dobré stránky a když se založí takováhle diskuze, tak to vždycky sklouzne k tomu, jaký je ten chlap bídák a nit suchá na něm nezůstane, takže ho má pak člověk tendence bránit.

A nesouhlasím, že nejde předělat. Pokud jde o trajdání po hospodách, tak jde předělat, jde omezit na rozumnou míru, ale musí samozřejmě především chtít on, na řetězu ho doma držet nemůže. Akorát si nejsem jistá, zda zrovna tenhle dotyčný chtít bude, když je mu zatěžko s anonymní být osamotě a nemají si už co říct :-?

• Citovat
  • Upravit
5226
17.11.11 10:19

Holky co to tady čtu???To je hrůza!!!
Mám s manžou dvě dcery,první těhu se mohl zbláznit štěstím až mi lezl na nervy jak kolem mě skákal,druhé těhu ještě lepší,je to táta s velkým T a manžel s velkým M,každé z vás bych přála muže jako mám já.
Také má své mouchy,ale oproti těm vašim jsou to pidimušky :mrgreen:
Takže na závěr-určitě bych to netolerovala,těhotenství je nejkrásnější období v životě každé z nás,čím víc klidu,tím štastnější miminko a to je přeci to nejdůležitější :srdce:
Nevěru bych neodpustila,jsem vdaná podruhé,první manžel mě podvedl snad s milionem žen a holek. Byl schopný vlízt snad na úplně všechno,no hnus.Když jsem na to přišla prošla jsem několika fázemi vzteku,lítosti,sebeobvinování než mi došlo,že takhle žít nechci a rozvedla jsem se.Je to hodně těžké rozhodnutí,ale bylo nejlepší v mém životě.Ted jsem štastně vdaná za skvělého chlapa,který by za mě a naše děti dýchal a tak to má být :-D
Držím vám všem palce a přeji krásná,zdravá a štastná miminka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.11.11 10:22

Tak zase nejde házet všechny do jednoho pytle, můj manžel měl takové období - chtěl si prostě ještě „naposledy“ užít s klukama - ale samozřejmě jinak byl pozorný až až…

Po narození syna je ukázkový táta i manžel a jak jsem psala, častěji teď chodím já ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4923
17.11.11 10:26

jsou určité věci které u chlapa předělat jdou a určité holt nejdou, jde jen o to ukázat mu třeba jiný směr cesty, zda se chytí a původní život mu najednou začne vadit, otázkou je jestli to chlap jako sobecký egoista dokáže navenek přiznat , většinou se oplácí nenápadně pošťouchnout aby výsledek…ten nový směr (nevysedávat v hospách, nepřehlížet ženu) byl vlastně jeho ctnostný nápad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4923
17.11.11 10:27
RyBANA píše:
Tak zase nejde házet všechny do jednoho pytle, můj manžel měl takové období - chtěl si prostě ještě „naposledy“ užít s klukama - ale samozřejmě jinak byl pozorný až až…Po narození syna je ukázkový táta i manžel a jak jsem psala, častěji teď chodím já ven :lol:

období..a jak dlouho trvalo? mě přijde že u holek je to snad od počátku těhu…
je to na pytel mávnutím kouzelného proutku se bohužel nekoná…cesta zpět bude trnitá a bude hodně o nervové soustavě…ale holt chlap si k ženské dovolí jenom tolik , kolik mu dovolí ona…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
17.11.11 10:30

Rybano možná máš pravdu,ale připravovat se na otcovsví tím,že budu ubližovat své partnerce je podle mě opravdu ubohé :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
17.11.11 10:32

Tak můj manžel je sobec na entou. Věčně někde líce, vrací se za svítání nalitý jak zákon káže. A pokaždé slyšín jak taky musí někdy vypnout protože chodí do práce(jako by by osmihodinová směna bylo něco extra), nemluvě o tom že doma dělá kuluvý. A kdž chcu jít někam já tak neexistuje protože mám dítě…
Kdyby nebylo hypotéky tak už s ním dávno nejsu. Ale ještě aspoň rok to musím vydržet aby sme mohli prodat barák…
A věřte zkoušela jsem mu to vysvětlit snad všemi způsoby, ale výsledek žádný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.11.11 10:32
Soira píše:
RyBANA píše:
Tak zase nejde házet všechny do jednoho pytle, můj manžel měl takové období - chtěl si prostě ještě „naposledy“ užít s klukama - ale samozřejmě jinak byl pozorný až až…Po narození syna je ukázkový táta i manžel a jak jsem psala, častěji teď chodím já ven :lol:
období..a jak dlouho trvalo? mě přijde že u holek je to snad od počátku těhu…
je to na pytel mávnutím kouzelného proutku se bohužel nekoná…cesta zpět bude trnitá a bude hodně o nervové soustavě…ale holt chlap si k ženské dovolí jenom tolik , kolik mu dovolí ona…

Právě jen po to dobu, dokud jsem si nedupla :mrgreen:
Asi by to bylo období delší kdybych mlčela, je prostě potřeba si tu hubu otevřít na plno a chlapovi to buď dojde a nebo ne (a tam asi končí sranda).

Když jsme o tom období teď mluvili, tak sám říká, že nechápe co to do něj vjelo chovat se tak, že má zamlžíno. Že měl pocit najednou, že mu ujíždí vlak… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4923
17.11.11 10:33
Iri22 píše:
Tak můj manžel je sobec na entou. Věčně někde líce, vrací se za svítání nalitý jak zákon káže. A pokaždé slyšín jak taky musí někdy vypnout protože chodí do práce(jako by by osmihodinová směna bylo něco extra), nemluvě o tom že doma dělá kuluvý. A kdž chcu jít někam já tak neexistuje protože mám dítě…
Kdyby nebylo hypotéky tak už s ním dávno nejsu. Ale ještě aspoň rok to musím vydržet aby sme mohli prodat barák…
A věřte zkoušela jsem mu to vysvětlit snad všemi způsoby, ale výsledek žádný…

v tom případě rozhodnutí odejít je to správné…nevím proč by ženská měla být podčlověk a chlap nadčlověk…jen proto že pracuje…? :pocitac: :pocitac: zabít, pochcat a zahrabat :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.11.11 10:33
Najarka píše:
Rybano možná máš pravdu,ale připravovat se na otcovsví tím,že budu ubližovat své partnerce je podle mě opravdu ubohé :cert:

To každopádně, mě nikdo neubližoval - jen se prostě chodil častěji bavit ven :wink: Na rozdíl od holek tady se mnou dokázal jinak normálně komunikovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí