Manžel se mi zamiloval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
užjenmilenka
31.1.13 21:17
@jdukolem píše:
prostě fouká do uhlíků aby se udržely a nevyhasly..co na tom nechápeš?

a proč, když by si měl utvářet znovu hnízdečko lásky u manželky? Nějak mám pocit, že mi lže, že to tam až tak růžový není, včera spal u bratra, dneska zase, nenmůže to být všechno jinak, než mi tvrdí? Ale to jsou jen moíje dohady, zítra večer přijde ke mě, už donesl víno a uděláme si hezký večer, jen tu prý zatím-opravdu říkal zatím-nezůstane na celou noc. To fakt neví, co chce? Proč si domlouvá páteční večer se mnou a ne s ní a dětma? Jak dlouho si myslí, že mu to jeho ex bude tolerovat?

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
31.1.13 21:24
@užjenmilenka píše:
a proč, když by si měl utvářet znovu hnízdečko lásky u manželky? Nějak mám pocit, že mi lže, že to tam až tak růžový není, včera spal u bratra, dneska zase, nenmůže to být všechno jinak, než mi tvrdí? Ale to jsou jen moíje dohady, zítra večer přijde ke mě, už donesl víno a uděláme si hezký večer, jen tu prý zatím-opravdu říkal zatím-nezůstane na celou noc. To fakt neví, co chce? Proč si domlouvá páteční večer se mnou a ne s ní a dětma? Jak dlouho si myslí, že mu to jeho ex bude tolerovat?

víš já si myslím že klidně může mít taky zmatek a neví co chce..to je jedna možnost další možnost je že prostě mu to takhle vyhovuje..u tebe vášen a nevšednost - doma jistota a takovej ten bezpečnej stereotyp a děti vidí denně…
to je těžko říct co se mu honí hlavou..víš ale to není to podstatný co on..to ty nevyřešíš ani neovlivníš… důležitý je co ty.. jak dlouho budeš takhle žít..víš já ě vůbec nesoudím - ač by se to nabízelo, mě muž za milenkou odešel, ale stejně tě chápu jako zamilovanou.. nicméně když tu řešíme tebe.. víš mi přijde že svůj život žiješ skrz něj… jestli se ozve a jestli u tebe bude moct být atd… napíše smsku a ty se celá rozklepeš jak seš z toho hotová… to není dobrý :?

• Citovat
  • Upravit
užjenmilenka
31.1.13 21:33
@jdukolem píše:
víš já si myslím že klidně může mít taky zmatek a neví co chce..to je jedna možnost další možnost je že prostě mu to takhle vyhovuje..u tebe vášen a nevšednost - doma jistota a takovej ten bezpečnej stereotyp a děti vidí denně…
to je těžko říct co se mu honí hlavou..víš ale to není to podstatný co on..to ty nevyřešíš ani neovlivníš… důležitý je co ty.. jak dlouho budeš takhle žít..víš já ě vůbec nesoudím - ač by se to nabízelo, mě muž za milenkou odešel, ale stejně tě chápu jako zamilovanou.. nicméně když tu řešíme tebe.. víš mi přijde že svůj život žiješ skrz něj… jestli se ozve a jestli u tebe bude moct být atd… napíše smsku a ty se celá rozklepeš jak seš z toho hotová… to není dobrý :?

no tak ted mám pocit, že mě snad znáš. Opravdu, i když se sebevíc snažím žít naplno a nemyslet na něj, při každé jeho sms mi poskočí srdce. Spousta lidí mi radí, abych ho pustila k vodě, že mi za to nestojí, ale já jsme fakt někdy asi zralá na psychologa. Tohle se mi ještě nikdy nestalo, tak proč se v tom tak plácám? Nejde toprostě asi potřebuju tu pověstnou ránu mezi oči od něj, aby se mi konečně rozsvítilo a on mi jí ne a ne dát, ani kdyby to byla rána z milosti. A že jsem někdy fakt potvora, schválně mu posílám sms a počítám, jak dlouho mu bude trvat, než odpoví a většinou je odpověď do tří minut a to i v době, kdy bezpečně vím, že je u ex. Mě asi fakt nepomůže nic. Je to furt moc čerstvý a bolestivý

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
31.1.13 21:44

Hm…
co na to říct… je to jako droga.. závislost na smskách na tom až bude mít čas..na tom že se rozsvítí svět když se ozve.. z toho se těžko utíká a budeš v tom asi ještě dlouho lítat jestli spoléháš na to že to on ukončí a osvobodí tě..proč by to dělal? vždyt tě chce..jenže to jeho - chci tě se liší od tvýho a proto se trápíš… a o tom to je..bud to vezmi že si užiješ každou chvilku s ním tak jak to je bez očekávání a řešení co on..a nebo… se prostě utrápíš a ztratíš spoustu času svýho…nevím kolik ti je…
jinak moc mi připomínáš písničku od Lucky Vondráčkové : Markytánka…je to na jutubku tak si to poslechni..je to o holce co jen za ním..až do sebezničení

• Citovat
  • Upravit
užjenmilenka
31.1.13 21:59

No asi jo, jsem na něm závislá, už to trvá dlouho a ubíjí mě to, k ale nemůžu si pomoct, asi to chce jen čas a užívat si to hezký, co je mi ochotný teď dávat. Věřím tomu, že jednou to chci tě budeme cítit oba stejně, akorát na něj nesmím tlačit, manželka se prý s ním na toto téma nebaví a proto je tam klid. On to nechce řešit, chce mít klídek a pohodu, což u mě poslední dobou nemá, tlačím na něj a stejně za mnou jde, sám neví, co chce. Přes den je to docela v pohodě, ale ty večery mě ničí a přitom bych měla být spokojená. Viděli jsme se dneska, uvidíme se zítra, mezitím mi píše, co vlastně víc můžu chtít?

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
31.1.13 22:03
@užjenmilenka píše:
No asi jo, jsem na něm závislá, už to trvá dlouho a ubíjí mě to, k ale nemůžu si pomoct, asi to chce jen čas a užívat si to hezký, co je mi ochotný teď dávat. Věřím tomu, že jednou to chci tě budeme cítit oba stejně, akorát na něj nesmím tlačit, manželka se prý s ním na toto téma nebaví a proto je tam klid. On to nechce řešit, chce mít klídek a pohodu, což u mě poslední dobou nemá, tlačím na něj a stejně za mnou jde, sám neví, co chce. Přes den je to docela v pohodě, ale ty večery mě ničí a přitom bych měla být spokojená. Viděli jsme se dneska, uvidíme se zítra, mezitím mi píše, co vlastně víc můžu chtít?

no když to řeknu drsně… jako milence by ti to mělo stačit..vidět se obden není den co ti nenapíše.. některá milenka to takhle nemá..to se ve tři odpol utne komunikace a je doma a ty se utrap… čili ještě z pozice milenky máš docela luxus… tak nebud rozmazlená…mě prostě přijde že nejseš smířená s tím že seš zas jen ta milenka a proto se trápíš… seš mlenka tak se tak musíš chovat… bt ráda zato co můžeš dostat..
já vím že to zní hnusně ale z hlediska přežití ti nc jinýho nezbude… no a jednoho dne se on třeba rozhoupe a ty jistíš že už o něj nestojíš..a to ych ti přála protože nezlob se toto není clap ale kluk… hlavně aby měl klídek a pohodu… srabík no

• Citovat
  • Upravit
užjenmilenka
31.1.13 22:16
@jdukolem píše:
no když to řeknu drsně… jako milence by ti to mělo stačit..vidět se obden není den co ti nenapíše.. některá milenka to takhle nemá..to se ve tři odpol utne komunikace a je doma a ty se utrap… čili ještě z pozice milenky máš docela luxus… tak nebud rozmazlená…mě prostě přijde že nejseš smířená s tím že seš zas jen ta milenka a proto se trápíš… seš mlenka tak se tak musíš chovat… bt ráda zato co můžeš dostat..
já vím že to zní hnusně ale z hlediska přežití ti nc jinýho nezbude… no a jednoho dne se on třeba rozhoupe a ty jistíš že už o něj nestojíš..a to ych ti přála protože nezlob se toto není clap ale kluk… hlavně aby měl klídek a pohodu… srabík no

