Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem píše:
máš v tom docela zmatek… no fáze kdy rozum ví ale srdce říká jinak… to je peklo no…
mám v tom zmatek, budu to muset nechat osudu, kdo ví, co přijde ![]()
@jdukolem píše:
víš já si myslím že klidně může mít taky zmatek a neví co chce..to je jedna možnost další možnost je že prostě mu to takhle vyhovuje..u tebe vášen a nevšednost - doma jistota a takovej ten bezpečnej stereotyp a děti vidí denně…
to je těžko říct co se mu honí hlavou..víš ale to není to podstatný co on..to ty nevyřešíš ani neovlivníš… důležitý je co ty.. jak dlouho budeš takhle žít..víš já ě vůbec nesoudím - ač by se to nabízelo, mě muž za milenkou odešel, ale stejně tě chápu jako zamilovanou.. nicméně když tu řešíme tebe.. víš mi přijde že svůj život žiješ skrz něj… jestli se ozve a jestli u tebe bude moct být atd… napíše smsku a ty se celá rozklepeš jak seš z toho hotová… to není dobrý
Doma vypraný spoďáry a teplé jídlo a u milenky sex… co víc si může přát? Ale musí kout železo, dokud je horké, aby nevychladlo a aby ho náhodou nerozžhavil cizí kovář… ![]()
@užjenmilenka píše:
já vím, že takový luxus jako já nemá každá milenka, měla bych být za to ráda a asi i jsem, ale je to jak droga, mám pocit, že mi dochází, tak jí chci víc a víc a za každou cenu. No nic, tohle bude ještě na dlouhou dobu, než jemu dojde, co skutečně chce a pak třeba opravdu se může stát, že přijde a už bude pozdě. A kluk to skutečně je, o 4 roky maladší než já, o 9 let mladší než bývalá manželka. Je to nejspíš ještě dítě a neví, koho má poslouchat. Do toho jeho 42-letý svobodný bezdětný bratr, který má pocit, že má právo mu řídit život a říkat, co smí a nesmí. On má větší strach, že se to provalí u bráchy než u ex, že jsme zase spolu, tomu fakt nerozumím, ale asi nemá cenu chtít to pochopit. Když jsem mluvila s jeho ýženou, tak mi došlo, že ona anio po 15 letech jejich společného života nevěděla zdaleka tolik z jeho života, co já po roce. Tohle fakt není normální
Kolik je vám let?
Nejhorší varianta se mi zdá, že tobě časem nebude stačit ani ten luxus, ale budeš chtít víc a víc… a on se nebude moct rozhodnout, nebo se rozhodne pro manželku, aby nemusel nic víc řešit a bude doufat, že tobě to tak bude stačit i nadále… a sem tam si tě ukonejší slibem, že to manželce řekne a rozejde se s ní… nebyla bys určitě první ani poslední, co něco takového zažívá… ale podle všeho, jak si tu v duchu počítám, kolik máte kdo let, si říkám, že bys už mohla vědět, co skutečně chceš ty a co pro to uděláš nebo neuděláš…
@užjenmilenka nemluvim s pohledu podváděné ženy, nikdy sem na té straně nestála a nebo o tom nevim, ale když řeknu uprímně tak mě těší že se ti to vrátilo jak bumerang. Vlastně ted cítíš to co ona cítila před tím ale s výhodou že nemusíš vysvětlovat dětem kde maj tátu a nechci bejt mrcha ale těší mě to
a přijde mi že tobě jde hlavně o to vyhrát! Vyhrát nad ní a já jí upřímně přeju at vyhraje ona i když s pohledu mého on žádná výhra teda není a jednou mi před lety moje kamarádka říkala o tom jak uhání jednoho ženatého kamaráda co má moc fajn ženu(souložila ho když byla žena v práci-ona byla mladší nová). Když jsem jí řekla jestli jí to nemrzí, jestli nemá výčitky tak řekla"takovej je život".Před týdnem mi plakala do telefonu s tím že se s ní její manžel po 3 letech rozvádí(našel si mladší) a jí zustala jen dcera a i když sem se musela hodně přemáhat abych jí něřekla že se jí to vrátilo a „hmm takovej je život“ tak hned mě to napadlo ![]()
To opravdu nemáš na to najít si skvělého muže který nemá žádné závazky? Tohle přece není žádné hrdinství bejt jen na souložení. To si vlastně jen prostitutka zdarma
.Měj taky nákou hrdost
