Manžel se mi zamiloval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lenkapro
1.2.13 10:54
@makynah píše:
Dokonalost milenek mě baví. :)
Ta strašná manželka nechce jezdit na výlety, je ráda když je sama a uklidí si.
Vyčítala by manželovi i zmrzlinu. :D :D :D
Jsi zaslepená. Zamilovaností.
Já věřím tomu, že dřív jezdila ráda i na výlety a za zmrzlinu mu nenadávala.
A díky Tobě děti konečně o prázdninách jezdí na dovolenou?

Tak Vám nevím. Fakt jsou asi pro každýho chlapa lepší dokonalé milenky.

Já bývalá nedokonalá manželka na výlety nejezdila. Ex nechtěl. Radši se válel na gauči. Za zmrzlinu jsem nenadávala, ale za ty prochlastaný škopky ano.
Jen co se nastěhoval k jedné z Vás dokonalých jsem měla pocit, že děti konečně ví, co jsou výlety a dovolené. A troufám si říct, že to vůbec nebylo o mně.
Ale s novou Vás baví přece všechno. A jako u Vás. Na naše dotovala všechny dovolený. A ani to pivo mu nevyčítá. Ba naopak kupuje.
:D :D :D

Ještě že jsem ho vyhodila. Tím jsem vlastně chudáčka nešťastného zachránila a děti konečně ví, co jsou dokonalé prázdniny. :D :D :D

Tak to je přesný :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Francouzka
1.2.13 10:55

Potřebuji se vykecat a taky si asi vyslechnout cizí názor na mou situaci. Měla jsem přítele a chodili jsme spolu čtyři roky a poslední rok jsem odjela pracovně na stáž do Francie, ale celkem často jsem jezdila do ČR nebo on za mnou do Francie. V ČR už nikoho z rodiny nemám, moje starší sestra se vdala do Kanady a bratr jako humanitární pracovník je pořád někde ve světě. Rozhodli jsme se, že si spolu najdeme pronájem a začneme spolu žít, až se vrátím. Našli jsem si moc pěkný byteček a EX ho začal zařizovat, ale já musela zpět do Francie. Samozřejmě, že jsem mu platila část nájmu, teda spíš celý, protože on v té době neměl moc peněz.

Asi dva měsíce tam měl bydlet sám, než se já vrátím, ALE v té době to právě všechno začalo. Když jsem mu volala, tak neměl čas, vždycky mi řekl, ať zavolám později, že musí to a ono. Když jsem dojela dojela do ČR, tak pro mne ani nepřišel na letiště, vezla jsem opravdu dost věcí a pomoc mi se mi hodila. Prostě neměl čas. Dojela jsem do jeho „našeho“ bytu, a protože jsem neměla klíče, tak jsem čekala, až se vrátí z práce. Mezitím tam přišel nějaký kluk a řekl mi, že tam bude od příštího měsíce bydlet a tak si tam nese nějaké věci. Byla jsem v šoku, nevěděla jsem co se děje.

Když došel můj EX tak se na mne podíval pohledem co tam vůbec dělám a oznámil mi, že nemá na mne čas, tak jsem mu řekla, že tam bydlím, jestli mi může dát klíče. On mi řekl, že žádné náhradní klíče už nemá. Choval se naprosto příšerně, začal mně křečovitě líbat a táhl mne do postele, (až později jsem pochopila, že byl zamilovaný jinde a já mu posloužila jako matrace).

Musela jsem odjet na týden do Vídně, pracovala jsem pro jednu rakouskou firmu. Vůbec jsem nechápala o co jde, ale můj EX nesnesl moje věci v jeho bytě, tak jsem si je ještě před odjezdem uložila u kamarádky. Volala jsem mu a chtěla jsem vědět o co jde, ale on dělal mrtvého brouka a nezvedal telefon. Pak mi napsal mejla a v těm stály sladké kecy, jak potřebuje být sám, že má takové a makové období a blablabla.