já vím, že takový luxus jako já nemá každá milenka, měla bych být za to ráda a asi i jsem, ale je to jak droga, mám pocit, že mi dochází, tak jí chci víc a víc a za každou cenu. No nic, tohle bude ještě na dlouhou dobu, než jemu dojde, co skutečně chce a pak třeba opravdu se může stát, že přijde a už bude pozdě. A kluk to skutečně je, o 4 roky maladší než já, o 9 let mladší než bývalá manželka. Je to nejspíš ještě dítě a neví, koho má poslouchat. Do toho jeho 42-letý svobodný bezdětný bratr, který má pocit, že má právo mu řídit život a říkat, co smí a nesmí. On má větší strach, že se to provalí u bráchy než u ex, že jsme zase spolu, tomu fakt nerozumím, ale asi nemá cenu chtít to pochopit. Když jsem mluvila s jeho ýženou, tak mi došlo, že ona anio po 15 letech jejich společného života nevěděla zdaleka tolik z jeho života, co já po roce. Tohle fakt není normální :,(

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
31.1.13 22:21

Takže se bojí bráchy a nestojí si za svými činy? mi to přijde jako když malý dítě chodí za školu a čeká jestli to na něj nepraskne před rodičem..
možná by měl dospět…myslíš že kdybys mu dala kopačky že by se nevzpamatoval? nedospěl? taková léčba šokem?

• Citovat
  • Upravit
užjenmilenka
31.1.13 22:31
@jdukolem píše:
Takže se bojí bráchy a nestojí si za svými činy? mi to přijde jako když malý dítě chodí za školu a čeká jestli to na něj nepraskne před rodičem..
možná by měl dospět…myslíš že kdybys mu dala kopačky že by se nevzpamatoval? nedospěl? taková léčba šokem?

to nevím, vydrželi jsme to maximálně týden se neozvat, k ještě v době, kdy byl přesvědčený o tom, že chce zpátky rodinu se vším všudy, v té době se taky jedinkrát vyspal s ex, a po tom týdnu hned psal, jestli jsem doma, že mi veze písek pro kočku a od tý doby jsme zase v každodenním kontaktu. Co když on ted čeká na to, že ho kopnu do zadku a tím to vyřeším za všechny? Manželka se to tenkrát dozvěděla, že byl zase u mě, pak jsem s ní i mluvila, tak ví, že to pokračovalo. Nevyhodila ho. Ted jí prý tvrdí, že se se mnou nevídá, ale jeho brácha včera četl mojí sms, dneska věděl, že jde ke mě pod záminkou, že si odnese nějaký věci, stejně si nic neodnesl. Nevím, co když opravdu jen vyčkává, který z nás dřív dojde trpělivost? Já nechci být ta, která prohraje a z tohohle mám strach, tak silná v kramflecích si zase nepřijdu :D

• Citovat
  • Upravit
užjenmilenka
31.1.13 22:34

I KDYŽ, BYLA BY TO SKUTEČNĚ PROHRA? Není to ve finále on, kdo prohrál? Kdo neví co chce? Má vlastně všechno a neví, jak s tím naložit? Musí se hlídat před ex, před bratrem, hlídá každou sms a přitom by to mohl vyřešit raz dva. Čí je to vlastně prohra?