Příspěvek upraven 31.01.13 v 23:33
No něco na tom bude, od té doby, co ví, že se někdo objevil a má zájem, tak sice říká, at to s ním zkusím, že on je ted jen milenec na nějakou dobu a pak to zkusíme třeba nanovo jako partneři. ale o to víc se snaží, chodí pomalu denně, píše kolem 30 sms za den, prostě opravdu kuje, dokud si zase nebude na sto procent jistý
A já si nedokážu představit že bych někomu sloužila pouze jako milenka. Přišlo by mi to ještě mnohem ponižující než kdybych sloužila třeba jen pradlena trenek nebo k čemu to přirovnat. Prostě podle mě není nic horšího než skončit pouze jen jako matrace
@Kamča.dalmatinka píše: @užjenmilenka nemluvim s pohledu podváděné ženy, nikdy sem na té straně nestála a nebo o tom nevim, ale když řeknu uprímně tak mě těší že se ti to vrátilo jak bumerang. Vlastně ted cítíš to co ona cítila před tím ale s výhodou že nemusíš vysvětlovat dětem kde maj tátu a nechci bejt mrcha ale těší mě toa přijde mi že tobě jde hlavně o to vyhrát! Vyhrát nad ní a já jí upřímně přeju at vyhraje ona i když s pohledu mého on žádná výhra teda není a jednou mi před lety moje kamarádka říkala o tom jak uhání jednoho ženatého kamaráda co má moc fajn ženu(souložila ho když byla žena v práci-ona byla mladší nová). Když jsem jí řekla jestli jí to nemrzí, jestli nemá výčitky tak řekla"takovej je život".Před týdnem mi plakala do telefonu s tím že se s ní její manžel po 3 letech rozvádí(našel si mladší) a jí zustala jen dcera a i když sem se musela hodně přemáhat abych jí něřekla že se jí to vrátilo a „hmm takovej je život“ tak hned mě to napadlo
To opravdu nemáš na to najít si skvělého muže který nemá žádné závazky? Tohle přece není žádné hrdinství bejt jen na souložení. To si vlastně jen prostitutka zdarma.Měj taky nákou hrdostPříspěvek upraven 31.01.13 v 23:33
on opravdu žádná výhra není a boží mlýny melou a teď se v nioh mele především on. Hrdosti jsem měla vždycky dost, pomáhala jsem mu, jeho dětem, když neměl peníze pro ženhu, tak jsem mu půjčovala, aby jí zavřel pusu protože mu furt kvůli penězům nadávala, dluží mi slusný balík, který už neuvidím, tak at si to aspon odpracuje. Ano, i takový je život
@Kamča.dalmatinka píše:no ale ono to má své výhody, udělá si na mě čas, když chci přijde ke měš domů, uděláme si bfd hezký večer nebo parádní odpoledne, plánujeme společný výlety a víkendy, a po pravdě, když odsud odchází, tak vím, že na manželku ani jendou nepomyslel a do večera nepomyslí
A já si nedokážu představit že bych někomu sloužila pouze jako milenka. Přišlo by mi to ještě mnohem ponižující než kdybych sloužila třeba jen pradlena trenek nebo k čemu to přirovnat. Prostě podle mě není nic horšího než skončit pouze jen jako matrace
@Regina Hero píše:
Kolik je vám let?
Nejhorší varianta se mi zdá, že tobě časem nebude stačit ani ten luxus, ale budeš chtít víc a víc… a on se nebude moct rozhodnout, nebo se rozhodne pro manželku, aby nemusel nic víc řešit a bude doufat, že tobě to tak bude stačit i nadále… a sem tam si tě ukonejší slibem, že to manželce řekne a rozejde se s ní… nebyla bys určitě první ani poslední, co něco takového zažívá… ale podle všeho, jak si tu v duchu počítám, kolik máte kdo let, si říkám, že bys už mohla vědět, co skutečně chceš ty a co pro to uděláš nebo neuděláš…
mě je 38, jemu 34 a ex bude 44 za chvilku, všichni bychom už měli mít rozum a srovnané priority.
ale asi jeden z ná neví co chce, já ho chci a bojuji, ona ho chce ale nechává tomu volný průběh a on neví, co je pro něj nejlepší. Jinak já ted momentálně o vztah jako takový nestojím, spálila jsem se tu a mám strach dát tomu novému šanci, dokud tohle nedostanu ze srfdce a to může být na hodně dlouho.
@Regina Hero píše:ví, mže ho chci zpátky,´když to nekusím, tak budu litovat, ale nevím, co bude dál, to je moc daleko, zatim jsme ve fázi tajných milenců, plánujeme tajní výlety a rpodloužené víkendy už sami bez jeho dětí, jak oto bylo dřív, prostě podička, kterou ona mu nenabídne. taky je zvláštní, když s ní začíná nanovo vztah, proč druhou noc dneska spí u bratra místo u ní: že by nebyl takový klid v ráji?, nechce se na to téma bavit, ale je to divný
Kolik je vám let?
Z obou stran je to těžké. Mě spíš vadí, že člověk má v životě tisíc možností - vzít si na někoho číslo, zavolat, napsat, ale je to o tom pokušení. Chlap mi jednou odešel za milenkou, a hned druhý den mě otravoval sms. Nepřála bych vám utěšovat děti, vysvětlovat jim to a mezi tím nějak fungovat. Nedávám to jen za vinu milence, ale je tak snadné žít bez závazků, být v pohodě, usměvavá, těšit se na toho chlapa. Taky jsem taková byla než přišly děti, ale tak to prostě v životě chodí a má být. Bohužel muži jsou strašně nerozhodnotní, chtějí oboje, doma klid, rodinu, uvařeno, vypráno a na to popovídání a sex mají milenky. Jsou to na jednu stranu srabíci, kteří zamotávají hlavu na obou stranách. A všechno je to mnohem krásnější, když je to tajné a nikdo o tom neví.
Pro uzjenmilenku ja to tedy necetla cele ale jen poslednich par stranek. Taky jsem byla v roli milenky. Nic jsem od toho neocekavala. Po mesici mu doslo ze s pritelkyni uz byt nechce. Zjistili jsme ze mame spolecnych vic veci nez jen sex. Meli nejakou pulrocni krizi. Do mesice a pul se s ni rozesel bez meho nalehani a tlaceni. Asi jsem byla ten moment ktery mu pomohl to ukoncit. Ted jsme spolu dva roky. Jsme ctvrt roku manzele a v dubnu se nam narodi miminko. Taky je mladsi. Akorat tedy co by mi vadilo u toho tvyho jakoby pritele je jeho nerozhodnost. Kvuli tomu to pisu. On nevi co chce. Je mu to tak vyhovuje. To by me zralo a nemyslim ze je vyhra pro tebe ziskat takoveho cloveka. Kdyz se mu to stane zase tak se v tom zase bude placat a bude vas vlacet a cekat na nejake znameni zhury jako to dela ted. Ja bych to tedy pustila k vode.
@užjenmilenka
Mě na tom všem, co píšete, přijde strašně špatné hlavně jedno - na co se ptáte, co se honí hlavou JEMU? Proč řešíte, jak ON může takto žít? Pokud byl už jednou rozvedený a odstěhovaný a vrátil se tam, na co tohle řešíte? Tím jednoznačně určil, co pro něho jste. Takže řeště, co si o tom myslíte VY. Co budete nadále s tak špatným mužem dělat VY. Kam se nyní obrátíte. Myslete jen na sebe. Mimochodem to stejné bych poradilo i jeho manželce
Třeba byste nakonec mohly být kamarádky…
@lenkapro píše:
Z obou stran je to těžké. Mě spíš vadí, že člověk má v životě tisíc možností - vzít si na někoho číslo, zavolat, napsat, ale je to o tom pokušení. Chlap mi jednou odešel za milenkou, a hned druhý den mě otravoval sms. Nepřála bych vám utěšovat děti, vysvětlovat jim to a mezi tím nějak fungovat. Nedávám to jen za vinu milence, ale je tak snadné žít bez závazků, být v pohodě, usměvavá, těšit se na toho chlapa. Taky jsem taková byla než přišly děti, ale tak to prostě v životě chodí a má být. Bohužel muži jsou strašně nerozhodnotní, chtějí oboje, doma klid, rodinu, uvařeno, vypráno a na to popovídání a sex mají milenky. Jsou to na jednu stranu srabíci, kteří zamotávají hlavu na obou stranách. A všechno je to mnohem krásnější, když je to tajné a nikdo o tom neví.
Vsichni muzi urcite ne ![]()
máš v tom docela zmatek… no fáze kdy rozum ví ale srdce říká jinak… to je peklo no…