Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa píše:
A cos mu provedla tak hroznýho, že se tam vrátil???
zachovala jsem se jako hysterická kráva a řekla, že jestli nebude na štědrý den se mnou, tak mu vyměním zýámek, blbá no, asi se to dotklo jeho ega., ted nemá klíče ani od jednoho bytu a já se mlátím do hlavy, holt chybama se člověk učí
@užjenmilenka píše:
ale ona ho vyhgodí, řekla mu to jasně, jediná známka toho, že to se mnou neukončil a jde. Mohla bych být potvora a pomoct tomu, ale nechávám to pozvolna plynout, ono to dojde kam má, mezi námi tady jsem já ten krk, co otáčí tou hlavou, já nemám co ztratit. A když ho nevyhodí hned? Tak časem, ale přijde to, která ženská si to nechá líbit donekonečna? I kdyby jsme to ukončili, bude ona někdy v klidu? Bydlíme v jedné ulici, máme společné kamarády, on má volnou pracovní dobu, já taky, to si ho usadí doma do zlaté klece? To těžko
K tomuto opravdu není co dodat. Snad jen to, že vám přeji, abyste někdy ochutnala svoji polívčičku. Možná vás to pak posune někam výš.
Takový despekt k jeho ženě. ![]()
Já myslím, že je škoda mrhat drahoceným časem a trápit se a čekat na někoho dlouhá léta, než mu dospějí děti, popř. než ho někdo vyhodí…zvlášť když vůbec není jisté, zda by potom vůbec chtěl jít k tobě.
@lenkapro píše:
Taková silná slova jsem měla i já, když poprvé odešel, dneska vím, že si s ní píše a zatím jsem ho nevyhodila. A jestli ho vyhodí, tak vám tam bude sedět stejně zlomenej a koukat do neznáma jako to teď dělá doma.
to je mi jasný, jen to bude jiný v tom, že si tady ode mě nebude skypovat s ní, jako to dělá se mnou, jak je chvilka, když není v práci, tak sedí u notasu a píše a volá mi přes skype, už znám dopodrobna jejich byt ![]()
Ale chápu, že se to těžko vysvětluje zaslepenému zamilovanému člověku.
@vendulka72 píše:
K tomuto opravdu není co dodat. Snad jen to, že vám přeji, abyste někdy ochutnala svoji polívčičku. Možná vás to pak posune někam výš.Takový despekt k jeho ženě.
já už jí kdysi ochutnala a vím, že to bolí, ale nemusím přemýšlet o ní, na mě ohledy taky nikdo nebral, to by měl být spíše jeho boj ne?
@káťa píše:
Ale chápu, že se to těžko vysvětluje zaslepenému zamilovanému člověku.
asi jo, třeba ta zamilovanost jednou přejde, ale přejde i jeho? Po tom všem, co jsem mu prováděla by mě měl spíš nenávidět a nedělat to, co dělá
@užjenmilenka píše:
to je mi jasný, jen to bude jiný v tom, že si tady ode mě nebude skypovat s ní, jako to dělá se mnou, jak je chvilka, když není v práci, tak sedí u notasu a píše a volá mi přes skype, už znám dopodrobna jejich byt
Na tohle bych nespoléhala. Ono to, co ti vypráví o manželce vůbec nemusí být pravda, zrovna tak jako to, co vypráví doma o tobě. Nikdo si nechce dělat nepříjemnosti a proto vám s největší pravděpodobností každé vypráví to, co chcete slyšet, aby to měl u obou dobré a v klidu. A vůbec bych se nedivila tomu, když by ho ona vyhodila a on nakonec skončil u tebe, kdyby až se za tebou zaklapnou dveře a půjdeš do práce, nažhaveně skypoval s ní…nedělej si iluze, mluví z tebe čiré zamilování, ale zkus stát trošku nohama na zemi. ![]()
@užjenmilenka píše:
asi jo, třeba ta zamilovanost jednou přejde, ale přejde i jeho? Po tom všem, co jsem mu prováděla by mě měl spíš nenávidět a nedělat to, co dělá
Já si myslím, že jeho už přešla, jinak by s tebou byl.
