Manžel se mi zamiloval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
užjenmilenka
31.1.13 19:41

Markynah-taky furt doufám a doufám a věřím a věřím :D a jsem blbá a blbá :lol:

• Citovat
  • Upravit
3526
31.1.13 19:47

Oproti nám manželkám máš obrovskou výhodu. Jsi nová a neokoukaná.
Tak to rozsekni. Ukonči veškerou komunikaci a vyčkej.
Máš bohužel větší šanci než jeho žena.
Uvidíš. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
užjenmilenka
31.1.13 19:53
@makynah píše:
Oproti nám manželkám máš obrovskou výhodu. Jsi nová a neokoukaná.
Tak to rozsekni. Ukonči veškerou komunikaci a vyčkej.
Máš bohužel větší šanci než jeho žena.
Uvidíš. :(

No nová nejsem, trvá to už déle než rok, neokoukaná taky rozhodně ne, už se známe ze všech stran :) rozsekla bych to ráda, ale jak, když mi zrovna ted přišla sms na dobrou noc. A proč si myslíš, že mám větší šanci než ona? Já si právě myslím opak a proto mě to tak bolí, jinak bych jen vyčkávala, takhle mám pocit, že když ho chci a já opravdu chci, tak musím bojovat. A že ten boj opravdu někdy bolí, to mi věřte- taky mi ještě nestihl vyschnout polštář od každodenních slz :(

• Citovat
  • Upravit
714
31.1.13 19:56

Marky, je pravda, že kdybych urvala ženatýho chlapa, tak taky budu čekat, kdy mi ho urve další baba.Je fakt, že nechal se urvat jednou, udělá to znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
31.1.13 20:02
@užjenmilenka píše:
taky jsem nikdy nenapsala, že jste megery:-) navíc po pravdě, on o ex nikdy nemluvil špatně, nějošklivější slovo bylo bytná, ona by se pro děti roztrhla, a možná proto ho ted vzala zpátky, za podmínek, že já půjdu z jejich života, ale to prostě nejde. Každopádně, jsem na to sama zvědavá. Ted mám možnost jít dál s jiným, ale nejde mi to, pořád je v tom srdci on a nechci ubližovat nějakým divadlem jinýmu, stejně by to poznal.

Nemyslím, že bys to myslela ty, že jsme megery :-),spíš to, jak si páni obhajují to, že mají milenku-jak jsi psala(manželství již dlouho neklapalo, manželka mu nerozuměla, neměli si co říct a ona odmítala sex).Ono to tak nemusí být, možná jen hledají ty důvody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
užjenmilenka
31.1.13 20:03

To já váím taky, že nikdy by nebyl jen můj, nebyla jsem za jeho manželství první milenka, bohužel jen první provalená a tudíž důvod k rozvodu, ale na to ted nemyslím. Kdo ví, když tu tak čtu, co jsem napsala, nevím, není v tom jen touha zvednout si sebevědomí, dokázat si, že mám na to přitáhnout ho zpátky a pak nazdar pane? Maminka a kamarádky mě z toho i podezíŕají, ale já jim furt odporuju, i když kdo ví? Fakt někdy nerozumím sama sobě. Jsem ráda, že jsem to dokázala ze sebe takhle dostat, napsat to a pak sito po sobě přečíst. Taky vám musím pooděkovgat, aspon na pár hodin jste mi pomohly na něj nemyslet, kluci odjeli k tátovi, tak bych tu zas trpěla jako zvíře :lol:

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
31.1.13 20:05
@užjenmilenka píše:
no já časem asi taky ne, ale ted se mi po něm tak stýská, že asi i za tu cenu bych ho chtěla, Vidíme se skoro denně, píšeme a voláme si jak jen to jde, ale i tak mi chybí ty večery, kdy tu usínal se mnou v posteli-podotýkám jejich, moje letiště vyhodil jako první, když se nastěhoval a jí doma překáželo, zrušila ložnici, tak ted nemají anhi společnou postel, ona spí v děcáku s jedním klukem a on v obýváku na rozkl. gauči s druhým. Chybí mi, jen nevím, proč

no jo no ono když to furt přiživujete tím denodenním kontaktem a smskama se to potom těžko utíná a rozsekává to věřím že je těžký a jak.. něco na tom sejde z očí, sejde z mysli bude.. :think:
chybí mi, čekám na něj, chci ho…herdek ten se má…nakonec to je tak že se dvě ženský trápí a chlap je vysmátej

• Citovat
  • Upravit
užjenmilenka
31.1.13 20:06
@atenai píše:
Nemyslím, že bys to myslela ty, že jsme megery :-),spíš to, jak si páni obhajují to, že mají milenku-jak jsi psala(manželství již dlouho neklapalo, manželka mu nerozuměla, neměli si co říct a ona odmítala sex).Ono to tak nemusí být, možná jen hledají ty důvody.

no u nich to tak ale opravdu bylo, potvrdil mi to jeho bratr i nakonec i ona, jen jí přišlo, že to tak má být a neměla pocit, že by bylo jejich manželství špatný, ale potvrdila, že si moc nepovídali, že city už vymizeli a že s ním nespala, protože to nepotřebuje, je o 9 let starší než on měla pocit, že to tak po 15 letech a dvou dětech má být

• Citovat
  • Upravit
714
31.1.13 20:10
@užjenmilenka píše:
no u nich to tak ale opravdu bylo, potvrdil mi to jeho bratr i nakonec i ona, jen jí přišlo, že to tak má být a neměla pocit, že by bylo jejich manželství špatný, ale potvrdila, že si moc nepovídali, že city už vymizeli a že s ním nespala, protože to nepotřebuje, je o 9 let starší než on měla pocit, že to tak po 15 letech a dvou dětech má být

njn, ono je celkem jasný, že ta zamilovanost po pár letech mizí, že už to není jako na začátku a nebude to po pár letech, možná po pár měsících ani u vás, pokud spolu budete…přirozený vývoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
užjenmilenka
31.1.13 20:11

Ve finále, když na to tak koukám, tak jsem jim vlastně pomohla, našli k sobě znovu cestu i když třeba jen jako kamarádi, asi už ne partneři se vším všudy, ale i to může přijít. Zatím podle jeho slov je rád, že je všude kli, u ní pohoda a u mě sex a to ostatní, sakra, ten se ale má :lol:

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
31.1.13 20:12
@užjenmilenka píše:
to je to, co sama nechápu, když si dám na jednu stranu plusy tak jsou v podstatě jen dva, zatímco mínusů je milion, ale nemůžu si pomoct.
:D no někdy je průšvih že stačí jeden jedinej plus kterej těch milion mínusů vyváží.. a je vymalováno.. njn ted jen definovat co je to jeho plus a proč se jich nedokážeš vzdát
  • Citovat
  • Upravit
jdukolem
31.1.13 20:14
@užjenmilenka píše:
Ve finále, když na to tak koukám, tak jsem jim vlastně pomohla, našli k sobě znovu cestu i když třeba jen jako kamarádi, asi už ne partneři se vším všudy, ale i to může přijít. Zatím podle jeho slov je rád, že je všude kli, u ní pohoda a u mě sex a to ostatní, sakra, ten se ale má :lol:

a vy mu to obě žerete.. no umí si to hoch zařídit…

• Citovat
  • Upravit
užjenmilenka
31.1.13 20:19
@jdukolem píše:
a vy mu to obě žerete.. no umí si to hoch zařídit…

a to zase je, je to kluk šikovnej :lol:

• Citovat
  • Upravit
užjenmilenka
31.1.13 20:56

No holky, tak nevím nevím, ted zase poslal pusinku po sms, co to je? To fakt je tak dobrej hráč?

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
31.1.13 21:01
@užjenmilenka píše:
No holky, tak nevím nevím, ted zase poslal pusinku po sms, co to je? To fakt je tak dobrej hráč?

prostě fouká do uhlíků aby se udržely a nevyhasly..co na tom nechápeš?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky