Manželka má milence, zažili jste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1757
12.1.19 10:49
@Lusila1978 píše:
Zamilovanost neni laska.Vymenilas zlato za pozlatko.Nechapu.Misto boje o manzelstvi srabacky hledat jinde…Zapomenes x let s clovekem,ktery ti mel byt po boku do konce zivota kvuli male zmene?Nikdy to nepochopim.Na vztahu by se melo pracovat a ne zavirat pred vsim oci a brat jako samozrejmost.Muj nazor,treba za pul roku napises,ze jsi se spletla.Prala bych ti to.

zamilovanost je spektrum lásky a téměř každý vážný vztah tak začíná, nevím proč to znehodnocovat, ne vždy musí být zamilovanost slepá a dotyčný idiot, s kterým to nemůže vyjít. Samozřejmě po měsíci vztahu mluvit o lásce je absurdní, to je samozřejmě ještě okouzlení, ale nemusí to vždycky znamenat šlápnutí vedle, ukáže čas.

Jinak nikdo nevymění zlato ani náhodou :roll: fakt je ten, že kdo hledá jinde, tak doma už nemiluje, ať je to jak chce těžký si přiznat. Vztah po dvaceti letech je velmi často založen na přátelství a zvyku, už ten vztah nedrží na dětech a dotyčného může udržet akorát slušnost, úcta k partnerovi a zásadovost a nechuť už něco měnit.

Když někomu vydrží láska xx let a trvá i bez dětí, tak je to krásné, ale takových párů je málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
13.1.19 22:34
@Anonymní píše:
@Josef_t ale jde vsechno. Vim, ze to neni bezne a svoje deti bych za to skrtila. Chudak moje mama :think: no a dnes ty moje nezkusennisti dohanim jinde. A jestli je dohani, dohanel nebo bude dohanet i manzel, to to otazecka teda :think:

Sama víš co je v sázce a jestli to za to stojí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.19 16:25

Docela rád bych znal pohled ženy, která taky...

Docela bych si o tom rozumně promluvil s ženou, která na to taky není pyšná, ale…
(taky nás to prostě potkalo).

• Citovat
  • Upravit
25.4.19 20:30

Partnerka a "jarni" laska

Zdravim mistni damy ja taky mel dlouho najednou takovy divny pocit a hle po celkem dlouhem vztahu dítě rodina vse funguje obsah hadka diky zarlivosti partnerky ale bez duvodu podiva se myslim kazdej co mu vse funguje jak ma. Zatim jsem no nad veci, ale jsem chlap, takže neco vydrzim mam ji rad treba je chyba i u mne. Partnerka sem taky obcas prijde rika ze ji mozek z deti nemekl, ze tu obsas hleda rady do zivota tak to tedy udelam taky.Jde to zvladnout nez se vrati do nasi mimochodem skoro nove loznice muj monopol? Mirek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
25.4.19 20:33
@pohledemhurvinka píše:
Zdravim mistni damy ja taky mel dlouho najednou takovy divny pocit a hle po celkem dlouhem vztahu dítě rodina vse funguje obsah hadka diky zarlivosti partnerky ale bez duvodu podiva se myslim kazdej co mu vse funguje jak ma. Zatim jsem no nad veci, ale jsem chlap, takže neco vydrzim mam ji rad treba je chyba i u mne. Partnerka sem taky obcas prijde rika ze ji mozek z deti nemekl, ze tu obsas hleda rady do zivota tak to tedy udelam taky.Jde to zvladnout nez se vrati do nasi mimochodem skoro nove loznice muj monopol? Mirek

Sorry Hurvajs, nějak ten dotaz nemá hlavu a patu. :nevim:

A co říká Spejbl? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vonajebohyne2
25.4.19 20:34
@DustInTheWind píše:
Sorry Hurvajs, nějak ten dotaz nemá hlavu a patu. :nevim:A co říká Spejbl? :mrgreen:

Ze ma misto kecu fiknout Manicku.

• Citovat
  • Upravit
761
25.4.19 22:03
@pohledemhurvinka píše:
Zdravim mistni damy ja taky mel dlouho najednou takovy divny pocit a hle po celkem dlouhem vztahu dítě rodina vse funguje obsah hadka diky zarlivosti partnerky ale bez duvodu podiva se myslim kazdej co mu vse funguje jak ma. Zatim jsem no nad veci, ale jsem chlap, takže neco vydrzim mam ji rad treba je chyba i u mne. Partnerka sem taky obcas prijde rika ze ji mozek z deti nemekl, ze tu obsas hleda rady do zivota tak to tedy udelam taky.Jde to zvladnout nez se vrati do nasi mimochodem skoro nove loznice muj monopol? Mirek

:lol: Čemu říkáš „takový divný pocit“?

:zed: Jak vrati? Jako sám od sebe? A je možné, že se taky nevrátí?

:roll: Co rozumíš pod "Jde to zvládnout:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40457
26.4.19 07:56
@pohledemhurvinka píše:

1. Přemýšlím, jak vypadá chlap, který si říká „Hurvínek“…

2. Moc textu nerozumím…

3. Proč nemáš v ložnici už „monopol“, co se stalo? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
26.4.19 08:10
@free333 píše:
1. Přemýšlím, jak vypadá chlap, který si říká „Hurvínek“…

2. Moc textu nerozumím…

3. Proč nemáš v ložnici už „monopol“, co se stalo? 8)

Systézou těch tří bodů si myslím, že adekvátnější jméno by bylo „zkurvínek“ :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
27.4.19 02:33
@pohledemhurvinka píše:

Nerozumim jazyku tveho kmene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24142
27.4.19 05:32
@Cosmopol píše:
Nerozumim jazyku tveho kmene.

Cemu na tom nerozumis? Podival se ji do mobilu nebo mailu a zjistil, ze ma milence. A ted ceka, az ji to prejde. Nebo spis az to prestane bavit milence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.19 10:12
@Arturie píše:
Cemu na tom nerozumis? Podival se ji do mobilu nebo mailu a zjistil, ze ma milence. A ted ceka, az ji to prejde. Nebo spis az to prestane bavit milence.

Konečně někdo, kdo to pochopil…rád to proberu, pokud to tu jde jinak než veřejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
28.4.19 10:17
@pohledemhurvinka píše:
Konečně někdo, kdo to pochopil…rád to proberu, pokud to tu jde jinak než veřejně.

Hele, upřímně, proč to radši neprobereš s ní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24142
28.4.19 11:04
@Yggr píše:
Hele, upřímně, proč to radši neprobereš s ní?

To se ona akorat sekne. Nebo ty myslis, ze by ti manzelka priznala, ze ma milence? Nebo i kdyby priznala, chtela mluvit o svych pocitech? Tohle je hodne tenky led.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.9.19 06:12

Dobry den, vidim ze se tady na to tema uz mluvilo… presto… manzelka ma milence.. tusil jsem to, a nakonec se priznala… co ted? Ona se ma se mnou jak p…e v zite, jasne ze nechce nic menit… Mame deti, 11 a 9 let.. ja jsem casto na sluzebkach… Jak to vidi Zena a jak jiny muz ktery to zazil? Dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí