Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nimie píše:
Jakože týpek vydělá třeba 200 - 300 měsíčně? Dobrý notaky si tu léčíš komplexy?
Bývaly doby, kdy jsem dokázal za den vydělat 70-80 tisíc, a i teď se občas zadaří 20-30 tisíc v jeden den. ![]()
@Anonymní píše:
Máš podobnou frndu jako já. Platím vše 100%. Ona má málo a tak její v.y.j.eb…matka ji natloukla do hlavy, že má nárok na 1/2 moji firmy. Jsi stejný osel otřes se jako já.
Nepujdeme na pivo? Musim se teda zeptat zeny ![]()
@Sandokanec píše:
Je to presne tak, je uplne jedno jestli je chlapek prachac, chudas, hlupak, fikany pravnik nebo jaderny vedec. Kdyz je zenska chytra, tak ho zmanipuluje. Sam to znam.
„Kunda proti vode utahne 3 lode“Chlapek proste musi pristupovat k zenskym od zacatku opatrne a nebrat ji jako nevinny stvoreni, o ktery se musi postarat a pecovat.
Bože, to je kravina.
Ona ku. n.. nic netahá. proč by tahala, když se za ní táhnete vy. Když je chlap hloupej, tak se nechá zmanipulovat. To ovšem platí i o ženách. kdo je hloupý, ten platí i když není za co. Kdo je chytrý a nemá místo mozku orgán, ten si vybere chytře. Tam teprve může nastoupit rovnoprávnost. S blbem si každý vytře pozadí.
@Anonymní píše:
Ale ona je to pravda, 200 teda je asi moc, ale pres 100 si fakturuje snad vetsina v mem oboru, a to delaji v moneterkach.
Doporučuju si nastudovat rozdíl mezi příjmem a obratem. A jako bonus si spočítat kolik odvede takový člověk co reálně vydělá přes 100 měsíčně. To já jen abyste se zas taky trochu vrátili na zem s těma pohádkovýma představama…
@Anonymní píše:
Naruseny je tak 3 dny, kdy jsem mel pripominky, ze to ma pekne osefovany.
Tak když se totálně pokašle, tak za to můžeš Ty?!
![]()
@Sandokanec píše:
A proc s ni jsi? To muzes chodit do bordelu a vyjde te to levneji.V zivote bych si nenechal od zensky sahat na majetek.
Taky jsem ji řekl, kde na to přišla… A nic ji nedám. Od té doby to jde s náma z kopce.
@jege píše:
Bývaly doby, kdy jsem dokázal za den vydělat 70-80 tisíc, a i teď se občas zadaří 20-30 tisíc v jeden den.
Býval jsi 3%, gratuluju ![]()
@Nimie píše:
Doporučuju si nastudovat rozdíl mezi příjmem a obratem. A jako bonus si spočítat kolik odvede takový člověk co reálně vydělá přes 100 měsíčně. To já jen abyste se zas taky trochu vrátili na zem s těma pohádkovýma představama…
Kdo fakturuje 100 mesicne, tak odvede 0 0 prd, protoze dane prizna 20%, v remeslny cinnosti
@PetaOV píše:
Kolik Ti je? 15? Patříš k těm COOL děvčatům co mají kérku na předloktí, bedrech, rameni, zátylku. Máš to v ňunince hlavinečce pokakánkované. Ten Tvůj bude asi trošililinečičičenku sibmisivníčeneček. A určitě jsi Bi a dáváš to celkem najevo.
Koukám že se ti vzteky docela zatmavil mozek ![]()
@Anonymní píše:
Kdo fakturuje 100 mesicne, tak odvede 0 0 prd, protoze dane prizna 20%, v remeslny cinnosti
Cože? ![]()
@Sandokanec píše:
A proc s ni jsi? To muzes chodit do bordelu a vyjde te to levneji.V zivote bych si nenechal od zensky sahat na majetek.
Jakože máš pocit, že by o tu tvou síťovku někdo stál? Ehm… ![]()
@Nimie píše:
Cože?
Cemu nerozumis? Vydelas milion za rok, jedes v pausalu 80%, takze z 20% platis dane, socialni a zdravotni. A jestlu mas na sebe deti, tak ti ještě vraceji
@Nimie píše:
Býval jsi 3%, gratuluju
Vím, co je 4%, ale 3% slyším poprvé… ![]()
Jinak když se daří, tak se daří, bohužel v mém oboru je to jako na houpačce, jednou huj a podruhé fuj. ![]()
@Anonymní píše:
Cemu nerozumis? Vydelas milion za rok, jedes v pausalu 80%, takze z 20% platis dane, socialni a zdravotni. A jestlu mas na sebe deti, tak ti ještě vraceji
Co to jsou za počty? Tak buď je to teda člověk co ti za jednu práci fakturuje běžně přes 100 tis. a dle tvého fakt vydělá měsíčně 200 - 300 tis. a nebo je to naprosto normální týpek, který vydělá ušmudlaný milion. A to se bavíme jen o úzké skupině podnikatelů… zvláštní že si nespočteš náklady firmy na takového zaměstnance.
Kolik Ti je? 15? Patříš k těm COOL děvčatům co mají kérku na předloktí, bedrech, rameni, zátylku. Máš to v ňunince hlavinečce pokakánkované. Ten Tvůj bude asi trošililinečičičenku sibmisivníčeneček. A určitě jsi Bi a dáváš to celkem najevo.