On věděl, že nemám kam jít, že budu bez práce, protože firma rušila českou pobočku a z Francie jsem odešla, abych mohla být s ním. Byla jsem hodně na dně, ale jeho nová láská ho po třech měsích poslala k vodě a tak mi začal vypisovat mejly, jak se mu stýská, že to byla chyba a jak se změnil, protože mu nevyšel velký kšeft v práci a měl nehodu a skončil v nemocnici, tak si uvědomil jak mne miluje. No poslala jsem ho někam. V té době už jsem měla novou práci i bydlení, ale on nedal pokoj a zjistil si kde bydlím a od té doby mi pořád fňuká, že ho mám vzít zpátky atd. Trvá to už tři měsíce a já už nevím co mám dělat.

Sorry za ten román :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.13 10:56

Dlouhou dobu už tuto diskuzi sleduju, ale ted mi to přijde jako veřejné linčování užjenmilenka, která se snaží ulevit svému svědomí.

I já jsem byla milenka teď svého přítele. Máme spolu tři zdravé děti. Je fakt, že narozdíl od vás ostatních, nebyl ženátý a neměl děti. „Jen“ spolu vlastnili byt a pět let života. Do toho jsem se nějak přimíchala já. Byla jsem hodně mlaďoučká a popravdě mi takto vztah vyhovoval. Měla jsem někoho, koho jsem milovala a nemusela jsem se zpovídat co jsem kdy a kde dělala. PO dvou měsících na to přišla, nevim jak. Nebudu lhát, bylo mi jí líto. Ukončila jsem to s ním. Po pár dnech volal a brečel. Bylo to poprvý a naposledy co jsem věděla, že brečí kvůli nám. Po několika dnech na brigádě kde on pracoval jsme se zase dali dohromady. Po půl roce jsem zjistila, že jsem těhotná. A ted jen pro upřesnění nebylo to naschvál bylo to přes prášky. Dala jsem mu na výběr ze dvou variant. první byla, že se k dítěti nemusí hlásit a druhá, že to svý partnerce neřekne. Popravdě, dnes bych to už neudělala, jako že bych navrhla, že se k dítěti nemusí hlásit. Už vim, že to je blbost. On mi řekl, že se s ní rozejde. Byla to varianta, která mě nenapadla. Takže začal dlouhý kolotoč. Rodina byla v šoku, že udržuju poměr s někým, kdo je o 17let starší a jeho rodina, že on je s někým kdo je o 17let mladší. Samozřejmě i ze stranu jeho přítelkyně to nebylo růžové. Navrhovala, že to dítě dokáže překousnout, pak že ho adoptuje. Přítel byl ale rozhodnutý. Chodily mi sms typu jako že mě srazí autem, schodí ze schodů a obvinovala, že to dítě není jeho. Vždycky jsem to přešla mlčky. Nikdy jsem se nepletla do jejich problémů. On ji vyplatil z bytu a po dalších tahanicích odešla. Trvalo dva roky, než se začala ozývat. Je to hnusný, ale na úkor jiného já mám svoje štěstí. Celé těhotenstvíé jsem mposlouchala jak jsem otěhotněla schválně, abych dostala jeho i jeho peníze. popravdě mi bylo jedno jak je na tom s penězma a ani jsem to nevěděla. Tak jako tak, bylo to nejhorší a nejkrásnější období co jsem měla.

Je mi líto, že někdo jako já vás připravil o manžela a děti o tátu.
Ale i když budu teď asi hnusná a vy mě za to ukamenujete, my jsme většinou ty svobodné a oni ti zadaní. Odpovědnost by měli mít oni zadaní. Oni mají manželky a děti.

• Citovat
  • Upravit
1957
1.2.13 10:58
@užjenmilenka píše:
já už jí kdysi ochutnala a vím, že to bolí, ale nemusím přemýšlet o ní, na mě ohledy taky nikdo nebral, to by měl být spíše jeho boj ne?
Špiníte si ruce a ještě se tím prsíte?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
1.2.13 11:01

Francouzka

Fakt nevíš, co máš dělat? :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
lenkapro
@Anonymní píše:
Dlouhou dobu už tuto diskuzi sleduju, ale ted mi to přijde jako veřejné linčování užjenmilenka, která se snaží ulevit svému svědomí.

I já jsem byla milenka teď svého přítele. Máme spolu tři zdravé děti. Je fakt, že narozdíl od vás ostatních, nebyl ženátý a neměl děti. „Jen“ spolu vlastnili byt a pět let života. Do toho jsem se nějak přimíchala já. Byla jsem hodně mlaďoučká a popravdě mi takto vztah vyhovoval. Měla jsem někoho, koho jsem milovala a nemusela jsem se zpovídat co jsem kdy a kde dělala. PO dvou měsících na to přišla, nevim jak. Nebudu lhát, bylo mi jí líto. Ukončila jsem to s ním. Po pár dnech volal a brečel. Bylo to poprvý a naposledy co jsem věděla, že brečí kvůli nám. Po několika dnech na brigádě kde on pracoval jsme se zase dali dohromady. Po půl roce jsem zjistila, že jsem těhotná. A ted jen pro upřesnění nebylo to naschvál bylo to přes prášky. Dala jsem mu na výběr ze dvou variant. první byla, že se k dítěti nemusí hlásit a druhá, že to svý partnerce neřekne. Popravdě, dnes bych to už neudělala, jako že bych navrhla, že se k dítěti nemusí hlásit. Už vim, že to je blbost. On mi řekl, že se s ní rozejde. Byla to varianta, která mě nenapadla. Takže začal dlouhý kolotoč. Rodina byla v šoku, že udržuju poměr s někým, kdo je o 17let starší a jeho rodina, že on je s někým kdo je o 17let mladší. Samozřejmě i ze stranu jeho přítelkyně to nebylo růžové. Navrhovala, že to dítě dokáže překousnout, pak že ho adoptuje. Přítel byl ale rozhodnutý. Chodily mi sms typu jako že mě srazí autem, schodí ze schodů a obvinovala, že to dítě není jeho. Vždycky jsem to přešla mlčky. Nikdy jsem se nepletla do jejich problémů. On ji vyplatil z bytu a po dalších tahanicích odešla. Trvalo dva roky, než se začala ozývat. Je to hnusný, ale na úkor jiného já mám svoje štěstí. Celé těhotenstvíé jsem mposlouchala jak jsem otěhotněla schválně, abych dostala jeho i jeho peníze. popravdě mi bylo jedno jak je na tom s penězma a ani jsem to nevěděla. Tak jako tak, bylo to nejhorší a nejkrásnější období co jsem měla.

Je mi líto, že někdo jako já vás připravil o manžela a děti o tátu.
Ale i když budu teď asi hnusná a vy mě za to ukamenujete, my jsme většinou ty svobodné a oni ti zadaní. Odpovědnost by měli mít oni zadaní. Oni mají manželky a děti.

Tak váš případ je jiný, neříkám, že jenom podváděné manželky jsou chudinky, ale něco jiného je, když máte děti a když jste v uvozovkách svobodné. Myslím si, že na tohle jsou vždycky dva a vina je na obou. Ono něco jiného je, být na jedné straně a nedej bože se dostat na tu druhou stranu.

• Citovat
  • Upravit
užjenmilenka
@makynah píše:
Dokonalost milenek mě baví. :)
Ta strašná manželka nechce jezdit na výlety, je ráda když je sama a uklidí si.
Vyčítala by manželovi i zmrzlinu. :D :D :D
Jsi zaslepená. Zamilovaností.
Já věřím tomu, že dřív jezdila ráda i na výlety a za zmrzlinu mu nenadávala.
A díky Tobě děti konečně o prázdninách jezdí na dovolenou?

Tak Vám nevím. Fakt jsou asi pro každýho chlapa lepší dokonalé milenky.

Já bývalá nedokonalá manželka na výlety nejezdila. Ex nechtěl. Radši se válel na gauči. Za zmrzlinu jsem nenadávala, ale za ty prochlastaný škopky ano.
Jen co se nastěhoval k jedné z Vás dokonalých jsem měla pocit, že děti konečně ví, co jsou výlety a dovolené. A troufám si říct, že to vůbec nebylo o mně.
Ale s novou Vás baví přece všechno. A jako u Vás. Na naše dotovala všechny dovolený. A ani to pivo mu nevyčítá. Ba naopak kupuje.
:D :D :D

Ještě že jsem ho vyhodila. Tím jsem vlastně chudáčka nešťastného zachránila a děti konečně ví, co jsou dokonalé prázdniny. :D :D :D

ano, k tak to asi u nich i bylo, s těma výletama nelhal, to mi potvrdila i ona sama, jinak je to jak přes kopírák, taky mu nevyčítám pivo a ani cigarety, jen mu je nekupuju, což ona mu vyčítala pomalu denně, je to řidič, chce mít klid a když na výlet, tak proč by si tam nemohl odpočinout, proč by měla zase sednout za volant a celý den čeka, kdy se jeho rozmaztlené ženušce nebude něco líbit? že kouří v autě, že jede moc rychle, že nemají na vstup pro všechny, že chce ležet vwe stínu, když ona by na sluníčko… to pak raději opravdu zůstane doma na gauči nebo na zahradě, kam ona přeci nepojede, co by tam dělaal, sekat trávník je práce a je tam nuda :D
ani my milenky nejsme dokonalý, ale v rámci zámilovanosti spoutu věcí nevidíme. Nemáme problém na tu zahradu jet a třeba celé odpoledne s dětma kopat do míče i za tu cenu, že tam sehrajeme divadlo celé kolonii, ono je to hodně o každý ženský zvlášžt. Tím nechci říct, že vy jste jako jeho ex, ale tenhle měl důvody, proč jí vyměnil

• Citovat
  • Upravit
1957
1.2.13 11:03
@Anonymní píše:

Ona se nesnaží ulevit svědomí, ona nasazuje jeho manželce oslí hlavu. Chvástá se, jak zná dopodrobna jejich byt… To je tak nízké.
Po několika letech vztahu, nebude problém pro nějakou novou, nasadit oslí hlavu jí samotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
užjenmilenka
1.2.13 11:05
@káťa píše:
Já si myslím, že jeho už přešla, jinak by s tebou byl.

kdyby ho přešla, tak by se už nevracel, snažil by se udržet ty poslední střípky rodiny, co tam má a neriskoval by kvůli mě, chlapi mosty pálí jen z opravdové zamilovanosti. On ten most spálil a ted se ještě hrabe v tom žhavém popelu, proč, když by nemiloval by nenechal vítr, ať ten popel rozfouká a nestavěl radši nový most s ex a dětma?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.13 11:07
@lenkapro píše:
Tak váš případ je jiný, neříkám, že jenom podváděné manželky jsou chudinky, ale něco jiného je, když máte děti a když jste v uvozovkách svobodné. Myslím si, že na tohle jsou vždycky dva a vina je na obou. Ono něco jiného je, být na jedné straně a nedej bože se dostat na tu druhou stranu.

Já myslim, že každá milenka se může dostat na druhou stranu. ebot ví, že svou ex podváděl.

• Citovat
  • Upravit
1957
1.2.13 11:07
@užjenmilenka píše:
ano, k tak to asi u nich i bylo, s těma výletama nelhal, to mi potvrdila i ona sama, jinak je to jak přes kopírák, taky mu nevyčítám pivo a ani cigarety, jen mu je nekupuju, což ona mu vyčítala pomalu denně, je to řidič, chce mít klid a když na výlet, tak proč by si tam nemohl odpočinout, proč by měla zase sednout za volant a celý den čeka, kdy se jeho rozmaztlené ženušce nebude něco líbit? že kouří v autě, že jede moc rychle, že nemají na vstup pro všechny, že chce ležet vwe stínu, když ona by na sluníčko… to pak raději opravdu zůstane doma na gauči nebo na zahradě, kam ona přeci nepojede, co by tam dělaal, sekat trávník je práce a je tam nuda :D
ani my milenky nejsme dokonalý, ale v rámci zámilovanosti spoutu věcí nevidíme. Nemáme problém na tu zahradu jet a třeba celé odpoledne s dětma kopat do míče i za tu cenu, že tam sehrajeme divadlo celé kolonii, ono je to hodně o každý ženský zvlášžt. Tím nechci říct, že vy jste jako jeho ex, ale tenhle měl důvody, proč jí vyměnil

Ale jo. Jste lepší, manželka je hrozná důra. Líná, panovačná, hloupá, stará, škaredá, určitě i smrdí. A on chudák malej, kvůli dětem od ní nemůže. :mrgreen:

Kdybych tu napsala, co mi manžel řekl o své již odejité milence, musela by se zastřelit. S tím by žít nemohla.

Člověk musí myslet vlastní hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
1.2.13 11:08

Chápu, že ho všem omlouváš. Jsi zamilovaná.
Ale přečti si zpětně pár věcí, co jsi napsala.
Nejsi první milenka, kterou měl. Změní se, když se nastěhuje k Tobě? Často jsi ho a jeho děti dotovala. To chceš dělat pořád?
Nemůže se rozhodnout mezi Vámi? Nebudeš se celou dobu bát, že kdykoli sbalí kufry zpátky?
Jsi si jistá, že tento chlap stojí za to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
1.2.13 11:08

Mě připadá, že se tu snaží užjenmilenka nás a hlavně sama sebe přesvědčit, že ten její jí hrozně moc miluje ( říká jí přece, že je s jinou ženou jen kvůli dětem, píše jí sms, skypuje si s ní…).
Pokud by tomu tak bylo, tak by sem asi nepřispívala. Její příspěvky ze sebe mezi řádky vyzařují spíše zoufalství. Když tě tak moc chce, tak proč s tebou není??? Děti jsou blbost, s těmi to bylo dobré i když jste byli spolu. Tak proč tedy, když tě tak miluje???

• Citovat
  • Upravit
užjenmilenka
1.2.13 11:15
@vendulka72 píše:
Ona se nesnaží ulevit svědomí, ona nasazuje jeho manželce oslí hlavu. Chvástá se, jak zná dopodrobna jejich byt… To je tak nízké.
Po několika letech vztahu, nebude problém pro nějakou novou, nasadit oslí hlavu jí samotné.

ale já nenasazují jí oslí hlavu, jejich byt znám jen díky kameře na skypu, jak často a ze všech možných míst se mnou volá, nechodím k nim, nikdy jsem tam nevstoupila ani jednou nohou a ani by mě to nenapadlo. A na ní taky nehážu špínu, žije jak umí, je skvělá máma pro kluky, to asi špatně vyznělo. l Ani netvrdím, že je horší než já jen proto, žre je na pracáku, to je mínus, ale takových je dneska spousta. Je jen prostě jiná než já, je pohodlnější, méně sebevědomá, ale kdo může říct, co je a co není lepší? Ona mi naublížila a já nemám důvod ubližovat jí nebo jí špinit. Tohle zvládá on a opravdu bolestivě a pro obě strany

• Citovat
  • Upravit
užjenmilenka
1.2.13 11:18
@káťa píše:
Mě připadá, že se tu snaží užjenmilenka nás a hlavně sama sebe přesvědčit, že ten její jí hrozně moc miluje ( říká jí přece, že je s jinou ženou jen kvůli dětem, píše jí sms, skypuje si s ní…).
Pokud by tomu tak bylo, tak by sem asi nepřispívala. Její příspěvky ze sebe mezi řádky vyzařují spíše zoufalství. Když tě tak moc chce, tak proč s tebou není??? Děti jsou blbost, s těmi to bylo dobré i když jste byli spolu. Tak proč tedy, když tě tak miluje???

s dětmi to bylo dobré, než mu ona začala vsugerovávat, že na kluky to má špatný vliv, že malej nejí a nemluví a když pak byl u nás, tak to bylo pohodové dítě, on měl sám osklivé dětství, tak jí to uvěřil a vrátil se, ale už sám vidí, že to není tak, jak líčila, proto utíká zase za mnou. Chce to jen čas až se to všechno zklidní

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky