Manžel se mi zamiloval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.10.17 18:29

@makynah
Proč sama? Bez manžela? Nechceš nebo jsi ještě nenasla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
19.10.17 19:38

@longed-for-dream
Lásce se nebráním :D Jen jsem se ještě znovu nevdala a zatím to v plánu ani nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
19.10.17 21:05

@makynah diskuzi jsem taky sledovala..ted bych byvala rakla, ze je tak dva roky stara a ono uz 6.let 8o, neuveritelne. Preji ti mnoho stesti..Jak deti s ex vychazi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
19.10.17 21:26

Letí to :)
Dcera vychází s tátou v pohodě. Teda jen do té míry, že jsou stejné povahy. Dokážou spolu nemluvit i tři týdny.
Se synem je to horší. Nebo spíš špatné. Neuznává tátu jako tátu a v podstatě ani jako mužskou autoritu.
Ale třeba spolu jako dospělí budou chodit na pivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
19.10.17 22:22

Takže bejvalej od milenky už nečeká předpokládám. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
20.10.17 17:05

Omylem vloženo, jinak diskusi procitam…a pred Makynou klobouk dolu a hlubokou poklonu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5684
20.10.17 18:39
@Veveří píše:
@Kobliha51 přesto trochu lituju, že jsem nebyla směrem k rodině stručnější, ví víc než potřebují a mají z toho všichni akorát hlavu v pejru a jsou na manžela hrozně naštvaní, a to tak, že mu už těžko kdy dokážou odpustit.
Jinak zdá se, že manželovi dochází jak těžká bude realita, pokud si tu Rusku nakvartýruje k sobě do Česka. Ona je především matka, takže on bude muset akceptovat její dvě děti, které kvůli jejich aféře budou muset opustit Moskvu, školu, kamarády a hlavně otce a rodinu. Za to manžela milovat nebudou a dají mu to pocítit. Život v malém městečku je bavit nebude. Manžel absolutně na tohle není připravený, připadá mi, že si vysnívá báječný život s tou paní plný idyly a drahých dovolených. Dnes jsme o tom mluvili, ptala jsem se ho, jestli je připravený chodit s těmi cizímu dětmi (9 a 10 let) k doktorovi a všude, protože nikdo z nich neumí česky ani slovo. K dr. nechodil ani s našimi dětmi. Ptala jsem se ho, jestli je připravený jim dělat „tatínka“ a jestli připravený přijmout svoji milenku především jako matku. Spadla mu čelist. Vůbec ho nenapadlo uvažovat nad praktickými věcmi. Prostě otrava mozku :roll: A ta ženská buď jedná velmi promyšleně (občanství EU) nebo je velmi velmi velmi naivní a nebo si s manželem jenom hraje zatímco on to bere vážně a reálně si rozbil rodinu :nevim:

Pripojuji se s pribehem ‚po letech‘. Jsme vic nez tri roky s detmi sami. Pritele zatim nemam, jsem rada, ze stiham deti a narocnou praci :jazyk: S manzelem jsme se po dohode rozvedli a deti mam v peci ja a zijeme si hezky. On si vzal Rusku 3 tydny po rozvodu - otehotnela cca mesic po prijezdu do CR. Exe po 11 letech vyhodili z prace, protoze tam chodil jen obcas. Od te doby nepracuje, zustal na materske, ale ta uz mu skoncila. Pomohl zene postavit dum, vsechno vsecicko ma ona napsane na sebe, on nevlastni nic. Ji zivot v nasem mestecku nebavi a touzi pryc do vetsiho mesta. Muze prestala dotovat, ted nema ani na to, aby prispel detem par penez na dovolenou. Rekl mi, ze je bez penez a ze je cituju ‚fakt chudak‘. Praci ale nehleda, ale take muze kecat, kdo vi… Ona mu zakazuje se stykat s detmi mimo 4 dny v mesici. Vztah dcery k nemu se skoro rozsypal. Syn po tatovi touzi, ale ten se o neho nezajima. Za ty roky uz na exe nemam vztek, ale mrzi me, kdyz vidim, jakupadl. Ale to uz je jeho vec, jeho zivot. Pisu to proto, ze se vicemene splnilo to, co jsme tady v diskuzi predpovidali. Tehdy jsem strasne chtela vedet, jak toto vsechno dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
20.10.17 19:13

@Veveří moc dobře si pamatuje tvůj příběh, bylo to jak sci-fi. Přeju ti vše dobré, ať se ti daří a třeba potkáš ještě lásku, kdoví… Ex nedopadl dobře, ale kdo chce kam… někdy člověk jen zírá, jak si lidé dovedou pos..t život a nejen sobě.

• Citovat
  • Upravit
5684
20.10.17 20:15
@Hanney píše:
@Veveří moc dobře si pamatuje tvůj příběh, bylo to jak sci-fi. Přeju ti vše dobré, ať se ti daří a třeba potkáš ještě lásku, kdoví… Ex nedopadl dobře, ale kdo chce kam… někdy člověk jen zírá, jak si lidé dovedou pos..t život a nejen sobě. [/citat

Moc dekuju :hug: Taky nekdy ziram a nestacim se divit. Jen je skoda, ze nase chyby odskacou deti. Toto me mrzi hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
21.1.24 19:53

Ty jo! Vím, ze napisu po několika letech… ale od listopadu řeším stejnou situaci a taky jsem děsně zvědavá, jak to s námi dopadne. Děti 1 rok a necelé 4 roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
21.1.24 23:04
@Usmev_E píše:
Ty jo! Vím, ze napisu po několika letech… ale od listopadu řeším stejnou situaci a taky jsem děsně zvědavá, jak to s námi dopadne. Děti 1 rok a necelé 4 roky…

Detaily se liší, ale vždy to dopadne více - méně stejně.
Slovy klasika - kdo che víc, nemá nic :,(

Rozumím tomu, že očekáváš, že přijde nějaké to zadostiučinění, když se ukáže, že se mu vztah nevyvedl, že se mu nedaří.
Ale myslím, že nic takového nepřijde. Spíš nějaký pocit naprostého nepochopení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
22.1.24 05:03
@Josef_t píše:
Detaily se liší, ale vždy to dopadne více - méně stejně.
Slovy klasika - kdo che víc, nemá nic :,(Rozumím tomu, že očekáváš, že přijde nějaké to zadostiučinění, když se ukáže, že se mu vztah nevyvedl, že se mu nedaří.
Ale myslím, že nic takového nepřijde. Spíš nějaký pocit naprostého nepochopení.

Já teď spíše očekávám více to, jak se postaví k té své otcovské roli… ale jak vidím, tam je to taky skoro vždy stejný konec……

To nepochopení v sobě mám už teď. Nikdy jeho čin nepochopím, nedovedu si ho racionálně ani emočně obhájit. Děti prý na prvním miste, ale spolu s tou paní, mi řekl predevcirem. Jak tohle může dopadnout….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
22.1.24 12:34
@Usmev_E píše:
Já teď spíše očekávám více to, jak se postaví k té své otcovské roli… ale jak vidím, tam je to taky skoro vždy stejný konec……To nepochopení v sobě mám už teď. Nikdy jeho čin nepochopím, nedovedu si ho racionálně ani emočně obhájit. Děti prý na prvním miste, ale spolu s tou paní, mi řekl predevcirem. Jak tohle může dopadnout….

S odstupem času, pro tebe dobře :palec:
I když to teď zrovna nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
22.1.24 22:36
@Josef_t píše:
S odstupem času, pro tebe dobře :palec:
I když to teď zrovna nevypadá.

Asi ano.. jen mám strach o děti, jsou maličké. Jak vše zvládneme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
22.1.24 23:21
@Usmev_E píše:
Asi ano.. jen mám strach o děti, jsou maličké. Jak vše zvládneme…

Trochu optimismu :)
Aktivně je tu pár čerstvě podvedených, dáš s jedním řeč, vzájemně si virtuálně a pak fyzicky popláčete na rameni. A za rok si děláte řidičák na minibus, protože všechny ty děti se do jednoho auta nevejdou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí