Manžel se mi zamiloval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
133
15.6.14 18:52
@fifinka609 píše:
@AdelkaMala no ja na rozdil od tebe jsem tuhle diskusi cetla. Neprispivam do diskusi, ktere nectu. A muj soud o tobe zas tak rychly nebyl, jen za dnesek jsi se predvedla v nekolika diskusich jako v tehle. Jizlive, rejpave…no preber si to jak chces

tak ty musíš být taky hvězdy fifinko, když jsi přečetla celou tuto diskusi na 185 stranách, by mně ani nepřekvapilo kdyby jsi po přečtení celé diskuse dělala jenom kvo kvo dák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5684
15.6.14 19:38

@chebskamaminka děkuju, tohle jsem si potřebovala přečíst. Změna: můj labilní manžel teď zase pro změnu prosí a pláče do telefonu ať ho ještě neposílám k vodě, že se budeme vzájemně podporovat!!! Tak to je snad ještě absurdnější. Nevyznám se v něm!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
15.6.14 19:42
@katango77 píše:
tak ty musíš být taky hvězdy fifinko, když jsi přečetla celou tuto diskusi na 185 stranách, by mně ani nepřekvapilo kdyby jsi po přečtení celé diskuse dělala jenom kvo kvo dák :mrgreen:

Přečetla jsem jí, protože jsem se zakladatelkou v kontaktu a tak mě logicky zajímalo, jak její situace probíhala. Co ti na tom přijde divné? S diskusí cizího člověka bych si tu práci nedala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
15.6.14 19:43

@Veveří preboha..tak to je snad este horsie ako klasicky nevernik, co sa zamiluje a odtiahne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
15.6.14 19:57
@katango77 píše:
tak ty musíš být taky hvězdy fifinko, když jsi přečetla celou tuto diskusi na 185 stranách, by mně ani nepřekvapilo kdyby jsi po přečtení celé diskuse dělala jenom kvo kvo dák :mrgreen:

Asi tu diskuzi četla průběžně, ne? :roll: Bože to zase někdo míchá do čeho je mu ho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
15.6.14 19:58

@Veveří Vdaná a bohatá Ruska? Tak to bych se nerozváděla, chlapec skončí s betonovýma botama v přehradě a Ty budeš spokojená vdova. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
15.6.14 22:09

@Veveří emocionální houpačka, to je normální, vítej v pekle :hug: :(,to vás teď bude ještě nějakou chvíli pronásledovat, ať spolu zůstanete nebo ne, já když to prasklo poslouchala 2 hodiny jak miluje jinou ptala se co vše dělali (nikdy se neptat :zed: :zed: :zed: ) a nakonec když jsem byla ve dveřích se mě muž zeptal jestli je už na vše pozdě a ja se ptám na co pozdě??no na záchranu, na poradnu… tohle ho napadlo po tom, co jsem mu řekla, že když je zamilovaný nemá to cenu a rozvedeme se, po tom jak mi říkal jak jí miluje a neví co dělat atd. a přesto ve chvíli kdy jsem to šla vydýchat ven, se mě zeptal jestli už je na vše pozdě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.14 22:20

Hlavně několikrát potvrzená zkušenost, to co si v této době, kdy má výčitky a vinu bere na sebe nevymůžeš - nemáš, přijde čas, kdy se bude tahat o každou korunu a nakonec se dozvíš, že za vše můžeš ty, on byl spoustu let nešťastný a ty jsi ho svým chování k nevěře dohnala

• Citovat
  • Upravit
5684
15.6.14 22:44

@chebskamaminka jo, to je přesné - vítej v pekle :( je to peklo! Sama v sobě se nevyznám. Rozum mi říká opustit a hned, srdce je proti, přesto všechno ho mám jaksi v sobě, no aby ne po 14ti letech. Rodina tlačí vykašlat se na něho s okamžitou platností a já mám pocit, že je nesmím zklamat. Bohužel mě rodiče a ségra netahají z průšvihů s manželem poprvé, ale snad posté. Mají pravdu :(
A ty jsi s manželem zůstala, nebo jste od sebe? Pokud jste od sebe, jak dlouho? A jak se to dá všechno přežít?
Mně je nejvíc líto té promarněné šance: děcka odrostly a jsou schopné s námi lyžovat, chodit po horách, jezdit vodu, prostě všechno, co jsme si vždy přáli s nimi dělat, a on to teď takto pohnojí a je konec. Co my jsme všechno mohli ještě zažít a dělat společně. Pro toto bych dokázala zase zapomenout a odpustit, ale za půl roku a to vím, by mě manžel znovu zklamal (má rád ženy, jak mi včera doslova řekl, prý se na něho lepí :zed: ).
Jen doufám, že budu schopná - hlavně finančně - děckám ty hory, vodu a lyže dopřát. Bojím se, že z platu úřednice půjdeme z ruky do huby. Manžel teď slibuje, že strádat finančně nebudeme, ale můžu mu věřit? Já se tak strašně všeho bojím!!! Zítra jdu k obvoďákovi pro papír k psychologovi, nezvládám svoje emoce a nemám nadhled. Snad mi pomůže!
Teď večer jsme se dohodli, že podám návrh na předběžné opatření - péče o děti, finance atd. Souhlasil.
Jo jinak jsem taky masochistka, taky jsem se ptala, jestli ji miluje a chtěla jsem detaily toho, na čem se spolu domlouvají. Chci to vědět a přitom mě to rve na kusy, ale nemůžu odolat té touze vědět na čem jsem. To že jsem ale potom úplně v koncích, snad za ty detaily ani nestojí. Asi vím víc, než momentálně unesu :,(

Příspěvek upraven 15.06.14 v 22:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
15.6.14 22:46
@Anonymní píše:
Hlavně několikrát potvrzená zkušenost, to co si v této době, kdy má výčitky a vinu bere na sebe nevymůžeš - nemáš, přijde čas, kdy se bude tahat o každou korunu a nakonec se dozvíš, že za vše můžeš ty, on byl spoustu let nešťastný a ty jsi ho svým chování k nevěře dohnala

Amen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5684
15.6.14 22:48
@Anonymní píše:

Taky to tak vidím, bohužel. Jenže on se rozvádět hned nechce, já mám taky strach, takže asi dojde na tvá slova a já si pak budu nadávat, jak jsem byla blbá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
15.6.14 22:51

@makynah Celkem by mě zajímalo, jak se má zakladatelka téhle diskuse, jestli sem teda ještě chodí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
16.6.14 00:02

@Veveří to je, ale sobec :poblion: :pocitac:,teda takhle si nechat od něj s. át na hlavu, chová se k tobě jak k onuci. Tohle si rozhodně nenech líbit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
16.6.14 06:47

Ahoj holky.

Musím Vám napsat, že žiju. Sama vychovávám svoje děti - teď už skoro 14 a 12.
A jak říká moje kamarádka. Ty jsi šťastná. Nic ti nechybí, jenom ta blbost, která se jmenuje chlap. :D
Co je vlastně nového.
Přestěhovala jsem se, abych neměla nebožtíka na očích a zbavila se dvou hypoték. Máme moc hezký byt na druhém konci města. Děti nové kamarády a já vlastně taky.
Děti se otřepaly a mají vynikající výsledky ve škole a hrají závodně házenou.
Mně už se podařilo i zamilovat. A odmilovat :D
Bohužel asi i v tomto platí to staré pravidlo, že čím déle budeš sama, tím víc si zvykneš a nedovedeš si nikoho vedle sebe představit.
Ale nemyslím si, že budu navždycky sama.
Co se týká nebožtíka, je určitě šťastný. Jezdí už s kočárkem.
Náš vztah ideální není. Od rozvodu jsem ho sice neviděla, ale problémy jsou.
Protože existují alimenty a máme spolu děti.
Za tu dobu, co jsem sama, jsem zažila tolik, co za celé roky manželství ne.
Už není na prvním místě chlap a jeho koníčky. Ale já ( samo děti ).

Přes tu všechnu bolest jsem přesvědčená, že to tak mělo být.

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
16.6.14 09:00

@Veveří no děvče peklo to ještě nějakou chvíli bude :(

úplně ti rozumím, tak jsem chtěla vědět a přitom mě to rvalo na kusy a to pak ještě hoooooooooodně dlouho, vlastně ještě dnes, občas se mi v hlavě vrátí vzpomínka, nebo objeví představa a to je šílený, dle rad psycholožky se to snažím zahánět, ale ne vždy to jde

takže radím ti už se neptej, protože tě to pak bude trápit ještě hodně dlouho, rodina už u vás o tom ví, no u nás to ví jen moje mamka a věděl to tchán, ale pak to ožralí prokecli s manželem ještě tchýni, ono není dobře když to ví hodně lidí, mojí mamce to donesla třetí osoba a to bylo něco, nechtěla jsem aby to věděla

srdce teď povede válku s rozumem, na to se připrav, jeden den to budete chtít zachránit, pak zase ho budeš nenávidět, budou dny kdy nebudeš umět své pocity pojmenovat a bude prázdno v srdci i hlavě

připadala jsem si a občas ještě připadám jako rozdvojená osobnost, v hlavě mi jedou dva hlasy, jeden za srdce, který si užívá to co je hezké a jeden za rozum, který mi nemilosrdně připomíná to špatné

no bude to rok co to prasklo - a my jsme spolu zůstali, vybralo si to neskutečnou daň na našem vztahu, na mě samotné (asi jako na každé podváděné osobě),můžu říct, že nám to (ta nevěra) vzalo spoustu krasného a zároveň i dalo spoustu nového hezkého, hodně špatného nám to vzalo a hodně špatného dalo

asi nejlepším lékařem je čas, který ty některé rány opravdu hojí, ale jizvy na duši zůstanou asi na vždy, ale i přesto se to dá přežít jít dál, protože prostě musíš, protože mám syna, který za nic nemůže, pro kterého tu jsem, ze kterého jsi vychovat dobrého člověka a to se nezmění, ikdyby jsme se rozvedli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí