Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veveří a co chceš ty? Chceš ho zpět nebo chceš mít raději jistotu, že vás nestáhne k finančnímu dnu? Pokud to první, tak se modli a pokud to druhé, začni něco dělat… svěření dětí do péče, výživné, rozvod… vrátit se k sobě můžete i potom, pokud to tak budete chtít oba dva… ale pokud na to nechceš doplatit ty s dětmi, tak to budeš muset rozetnout… čekat na zázrak a nehynoucí lásku se nevyplácí…
@Regina Hero ano, příští týden jdu na sociálku ohledně svěření dětí do péče a dalších věcí. Teď jsem s malým na paragrafu.
Chtěla bys vůbec, aby s tebou z nouze zůstával chlap, který je tě ochoten vyměnit za duševně nemocnou ženskou, se kterou se viděl 4 x v životě???
tohle je velká pravda…pravda o „síle“ Vašeho vztahu, takový vztah není potřeba zachraňovat
@Petramatka bohužel je to pravda. Ale zatím se v tom plácám a začínám si teprve uvědomovat, co chci, nebo nechci? Na jedné straně chci zase svoji 4člennou rodinu, na druhé straně si vůbec nejsem jistá, jestli by nebylo lepší zůstat ve třech po tom, co se stalo… Ale rozum radí, zůstat ve třech…
Co kdybychom si takhle my, kterým se manžel prostě zatoulal ať už k přítulkyni nebo kamkoliv jinam, udělaly skupinku něco jako Život je krásný nebo Začíná mi nový život?
Já totiž mám právě aktuálně toto za sebou a potom, co jsem to zpracovala, cítím se moc pěkně, vlastně o hodně líp než dřív, před tou krizí, a možná to má takhle víc mamin a ženských a bylo by fajn se třeba o to podělit?
@maminazplzne
Ahoj ![]()
takže pokračování princezny z pičifukova bylo? Píšeš, že to máš za sebou, takže jsi to vše dotáhla do konce a asi i vyhrála, tedy podle sebe. Blahopřeji
@leliek dotáhla do konce… jak to říct… je to za mnou… a on ať se třeba pose..re… promiňte mi ten výraz… prostě nevím proč a jak, ale najednou se mi zase dobře a lehce dýchá, mám radost ze života, směju se a vidím, že se mnou letmo zaflirtujou i policajti když mne pouští přes přechod… a PĚKNÝ… OJOJOJOJ…
@leliek Mimochodem, už jí říkám Kundulína Pičifuková, princezna není.. viděla jsem včera (neplánovaně, omylem, ale asi je to hodně dobře) záznam na kameře, který si náš Krasoň pořídil na Pekelným ostrově v Holýšově… primitivka, vulgární, odulá, na pamětním záznamu - tak to sám Krasoň nazval, prý A teď, záznam, ať máme památku… a ona se směje jako kretén a řve ROKÉÉÉÉÉÉÉC… a za chvíli říká Tam budeš mít vidět starou pí…u… no a dál nepokračuju… víš, mně ho najednou prostě bylo líto… je to strašný, jak ráda bych ho nenáviděla, ale je mi ho líto… co s tím???
![]()
@maminazplzne
To je dobře. Já jsem už pochopila, že manžel, který mi nadává, tak to není to, co by mne dělalo šťastnou
A jen se to zhoršuje. Tak si nedělám ani výčitky, že jsem se začala koukat po někom jiném, sice to asi nevyjde, jsme hodně rozdílní, tak jsme zatím jen kamarádi a tak to skončí, ale první krok jsem udělala. Jezdím teď často přes Plzeň ![]()
@leliek úúúúúúúžasný… víš, to je telepatie, zrovna si říkám, s tebou bych se ráda potkala… můžu kdykoliv, sice přes den pracuju 8-12:30 to je moje standart pracovní doba, dálipánbů jak říkám a jsme ve školce, ale pro tebe si i v tu dobu čas udělám… dej vědět, do SZ ti napíšu telefon, abych byla aktuálně okamžitě v obraze… těšííííím se!
@maminazplzne píše:
@leliek Mimochodem, už jí říkám Kundulína Pičifuková, princezna není.. viděla jsem včera (neplánovaně, omylem, ale asi je to hodně dobře) záznam na kameře, který si náš Krasoň pořídil na Pekelným ostrově v Holýšově… primitivka, vulgární, odulá, na pamětním záznamu - tak to sám Krasoň nazval, prý A teď, záznam, ať máme památku… a ona se směje jako kretén a řve ROKÉÉÉÉÉÉÉC… a za chvíli říká Tam budeš mít vidět starou pí…u… no a dál nepokračuju… víš, mně ho najednou prostě bylo líto… je to strašný, jak ráda bych ho nenáviděla, ale je mi ho líto… co s tím???![]()
![]()
No a on to asi bere jako velkou lásku. Nech ho, má co chtěl.
@maminazplzne
Tak jo, beru to ![]()
Já můžu jen o víkendech, tak se můžeme domluvit, sice dokáži dojet je Olympii, protože pak pokračuji směrem na Domažlice, ale to by jsme se nějak domluvily ![]()
@maminazplzne ahoj
ráda čtu, že se máš dobře, mám to chápat, že jsi mu přistřihla křídla a poslala ho kam slunce nesvítí???nebo platí plán vydržet doma než se to dloplatí
jinak film jsem si stáhla a koukla, moc jsem se při tom pobavila, ona to zahrála perfektně
díky za tip ![]()
@chebskamaminka nepřistřihla, naopak už si dělá naprosto co chce a já začínám taky pomalinku pokukovat
a zase mne baví - vyloženě těší - koupit si třeba červené korálky a náramek a náušničky… a jít s příjemným pánem na odpolední koupačku s drinkem v zapadajícím slunci…
ale mám až nesnesitelné záchvaty zuřivosti, když si vzpomenu, jak mi dělal scény dřív, žárlivé… není to teď už lítost nebo pocit ztráty, ale prostý vztek… a s tím bojuju, holky mi radí v mojí nové diskusi Odpuštění…
Díky moc ![]()
@maminazplzne
Záchvaty zuřivosti jsou ti jen k tomu, že si ničíš svůj život a jemu je to jedno. Jenže bohužel přes to asi musíš projít, než se to v tobě srovná ![]()
Prostě ze sebe musíš dostat všechny emoce, aby ti on dokázal být úplně volný. U mne to bylo asi 2 roky, ale nebyl mi nevěrný, jen byl pořád hnusný a hnusnější a teď to se mnou ani nehne. Jednoho dne přišel zlom a já byla klidná a volná. A naučila jsem se to možná i k jiným mužům, nepouštím si je k sobě, aby mi nemohli ublížit, jen mne to trošku naštve, ale netrápím se a neužírám.