@užjenmilenka píše:
zachovala jsem se jako hysterická kráva a řekla, že jestli nebude na štědrý den se mnou, tak mu vyměním zýámek, blbá no, asi se to dotklo jeho ega., ted nemá klíče ani od jednoho bytu a já se mlátím do hlavy, holt chybama se člověk učí
To bylo to jediné, cos udělala dobře
A jeho reakce ti taky přesně ukázala, jak na tom jste. Měla bys v tomto módu jet i nadále. Rozhodně by to skončilo - buď s tebou nebo s manželkou. ale bylo by to vyřešené!
Dokonalost milenek mě baví. ![]()
Ta strašná manželka nechce jezdit na výlety, je ráda když je sama a uklidí si.
Vyčítala by manželovi i zmrzlinu.
![]()
Jsi zaslepená. Zamilovaností.
Já věřím tomu, že dřív jezdila ráda i na výlety a za zmrzlinu mu nenadávala.
A díky Tobě děti konečně o prázdninách jezdí na dovolenou?
Tak Vám nevím. Fakt jsou asi pro každýho chlapa lepší dokonalé milenky.
Já bývalá nedokonalá manželka na výlety nejezdila. Ex nechtěl. Radši se válel na gauči. Za zmrzlinu jsem nenadávala, ale za ty prochlastaný škopky ano.
Jen co se nastěhoval k jedné z Vás dokonalých jsem měla pocit, že děti konečně ví, co jsou výlety a dovolené. A troufám si říct, že to vůbec nebylo o mně.
Ale s novou Vás baví přece všechno. A jako u Vás. Na naše dotovala všechny dovolený. A ani to pivo mu nevyčítá. Ba naopak kupuje.
![]()
Ještě že jsem ho vyhodila. Tím jsem vlastně chudáčka nešťastného zachránila a děti konečně ví, co jsou dokonalé prázdniny.
![]()
@užjenmilenka píše:
to je mi jasný, jen to bude jiný v tom, že si tady ode mě nebude skypovat s ní, jako to dělá se mnou, jak je chvilka, když není v práci, tak sedí u notasu a píše a volá mi přes skype, už znám dopodrobna jejich byt
Nevěř tomu, manžel odešel ke své velké lásce, zamilovanej a první den mi psal sms, jak nikdy v životě a takhle to dělal i další dny, co byl u milenky. Já bych si tak jistá jako vy zrovna nebyla.
@káťa píše:
JinakNa tohle bych nespoléhala. Ono to, co ti vypráví o manželce vůbec nemusí být pravda, zrovna tak jako to, co vypráví doma o tobě. Nikdo si nechce dělat nepříjemnosti a proto vám s největší pravděpodobností každé vypráví to, co chcete slyšet, aby to měl u obou dobré a v klidu. A vůbec bych se nedivila tomu, když by ho ona vyhodila a on nakonec skončil u tebe, kdyby až se za tebou zaklapnou dveře a půjdeš do práce, nažhaveně skypoval s ní…nedělej si iluze, mluví z tebe čiré zamilování, ale zkus stát trošku nohama na zemi.
nedělám si iluze, nevím, co o mě tam říká a ani nevím, jestli to, co říká mě je pravda. Chce mít všude klid. S tím skypem je to ale jinak, on mi píše a volá v době, kdy ona je tam taky, jen ve vedlejším pokoji a po večerech, když on spí s jedním klukem v obýváku a ona s druhým v pokojíčku.(pravidelné rande v 8 večer, když zrovna není u bráchy, tam nemá internet) Ona práci nemá, tak je doma pořád, kromě chvilek, kdy chodí se hlásit na pracák. To mi taky řekla, že ví, že za mnou jednou půjde už jen proto, že mu mám co nabídnout, při nejmenším to, že nebude muset dřít až do sedření kůže, aby nás uživil, svým způsobem, ona to řekla jasně, že ho vzala kvůli dětem, aby tam byl s nima, ale jemu už nikdy věřit nebude
Taková silná slova jsem měla i já, když poprvé odešel, dneska vím, že si s ní píše a zatím jsem ho nevyhodila. A jestli ho vyhodí, tak vám tam bude sedět stejně zlomenej a koukat do neznáma jako to teď dělá doma.