Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak pokud je vše tak zalité sluncem, tak proč to zoufalství???
Buď trpělivá, počkej si ještě 10, 20 let a potom, až ho žena vyhodí tak toho „skvělého chlapa“ vyhraješ ![]()
Nechci si z tebe dělat legraci, také to nemáš lehké, ale mě kdybych ho „vyhrála“, tak by mi moc vadilo, že je to prostě křivák, který dokáže lhát na všechny strany. S takovým člověkem bych prostě nechtěla sdílet život a mít ho jako životní oporu, pořád bych si před ním instinktivně chránila záda, i když by šukal jako Bůh.
Nebylo by lepší najít si někoho slušného a solidního???
@makynah píše:
Chápu, že ho všem omlouváš. Jsi zamilovaná.
Ale přečti si zpětně pár věcí, co jsi napsala.
Nejsi první milenka, kterou měl. Změní se, když se nastěhuje k Tobě? Často jsi ho a jeho děti dotovala. To chceš dělat pořád?
Nemůže se rozhodnout mezi Vámi? Nebudeš se celou dobu bát, že kdykoli sbalí kufry zpátky?
Jsi si jistá, že tento chlap stojí za to?
nestojí, rozum to ví a taky jsem to psala, ale srdce si holt furt dělá co chce a on mi v tom dvakrát nepomáhá. ais proto jsem sem napsala, čekala jsem odsouzení, doufalam jsem, že mi dojde, ale furt to není ono, holt to chce opravdu čas a ten ukáže, jak to dopadne, ted jsem pořád ve fázi, že doufám, že se vrátí, ale co bude dál? Na to nechci ani myslet, můžu se hodně rychle dostat do role jeho ex, to nepopírám a pak to třeba budu já, kdo bude přemýšlet, jestli je opravdu v práci, nebo o pár domů dál, jako to asi má ted ona, ale kdo dokáže poručit srdci? A jak jsem psala v prvním pžříspěvku, já ho do rozvodu a ničeho netlačila, chtěl to on, on to přiznal doma, on kvůli mě odešel, rozvedl se a čím jsem se provinila já? jen tím, že jsem mu otevřela srdce, náruč, dveře, pustila jsem si ho domů a tím i do života svých dětí a co z toho mám? Jsem zamilovaná a to tak moc, že i když to, co mi udělal, že po tom, co mi jen oznbámil, že na vánoce chce být sde svýma dětma jsem mu ve vzteku vyměnila zámek, to beru jako velkou ránu od něj, že ted neví co chce, jsem ochotná mu odpustit a jsem vděčná za každou chvilku s ním,. Je to jako na začátku a já doufám, že to pokročí dál, i když ne asi hned k nějakému stěhování. Vždyt kolik je rodin, kdy jsou spolu jen kvůli dětem a každý si žijí svým životem? Udělala jsem hodně špatného tím, že jsem uvěřila chlapovi a zamilovala jsem se? On asi taky, jinak by tohle všechno nebylo a dál by si jen odskakoval za milenkama do postele a vracel se ke své ted už ex
@káťa píše:
Nechci si z tebe dělat legraci, také to nemáš lehké, ale mě kdybych ho „vyhrála“, tak by mi moc vadilo, že je to prostě křivák, který dokáže lhát na všechny strany. S takovým člověkem bych prostě nechtěla sdílet život a mít ho jako životní oporu, pořád bych si před ním instinktivně chránila záda, i když by šukal jako Bůh.
já tohle všechno vím, jen so prostě ještě nedokážu poručit, jsem jako pubertačka, ale věřím, že to přijde a jestli to bude trvat pár dní nebo let, to se uvidí, copak budu první nebo poslední, která čeká a doufá?
@káťa píše:
Asi tak.
@užjenmilenka píše:
ale kdo dokáže poručit srdci?
Každý kdo chce.
To co dělá exmanželce, je vzorec jeho chování. I kdyby to byla ježibaba, tak kdyby byl rovný chlap, nevodil by si do společného bytu milenku tak aby ona ten byt znala do detailů. A dalo by se pokračovat.
Myslím, že obě bojujete o.. nevím jak to napsat slušně.. nepodarka (nepodarek = zmetek)
@vendulka72 píše:už jsem psala, on si mě tam nevodí, znám ten byt jen z kamery ze skypu, ale to nemění nic na tom, že je to zmetek, kterýho ale já furt miluju
Každý kdo chce.To co dělá exmanželce, je vzorec jeho chování. I kdyby to byla ježibaba, tak kdyby byl rovný chlap, nevodil by si do společného bytu milenku tak aby ona ten byt znala do detailů. A dalo by se pokračovat.
Myslím, že obě bojujete o.. nevím jak to napsat slušně.. nepodarka (nepodarek = zmetek)
@vendulka72 píše:
Ale jo. Jste lepší, manželka je hrozná důra. Líná, panovačná, hloupá, stará, škaredá, určitě i smrdí. A on chudák malej, kvůli dětem od ní nemůže.![]()
Kdybych tu napsala, co mi manžel řekl o své již odejité milence, musela by se zastřelit. S tím by žít nemohla.
Člověk musí myslet vlastní hlavou.
A že mu byla dobrá, ne? Nakecat se dá cokoliv......
@Kobliha51 píše:
to je normální, nemyslím si, že o mě by před ex mluvil jako o bohni, to by ho vyfackovala raz dva, oni umí říkat to, co chceme slyšet, jdsou v tom holt mistři ![]()
@Kobliha51 píše:
A že mu byla dobrá, ne? Nakecat se dá cokoliv......
No právě. Nakecat se dá cokoliv.
Dobrá mu byla ![]()
Ale já jsem lepčí ![]()
@vendulka72 píše:
No právě. Nakecat se dá cokoliv.Dobrá mu byla
Ale já jsem lepčí
to je dobře tak si toho važ ![]()
Nějak nechápu smysl, proč sem teda píšeš užjenmilenko ![]()
Tvůj milenec, který se od tebe dobrovolně vrátil k exmanželce, tě hrozně miluje, hrozně tě chce, i když se rozhodl od tebe odejít. Jsi moc šťastná a až ta jeho hrozná manželka ho (snad!!!) definitivně vyhodí, tak protože nebude mít finančně utáhnout cokoli jiného, nakonec skončí u tebe. Nevím tedy, co jsi od nás chtěla „slyšet“ ![]()
Já si o charakteru toho pána myslím své a myslím, že která s ním nebude, tak vyhraje šanci poznat někoho rovného a férového. S jeho exmanželkou bojujete o HOVNO, ale ona to alepoň dělá kvůli dětem a penězům, takže je to více pochopitelné než u tebe ![]()
@káťa píše:
Nějak nechápu smysl, proč sem teda píšeš užjenmilenko
Tvůj milenec, který se od tebe dobrovolně vrátil k exmanželce, tě hrozně miluje, hrozně tě chce, i když se rozhodl od tebe odejít. Jsi moc šťastná a až ta jeho hrozná manželka ho (snad!!!) definitivně vyhodí, tak protože nebude mít finančně utáhnout cokoli jiného, nakonec skončí u tebe. Nevím tedy, co jsi od nás chtěla „slyšet“Já si o charakteru toho pána myslím své a myslím, že která s ním nebude, tak vyhraje šanci poznat někoho rovného a férového. S jeho exmanželkou bojujete o HOVNO, ale ona to alepoň dělá kvůli dětem a penězům, takže je to více pochopitelné než u tebe
výstižné
@užjenmilenka píše:
kdyby ho přešla, tak by se už nevracel, snažil by se udržet ty poslední střípky rodiny, co tam má a neriskoval by kvůli mě, chlapi mosty pálí jen z opravdové zamilovanosti. On ten most spálil a ted se ještě hrabe v tom žhavém popelu, proč, když by nemiloval by nenechal vítr, ať ten popel rozfouká a nestavěl radši nový most s ex a dětma?
třeba neriskuje, třeba jen doufá, že mu to znovu projde, že bude moct mít všechno…navíc on mosty nespálil..on se hezky přebrodil zpět domů..ale tebe si nechal - jako bonus
proč když miluje tebe je u ní a ne s tebou a napořád..říkáš že bydlíte kousek od sebe děti může vidět denně.
vidíš jen to co chceš a vše si překládáš ve svůj prospěch… to je ta závislost
prostě se jí hodily Vánoce a to, že já jsem horká hlava, nic víc v tom není