Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Oproti nám manželkám máš obrovskou výhodu. Jsi nová a neokoukaná.
Tak to rozsekni. Ukonči veškerou komunikaci a vyčkej.
Máš bohužel větší šanci než jeho žena.
Uvidíš. ![]()
@makynah píše:
Oproti nám manželkám máš obrovskou výhodu. Jsi nová a neokoukaná.
Tak to rozsekni. Ukonči veškerou komunikaci a vyčkej.
Máš bohužel větší šanci než jeho žena.
Uvidíš.
No nová nejsem, trvá to už déle než rok, neokoukaná taky rozhodně ne, už se známe ze všech stran
rozsekla bych to ráda, ale jak, když mi zrovna ted přišla sms na dobrou noc. A proč si myslíš, že mám větší šanci než ona? Já si právě myslím opak a proto mě to tak bolí, jinak bych jen vyčkávala, takhle mám pocit, že když ho chci a já opravdu chci, tak musím bojovat. A že ten boj opravdu někdy bolí, to mi věřte- taky mi ještě nestihl vyschnout polštář od každodenních slz ![]()
Marky, je pravda, že kdybych urvala ženatýho chlapa, tak taky budu čekat, kdy mi ho urve další baba.Je fakt, že nechal se urvat jednou, udělá to znova.
@užjenmilenka píše:
taky jsem nikdy nenapsala, že jste megery:-) navíc po pravdě, on o ex nikdy nemluvil špatně, nějošklivější slovo bylo bytná, ona by se pro děti roztrhla, a možná proto ho ted vzala zpátky, za podmínek, že já půjdu z jejich života, ale to prostě nejde. Každopádně, jsem na to sama zvědavá. Ted mám možnost jít dál s jiným, ale nejde mi to, pořád je v tom srdci on a nechci ubližovat nějakým divadlem jinýmu, stejně by to poznal.
Nemyslím, že bys to myslela ty, že jsme megery
,spíš to, jak si páni obhajují to, že mají milenku-jak jsi psala(manželství již dlouho neklapalo, manželka mu nerozuměla, neměli si co říct a ona odmítala sex).Ono to tak nemusí být, možná jen hledají ty důvody.
To já váím taky, že nikdy by nebyl jen můj, nebyla jsem za jeho manželství první milenka, bohužel jen první provalená a tudíž důvod k rozvodu, ale na to ted nemyslím. Kdo ví, když tu tak čtu, co jsem napsala, nevím, není v tom jen touha zvednout si sebevědomí, dokázat si, že mám na to přitáhnout ho zpátky a pak nazdar pane? Maminka a kamarádky mě z toho i podezíŕají, ale já jim furt odporuju, i když kdo ví? Fakt někdy nerozumím sama sobě. Jsem ráda, že jsem to dokázala ze sebe takhle dostat, napsat to a pak sito po sobě přečíst. Taky vám musím pooděkovgat, aspon na pár hodin jste mi pomohly na něj nemyslet, kluci odjeli k tátovi, tak bych tu zas trpěla jako zvíře ![]()
@užjenmilenka píše:
no já časem asi taky ne, ale ted se mi po něm tak stýská, že asi i za tu cenu bych ho chtěla, Vidíme se skoro denně, píšeme a voláme si jak jen to jde, ale i tak mi chybí ty večery, kdy tu usínal se mnou v posteli-podotýkám jejich, moje letiště vyhodil jako první, když se nastěhoval a jí doma překáželo, zrušila ložnici, tak ted nemají anhi společnou postel, ona spí v děcáku s jedním klukem a on v obýváku na rozkl. gauči s druhým. Chybí mi, jen nevím, proč
no jo no ono když to furt přiživujete tím denodenním kontaktem a smskama se to potom těžko utíná a rozsekává to věřím že je těžký a jak.. něco na tom sejde z očí, sejde z mysli bude.. ![]()
chybí mi, čekám na něj, chci ho…herdek ten se má…nakonec to je tak že se dvě ženský trápí a chlap je vysmátej
@atenai píše:
Nemyslím, že bys to myslela ty, že jsme megery,spíš to, jak si páni obhajují to, že mají milenku-jak jsi psala(manželství již dlouho neklapalo, manželka mu nerozuměla, neměli si co říct a ona odmítala sex).Ono to tak nemusí být, možná jen hledají ty důvody.
no u nich to tak ale opravdu bylo, potvrdil mi to jeho bratr i nakonec i ona, jen jí přišlo, že to tak má být a neměla pocit, že by bylo jejich manželství špatný, ale potvrdila, že si moc nepovídali, že city už vymizeli a že s ním nespala, protože to nepotřebuje, je o 9 let starší než on měla pocit, že to tak po 15 letech a dvou dětech má být
@užjenmilenka píše:
no u nich to tak ale opravdu bylo, potvrdil mi to jeho bratr i nakonec i ona, jen jí přišlo, že to tak má být a neměla pocit, že by bylo jejich manželství špatný, ale potvrdila, že si moc nepovídali, že city už vymizeli a že s ním nespala, protože to nepotřebuje, je o 9 let starší než on měla pocit, že to tak po 15 letech a dvou dětech má být
njn, ono je celkem jasný, že ta zamilovanost po pár letech mizí, že už to není jako na začátku a nebude to po pár letech, možná po pár měsících ani u vás, pokud spolu budete…přirozený vývoj
Ve finále, když na to tak koukám, tak jsem jim vlastně pomohla, našli k sobě znovu cestu i když třeba jen jako kamarádi, asi už ne partneři se vším všudy, ale i to může přijít. Zatím podle jeho slov je rád, že je všude kli, u ní pohoda a u mě sex a to ostatní, sakra, ten se ale má ![]()
@užjenmilenka píše:
to je to, co sama nechápu, když si dám na jednu stranu plusy tak jsou v podstatě jen dva, zatímco mínusů je milion, ale nemůžu si pomoct.
@užjenmilenka píše:
Ve finále, když na to tak koukám, tak jsem jim vlastně pomohla, našli k sobě znovu cestu i když třeba jen jako kamarádi, asi už ne partneři se vším všudy, ale i to může přijít. Zatím podle jeho slov je rád, že je všude kli, u ní pohoda a u mě sex a to ostatní, sakra, ten se ale má
a vy mu to obě žerete.. no umí si to hoch zařídit…
@jdukolem píše:
a vy mu to obě žerete.. no umí si to hoch zařídit…
a to zase je, je to kluk šikovnej ![]()
No holky, tak nevím nevím, ted zase poslal pusinku po sms, co to je? To fakt je tak dobrej hráč?
@užjenmilenka píše:
No holky, tak nevím nevím, ted zase poslal pusinku po sms, co to je? To fakt je tak dobrej hráč?
prostě fouká do uhlíků aby se udržely a nevyhasly..co na tom nechápeš?
Markynah-taky furt doufám a doufám a věřím a věřím
a jsem blbá a blbá