Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To jsem zkoušela. Já mu nebudu diktovat, co má dělat.
Prosila jsem ho, ať vezme děti o prázdninách- těchto letních třeba na týden někam na chatu…on si bude dělat co chce. Rozhodně nikam nepojede, protože bude mimino.
Už to o těch prázdninách řekl i dětem.
Takže děcka pro mimino používají výraz harant. A s tím, že až bude harant na světě, k němu vůbec chodit nebudou.
On to nechápe nebo nechce chápat.
Já jsem přece ten nepřítel.
MAKY, TO JE HROZNY.on to vubec nevidi. MUJ MUZ SE VCERA PRIJEL podivat na kluky a ma pocit, ze je dokonaly otec..
@makynah bohužel je to tak, že pokud ten druhý rodič nechce, tak s tím nic nenaděláš… po zlém to ovoce nepřinese, po dobrém se s ním domluvit nedá… děti už jsou ve věku, kdy jsou schopny udělat si obrázek o něm, udělat si svůj názor… což mu plusové body nepřidá a vztahy mezi ním a dětmi to nezlepší… ze své zkušenosti to vidím spíš tak, že to časem upadne do takového nezájmu… dětem to nejspíš v podvědomí bude líto, ale ho to nezajímá a myslím, že ani zajímat moc nebude… je mi to moc líto, u nás to trvalo pár let, než se s tím děti srovnaly (a nebylo to zrovna lehké období), teď jsou vztahy už jen neutrální, na vánoce a na narozeniny se za otcem staví, ale nevyhledávají ho, jemu to tak vyhovuje, protože po něm nic nechtějí a o zvýšení výživného se taky nesnažíme…
Makynah - ¨jsem původně nick sipova - vše se vyvíjí tak, jak si mi tenkrát napsala. je to 9 měsíců a já pořád pláču a on je s ní. bydlí pořád na ubytovně, ale denně je u ní, vozí kluka do školy, pomáhá na baráku, chodí s ní do kostela (je ateista)… jsou prostě spolu, jen chodí spát na ubytovnu, asi se bojí si ho k sobě nastěhovat. o mě a syna nejeví absolutně zájem, neexistujeme. jen chce po mě peníze, je ochoten se i soudit (dnes mi ti napsal).
ona vystřídala hodně mužů, tak ten můj je konečně asi ten pravý (on se kvůli ní rozvedl, ona opustila movitého přítele)
už v návrat, nebo jeho prozření a omluvu nedoufám
U nás to bylo taky veselé, ale co před měsícem a něco odešel už podruhé s tím, že se mu milenka ku… zpět k matce, jsem se dozvěděla, že prodal auto, koupil jiné a šetří si peníze, aby mohl opět zpět k milence. Teď má na týden děti na hlídání, a ještě byl tak hodnej, že kdybych prej chtěla, že mi je třeba na den doveze domu a druhý den ráno zase odveze k nim, jako že bych po práci ještě fungovala a on aby se mohl jet zařizovat. Nechápu, jak může chlap v 36 letech zblbnout, no má o 10 let mladší teď už partnerku, tak už jen čekám, kdy bude mít novou rodinu a na naše děti si ani nevzpomene.
@lenkapro píše:
U nás to bylo taky veselé, ale co před měsícem a něco odešel už podruhé s tím, že se mu milenka ku… zpět k matce, jsem se dozvěděla, že prodal auto, koupil jiné a šetří si peníze, aby mohl opět zpět k milence. Teď má na týden děti na hlídání, a ještě byl tak hodnej, že kdybych prej chtěla, že mi je třeba na den doveze domu a druhý den ráno zase odveze k nim, jako že bych po práci ještě fungovala a on aby se mohl jet zařizovat. Nechápu, jak může chlap v 36 letech zblbnout, no má o 10 let mladší teď už partnerku, tak už jen čekám, kdy bude mít novou rodinu a na naše děti si ani nevzpomene.
Lenko pamatuju si te z jine diskuze.
Nemuzu ti napsat SZ tak se mi ozvi kdyz budes chtit.
Chci ti neco rict soukrome.
@Anonymní píše:
Evi proč pláčeš? stojí za tvé slzy? - nestojí!!!
já to vím, ale je to silnější než já. nepláču za ním, ale tím zklamáním, jak se ke mě chová a jak ve vykašlal na syna, jak nás dokázal zahodit. bolí to moc.
@makynah… tak tady ta věta mně dostala… „Takhle šťastný prý v životě nebyl. Já ale vím, že byl.“… to si holka jenom namlouváš, měla bys poslouchat co ti říká a jak se chová a z toho co jsi popsala to opavdu nejsi ty s kým byl nejštastnější
jak dlouho trvá chlapů zamilovanost… stejně jako u žen někomu půl roku, někomu dva někomu celá léta
@AdelkaMala píše:
@makynah… tak tady ta věta mně dostala… „Takhle šťastný prý v životě nebyl. Já ale vím, že byl.“… to si holka jenom namlouváš, měla bys poslouchat co ti říká a jak se chová a z toho co jsi popsala to opavdu nejsi ty s kým byl nejštastnějšíjak dlouho trvá chlapů zamilovanost… stejně jako u žen někomu půl roku, někomu dva někomu celá léta
Zakladas manzelskou poradnu? Jsi trapna!!! A vis proc? Protoze ta diskuze je zase, jako spousta jinych, tebou ozivenych, nekolik let stara!!!
Makynah - velmi často na tebe myslím - pomohla´s mi v tom nejhorším období a vše co´s mi řekla, všechno se postupně dělo (už mám jenom jednu kamarádku které nelezu na nervy.
manžel je pryč 10 měsíců, já vyplakala 30 kg, jsem kočka a dokonce mám měsíc nového přítele který je opak bývalého a strašně si přeji aby nám to vyšlo. nenašla jsem si ho, byl mi představen, ale okamžitě to jiskřilo.
a když to nevyjde - také se nic neděje, jsem silná. jiná než „před výbuchem“. bude jiný! a když ne, budu si užívat svobody!! život je barevnější. přijdou těžké chvíle občas. ale už to není zoufalství co cítím.
adelko - nechápu tě. proč potřebuješ do někoho seknout? makynah pomohla mnoha lidem tady, pro mne byla světýlkem v tunelu a je hrozné, že si toto dovolíš napsat!!! jen ona to ví. i kdybys s nima žila, tak nevíš jestli byl nebo ne šťastný tak, jak makynah napsala.
jsi ubohá a zlá.
Evinda2013 - Děkuji. A přeji Ti spoustu štěstí a lásky.
![]()
A Adélko - asi si měla pravdu. Protože když ho teď pozoruji s dálky, tak opravdu „takhle šťastnej“ se mnou opravdu nebyl. ![]()
A móóóc mu to přeji.
@makynah píše:
Evinda2013 - Děkuji. A přeji Ti spoustu štěstí a lásky.A Adélko - asi si měla pravdu. Protože když ho teď pozoruji s dálky, tak opravdu „takhle šťastnej“ se mnou opravdu nebyl.
A móóóc mu to přeji.
makynah - já jsem sipova původně
já jsem nečetla celou diskusi ani nedívala na datum, jen jsem zareagovala na tvůj úvodní příspěvek… snad bude líp
Vše přebolelo a je mi moc fajn.
Děkuji.
TA věta, na kterou si upozornila, vlastně znamenala…vím, že takhle zamilovaný byl. Kdysi do mě. Jenom ve fázi růžových brýlí, to zapomněl.
Ale to už je mi teď úplně jedno ![]()