• Citovat
  • Upravit
191
31.1.13 22:35

Zrovna pozoruju v okolí něco podobného dvě strašně moc dobré kamarádky pořád spolu a nakonec jí přebrala manžela, hrůza :twisted: dneska si radši i ty kamarádky moc nepřipouštět k tělu :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
31.1.13 22:36
@užjenmilenka píše:
to nevím, vydrželi jsme to maximálně týden se neozvat, k ještě v době, kdy byl přesvědčený o tom, že chce zpátky rodinu se vším všudy, v té době se taky jedinkrát vyspal s ex, a po tom týdnu hned psal, jestli jsem doma, že mi veze písek pro kočku a od tý doby jsme zase v každodenním kontaktu. Co když on ted čeká na to, že ho kopnu do zadku a tím to vyřeším za všechny? Manželka se to tenkrát dozvěděla, že byl zase u mě, pak jsem s ní i mluvila, tak ví, že to pokračovalo. Nevyhodila ho. Ted jí prý tvrdí, že se se mnou nevídá, ale jeho brácha včera četl mojí sms, dneska věděl, že jde ke mě pod záminkou, že si odnese nějaký věci, stejně si nic neodnesl. Nevím, co když opravdu jen vyčkává, který z nás dřív dojde trpělivost? Já nechci být ta, která prohraje a z tohohle mám strach, tak silná v kramflecích si zase nepřijdu :D

tak si to po sobě prosím přečti jo.. :mrgreen: to je jeden protimluv za druhým…
prohraje..kdo ví jestli zbavit se tohohle týpka by nebyla spíš výhra ;)
aůe pšššt už mlčím, já vím že to není snadný

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
31.1.13 22:39
@užjenmilenka píše:
I KDYŽ, BYLA BY TO SKUTEČNĚ PROHRA? Není to ve finále on, kdo prohrál? Kdo neví co chce? Má vlastně všechno a neví, jak s tím naložit? Musí se hlídat před ex, před bratrem, hlídá každou sms a přitom by to mohl vyřešit raz dva. Čí je to vlastně prohra?

akorátže tu jeho hru hraješ s ním no.. poctivě..psalas že má dvě velký plus který překonají všechna mínus… můžeš napsat jaký to jsou? víš co já jsem anonymní ženská z netu ale tak jak to píšeš na něm fakt kromě toho že ho chceš neshledávám nic extra báječnýho

• Citovat
  • Upravit
užjenmilenka
31.1.13 22:49
@jdukolem píše:
akorátže tu jeho hru hraješ s ním no.. poctivě..psalas že má dvě velký plus který překonají všechna mínus… můžeš napsat jaký to jsou? víš co já jsem anonymní ženská z netu ale tak jak to píšeš na něm fakt kromě toho že ho chceš neshledávám nic extra báječnýho

no jedno velký plus je úžasnej sex a to druhý si nechám pro sebe, ale je fakt, že mi to za to opravdu stojí. Já nejsem tip ženksý, která by měla potřebu hledat chlapa z materiálních důvodů, co potřebuji k životu pro sebe a pro děti mám, možná i víc, ale to není podstatný, všichní se mi diví, proč ho chci, vždyt jsem krásná ženská, dle mého okolí, která si může vybírat, tak proč zrovna on? Nevím, půroč o něj tak stajím, možná mám ten samý pocit, jako jeho ex, že se o něj chci starat? Já opravdu nevím, možná si na něm jen zvyšuju sebevědomí, já se v tom plácám jako nudle v bandasce. Někdy mám chut zkoušet, kam až můžu zajít, schválně ho dráždím a říkám si, že tohle je už poslední kapka, že to nerozdýchá a on furt jo. Nechává si otevřený zadní vrata? Nemá moc na výběr, nemá kde bydlet, u bráchy v podnájmu to nejde pořád, u ex až ji dojde trpělivost to taky nebude to pravý a na podnájem nemá. Krachuje mu firma, dluží kam se podívá včetně mě, a já ho přesto všechno chci, ale vím, že když by se vrátil, nastěhoval se, tak se do měsíce stejně začneme nenávidět. Já už bych mu nevěřila, že tam zase neuteče, má to přes ulici. No měla bych se nad sebou zamyslet

• Citovat
  • Upravit
užjenmilenka
31.1.13 22:53

Když o tom tak přemýšlím, nejsem já jen rozmazlený dítě, který si umanulo, že chce hračku a vynucuje si jí za každou cenu? A když jí pak dostane, ve finále a po všech peripetiích, tak jí ani chtít nebude? I to je možný, nebo je to jen tím, že mám pocit, že mi ublížil po tom všem, co jsem pro něj udělala a chci se mu pomstít, a abych si sama před sebou nepřipadala trapně, tak se omlouvám tím, že ho strašně moc miluju? :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky