Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, i když se to vyřešilo, tak stejně mi přijde nesmysl nechávat ty peníze v nějakých obálkách doma. Zřídit účet a mít to tam ve „virtuálních“ obálkách. Stejně tak moc nechápu v dnešní době brát na dobírku atd. ať to platí předem přes účet a nemusí nic brát dětem.
@Anonymní píše:
@Bábrdl Samozřejmě to tak nenechám a ta nedůvěra tam je. To, že se vyřešilo, kam se poděly peníze, neznamená, že se vyřešila i moje nedůvěra k němu.
Proč? To by mi vadilo. Když se všechno se vysvětlilo, tak nechápu proč pak ta paranoia…
@Anonymní píše:
@Bábrdl Samozřejmě to tak nenechám a ta nedůvěra tam je. To, že se vyřešilo, kam se poděly peníze, neznamená, že se vyřešila i moje nedůvěra k němu.
Pockejte, vy jste OBA sebrali detem penize ( ta vetsi cast) a pouzili je pro ne na pokoj. Pak nejake castky (2 mensi) vzal on a doplatil je, resp. dohledal a uznal. Uz jste se mu omluvila?
@samadoma666 píše:
Pockejte, vy jste OBA sebrali detem penize ( ta vetsi cast) a pouzili je pro ne na pokoj. Pak nejake castky (2 mensi) vzal on a doplatil je, resp. dohledal a uznal. Uz jste se mu omluvila?
Tak zřejmě na té části na dětský pokoj se oba dohodli, jak jsem pochopila.
@Bábrdl no prave, ale ona ho i tak obvinila z ukradeni teto castky detem..
Hele na ucte to nespor. To je nesmysl. Kup jim etf ( nejlip msci world nebo sp500) neco si o tom předtím precti, ale toto je skoro jiste spoření a kdyz tam clovek vklada peníze pravidelne a dlouhou dobu tak se to zhodnoti
ale nejsou to penize, ktere muzes kdykoliv vybrat