Manžel se mi zamiloval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
714
31.1.13 19:16
@užjenmilenka píše:
no a tohle všechno já udělat nechci, i když je mi jasný, že kdybych jí poslala, co mi píše, nemohla by snad přemýšlet ani chvilku a vyhodila by ho. Ale co bych si pomohla? Ublížila bych jeń a jen jí :,(

to je taky to nejzoufalejší, co milenka může udělat, v tom mým případě jí tohle zlomilo vaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
užjenmilenka
31.1.13 19:17
@makynah píše:
Tak to samozřejmě nemyslím. :) :) :)
Ale co když budu roky hledat svobodného nebo rozvedeného a on prostě nepřijde.
A co když se objeví pro mě pan „Božský“ a já podlehnu a budu taky strašně doufat konečně ve svoje štěstí. A v to, že svojí strašnou, neupravenou, frigidní…manželku :D :D :D opustí.
A prostě v sobě potlačím ty pocity špatného svědomí.
Nemůže se to stát?Zatím jsem samo toho názoru, že jsem příliš hrdá na to, abych se dělila o chlapa s nějakou jinou.
Sama jsem ho "uvolnila " milence a být v roli naopak doufající milenky bych v žádném případě nebyla.
Asi jsem příliš hrdá a mám se ráda.

taky doufám, že se jednou začnu mít natolik ráda, zatím jen toužím po tý trošce lásky zrovna od tohohle chlapa

• Citovat
  • Upravit
užjenmilenka
31.1.13 19:17
@atenai píše:
to je taky to nejzoufalejší, co milenka může udělat, v tom mým případě jí tohle zlomilo vaz

jenom jí? a jemu ne?

• Citovat
  • Upravit
714
31.1.13 19:19
@užjenmilenka píše:
jenom jí? a jemu ne?

Jemu ne, jen jí…on ji po tomhle totiž začal nenávidět, nemohl pochopit tu zradu od ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
31.1.13 19:20
@užjenmilenka píše:
taky doufám, že se jednou začnu mít natolik ráda, zatím jen toužím po tý trošce lásky zrovna od tohohle chlapa

a co je právě na něm tak senzačního? vždyt lže na všechny strany

• Citovat
  • Upravit
užjenmilenka
31.1.13 19:22
@jdukolem píše:
ne jen a jen sobě a víš proč? ty bys chtěla chlapa že jde k tobě jen proto že ho jiná vyhodila? já ne… pokud by nepřišel sám od sebe ale po tomhle - nevážila bych si ho

no já časem asi taky ne, ale ted se mi po něm tak stýská, že asi i za tu cenu bych ho chtěla, Vidíme se skoro denně, píšeme a voláme si jak jen to jde, ale i tak mi chybí ty večery, kdy tu usínal se mnou v posteli-podotýkám jejich, moje letiště vyhodil jako první, když se nastěhoval a jí doma překáželo, zrušila ložnici, tak ted nemají anhi společnou postel, ona spí v děcáku s jedním klukem a on v obýváku na rozkl. gauči s druhým. Chybí mi, jen nevím, proč

• Citovat
  • Upravit
užjenmilenka
31.1.13 19:23
@jdukolem píše:
a co je právě na něm tak senzačního? vždyt lže na všechny strany

to je to, co sama nechápu, když si dám na jednu stranu plusy tak jsou v podstatě jen dva, zatímco mínusů je milion, ale nemůžu si pomoct.

• Citovat
  • Upravit
714
31.1.13 19:24
@užjenmilenka píše:
no já časem asi taky ne, ale ted se mi po něm tak stýská, že asi i za tu cenu bych ho chtěla, Vidíme se skoro denně, píšeme a voláme si jak jen to jde, ale i tak mi chybí ty večery, kdy tu usínal se mnou v posteli-podotýkám jejich, moje letiště vyhodil jako první, když se nastěhoval a jí doma překáželo, zrušila ložnici, tak ted nemají anhi společnou postel, ona spí v děcáku s jedním klukem a on v obýváku na rozkl. gauči s druhým. Chybí mi, jen nevím, proč

Mně to příjde fakt skoro srandovní, jsem asi kapku cynická, ale vy jste jako jedna velká rodina: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
užjenmilenka
31.1.13 19:28
@atenai píše:
Jemu ne, jen jí…on ji po tomhle totiž začal nenávidět, nemohl pochopit tu zradu od ní.

já udělala taky blbost, a velkou, možná jsem jemu i jí tím ublížila, ale i tak mi to odpustil a jsme spolu dál. Zrovna dneska jsme se o tom bavili, že když si na to vzpomene, tak by mě nejradši zabil, ale neudělal to. Nechápu to, ten člověk nemá asi ani svědomí či co?

• Citovat
  • Upravit
3526
31.1.13 19:30

Já to vlastně můžu napsat z pohledů obou stran.
Už jsem tady psala, že jsem byla druhá v pořadí.
Ex měl partnerku ( 8 let ). Nebyli manželé a neměli děti. Oba mí kamarádi.
Přeskočila jiskra a já jsem figurovala asi rok ve funkci milenky.
Denně jsem poslouchala, jak mě miluje, denně milostné dopisy ( tenkrát jsme neměli mobily ani PC ) a denně se vracel k ní.
Sama jsem měla 5 let přítele.
Trávili jsme spolu ve čtyřech víkendy, dovolené. Schválně jsme to organizovali tak, aby jsme se viděli každou volnou chvíli.
Sexuální dostaveníčka po nocích, když naši partneři usnuli.
Pak jsme se přiznali. Chtěli jsme být spolu. On se k ní ale vrátil. Já k příteli už ne.
Dostaveníčka ustali asi na tři týdny a pak se situace vrátila do starých kolejí. A já jako milenka doufala a doufala. A dočkala jsem se.
Přišel a strávil se mnou 12 let.
Než šel k další kamarádce a situace se opakovala jako přes kopírák.

Pamatuji si tu bolest milenky. Ten pláč do polštáře, když jsem věděla, že uléhá k ní do postele. Ten hnus samotné nad sebou, když dotyčná přede mnou plánovala svatbu a děti…

Po dvanácti letech jsem se jí omluvila. Už bez emocí se mě zeptala? Ty jsi ho taky vyhodila, viď?
S tím se mi nikdy nesvěřil. Myslela jsem, že odešel od ní sám.

Já už mám svoje Boží mlýny snad za sebou.

Ale chlapi, kteří ubližují dvěma ženským svojí nerozhodností by zasloužily pořádnej trest. A my vlastně taky. Že podporujeme jejich rostoucí nesmyslné ego. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
užjenmilenka
31.1.13 19:31
@atenai píše:
Mně to příjde fakt skoro srandovní, jsem asi kapku cynická, ale vy jste jako jedna velká rodina: :lol:

taky si tak někdy připadám, když k tomu připočtu jeho bratra, který nás ze začátku kryl a když to prasklo, tak k nám chodil jako domů, jeho děti a moje děti, vždycky jsme si dělali srandu, že jsme velká rodina, že mám co dělat se šesti chlapama, tak ted jsme k tomu přibrali i jí, aby toho na mě nebylo moc, jsem přeci jen obyčejná křehká žena :lol:

• Citovat
  • Upravit
714
31.1.13 19:35
@užjenmilenka píše:
taky si tak někdy připadám, když k tomu připočtu jeho bratra, který nás ze začátku kryl a když to prasklo, tak k nám chodil jako domů, jeho děti a moje děti, vždycky jsme si dělali srandu, že jsme velká rodina, že mám co dělat se šesti chlapama, tak ted jsme k tomu přibrali i jí, aby toho na mě nebylo moc, jsem přeci jen obyčejná křehká žena :lol:

No vidíš, vstupovala jsi sem s tím, že tě jako milenku upranýřujeme a nakonec se smějeme stejným věcem, možná i my manželky nebudeme takové megery, jak ti páni tvrdí, když utíkají k vám milenkám, že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
31.1.13 19:36
@makynah píše:
Já to vlastně můžu napsat z pohledů obou stran.
Už jsem tady psala, že jsem byla druhá v pořadí.
Ex měl partnerku ( 8 let ). Nebyli manželé a neměli děti. Oba mí kamarádi.
Přeskočila jiskra a já jsem figurovala asi rok ve funkci milenky.
Denně jsem poslouchala, jak mě miluje, denně milostné dopisy ( tenkrát jsme neměli mobily ani PC ) a denně se vracel k ní.
Sama jsem měla 5 let přítele.
Trávili jsme spolu ve čtyřech víkendy, dovolené. Schválně jsme to organizovali tak, aby jsme se viděli každou volnou chvíli.
Sexuální dostaveníčka po nocích, když naši partneři usnuli.
Pak jsme se přiznali. Chtěli jsme být spolu. On se k ní ale vrátil. Já k příteli už ne.
Dostaveníčka ustali asi na tři týdny a pak se situace vrátila do starých kolejí. A já jako milenka doufala a doufala. A dočkala jsem se.
Přišel a strávil se mnou 12 let.
Než šel k další kamarádce a situace se opakovala jako přes kopírák.

Pamatuji si tu bolest milenky. Ten pláč do polštáře, když jsem věděla, že uléhá k ní do postele. Ten hnus samotné nad sebou, když dotyčná přede mnou plánovala svatbu a děti…

Po dvanácti letech jsem se jí omluvila. Už bez emocí se mě zeptala? Ty jsi ho taky vyhodila, viď?
S tím se mi nikdy nesvěřil. Myslela jsem, že odešel od ní sám.

Já už mám svoje Boží mlýny snad za sebou.

Ale chlapi, kteří ubližují dvěma ženským svojí nerozhodností by zasloužily pořádnej trest. A my vlastně taky. Že podporujeme jejich rostoucí nesmyslné ego. :cert:

Marky… dost dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
užjenmilenka
31.1.13 19:39
@atenai píše:
No vidíš, vstupovala jsi sem s tím, že tě jako milenku upranýřujeme a nakonec se smějeme stejným věcem, možná i my manželky nebudeme takové megery, jak ti páni tvrdí, když utíkají k vám milenkám, že? ;)

taky jsem nikdy nenapsala, že jste megery:-) navíc po pravdě, on o ex nikdy nemluvil špatně, nějošklivější slovo bylo bytná, ona by se pro děti roztrhla, a možná proto ho ted vzala zpátky, za podmínek, že já půjdu z jejich života, ale to prostě nejde. Každopádně, jsem na to sama zvědavá. Ted mám možnost jít dál s jiným, ale nejde mi to, pořád je v tom srdci on a nechci ubližovat nějakým divadlem jinýmu, stejně by to poznal.

• Citovat
  • Upravit
3526
31.1.13 19:40

Dobrý to není.
Až když to bolelo mě, jako podváděnou a pak opuštěnou ženskou, mi došlo, jak jsem ublížila já jí.
Dřív ne.
Ale ještě jeden pocit.
Ona byla jeho sousedka. A celé ty roky, když jsme tam jezdili, jsem z ní měla strach.
Strach z toho, že by se k ní zase vrátil a strach z jejích očí plných pohrdání.
To špatné svědomí ve mně bylo celé roky.

Proto si myslím, že i ty holky, které ho „vyhrajou“ mají v sobě stejně nedůvěru a strach v opuštění celé roky.
Ale soudím jenom dle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria