Manželka mě podvádí, neva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6827
28.5.21 13:52
@Josef_t píše:
Spíš jí vyhovuje stávající stav.
Tipnul bych si, že aférka skončila (milenec zdrhnul) a ona si myslím jak má perfektní vztah a vše je zapomenuto. Vůbec jí nedochází jak ho to žere.Spíš tipuji, že jen co se kolem mihne nějaká sukně, tak podlehne - to bilancování, už má nakročeno :cert:

Nebo ma noveho frajera a neresi. Starej je splachovaci, ma svy cile a kdyz bude chtit rozvod, tak proc ne ze. Ja se ji fakt jako nedivim, nema zadnou motivaci s tim neco delat. Pan mne prijde krapet mimo a zacina mu hrabat.

To by bylo pro nej nejlogictejsi ale to by pro to musel neco udelat a ne zit v crackovym oparu upnuty na cile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
28.5.21 13:53
@Anonymní píše:
@boy. Napsal jsi to úchvatně a četla jsem to s velkým, obrovským dojetím. Tvoje žena ma závislost, to je nad slunce jasné, až pominou síly a atraktivita, tak se uklidní, a je fajn, ze v tom období Te bude mít poblíž. To je jiny level schopnosti milovat svou zenu i s jejími nedostatky. Toto píšu protože mam pocit, a jen pocit, ze ve všem ostatním je příkladná a odpovědná, jiný nazor bych měla pokud by to byla jen rajda s črty absolutní neodpovědnosti.

Takovy manzel je idelani co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
28.5.21 13:54
@divine woman píše:
@boy Zníš tak hrozně rezignovaně :nevim: až je mi tě líto. Počkej až udeří krize středního věku. Nemáš potřebu zažít ještě něco hezkého?

To neni rezignace. Podle me mu uz regulerne hrablo a bude mit cvrcka uz porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
28.5.21 13:57

Podle mě tohle může fungovat pouze recipročně a to že oba to mají stejné nastavené a ona mají své vlastní sexuální životy. Pokud toto dělá jen jeden partner je to nevyrovnané a nedělá to dobrotu.
A i tak si myslím že to můžedlouhodobe fungovat jen ve vzácných případech a spíše se tyto vztahy rozpadnou.

• Citovat
  • Upravit
6827
28.5.21 13:58
@Sandokanouc píše:
Ja nevim, podle me spise mnoha zenam vyhovuje blbecek, ktery se o vse postara a zaplati, zajisti ji pohodlny domov a rodinu a zaroven neresi jeji milenecky zivot. :nevim: kdyby se rozvedla, tak by mela plno starosti navic.

Tak to kazdopadne :palec: ale vidis pan misto reseni si ty sracky na sobe rozmazal a mysli si ze vyhral loto.

Abych byl ferovy, tak tohle hleda i vetsina muzu. Klic je v tom to drzet ve vzajemne ucte. Tady zenska ma totalne na haku a panovi hrablo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
28.5.21 13:59
@ludmilaadamkova píše:
Podle mě tohle může fungovat pouze recipročně a to že oba to mají stejné nastavené a ona mají své vlastní sexuální životy. Pokud toto dělá jen jeden partner je to nevyrovnané a nedělá to dobrotu.
A i tak si myslím že to můžedlouhodobe fungovat jen ve vzácných případech a spíše se tyto vztahy rozpadnou.

Vlastne jsi napsala deset vet o nicem. Doporucuji otazky vacalava hlodavce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
28.5.21 14:01

@Pavlik Morozov ale x tebou se nikdo nebaví ty tunto

• Citovat
  • Upravit
677
28.5.21 14:01
@Pavlik Morozov píše:
To neni rezignace. Podle me mu uz regulerne hrablo a bude mit cvrcka uz porad.

jj ten uz ma z toho vazny psychicky problem, neustale na to mysli a kombinuje a vymysli voloviny. :nevim: Tak kdyby mu to bylo jedno, tak si sukne taky bokem, neresi to, volny vztah je taky varianta. Ale on je zamilovanej a stara na nej dlabe a uziva si kde to jde a jeho to zere, nechce o ni prijit, tak vymysli tyhle hovadiny, ze to je vlastne v pohode. :zed:
Neni to zdrave, zije porad ve stresu, ta nevera zeny mu neni jedno. To nema smysl, at to zabali. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.21 14:03

Ta už dávno měla bejt odstřihlá od veškerejch tvejch prostředků, a měl si ji dávno vykopnout jak špinavej hadr ze svýho života. Todle totiž udělal z tebe. Chlape prober se jedinej tvůj cíl by měl být zbavit se tehle zbytečné zátěže ve tvým životě.

• Citovat
  • Upravit
677
28.5.21 14:05
@ludmilaadamkova píše:

Tak s timhle docela souhlasim. :think: Pred chvili jsem neco takoveho psal. Volny vztah je taky varianta, ale musi mit oba to sexualni vyziti. Ne ze on je citove zainteresovan a nedovede si predstavit, ze by mel jinou. A ona naopak kuka kudy chodi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
28.5.21 14:07
@Anonymní píše:
Ta už dávno měla bejt odstřihlá od veškerejch tvejch prostředků, a měl si ji dávno vykopnout jak špinavej hadr ze svýho života. Todle totiž udělal z tebe. Chlape prober se jedinej tvůj cíl by měl být zbavit se tehle zbytečné zátěže ve tvým životě.

Asi tak no, ale bohuzel on je proste hodne zamilovanej a neumi tu situaci resit, tak vymysli hovadiny, ze je to vlastne v pohode. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
28.5.21 14:08
@Sandokanouc píše:
jj ten uz ma z toho vazny psychicky problem, neustale na to mysli a kombinuje a vymysli voloviny. :nevim: Tak kdyby mu to bylo jedno, tak si sukne taky bokem, neresi to, volny vztah je taky varianta. Ale on je zamilovanej a stara na nej dlabe a uziva si kde to jde a jeho to zere, nechce o ni prijit, tak vymysli tyhle hovadiny, ze to je vlastne v pohode. :zed:
Neni to zdrave, zije porad ve stresu, ta nevera zeny mu neni jedno. To nema smysl, at to zabali. :nevim:

Presne tak to vidim. Ale nemyslim si ze prozre. Uz je za hranici odkud se da vratit.

Kdyz neoplacis stejnou minci, tak ti z toho vzdy casem hrabne. Dobra je pohadka od K. J. Erbeba „tak svet odplaci“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
28.5.21 14:19

@Sandokanouc ani protože on to schvaluje jen proto že je na ní citové závislý… Jemu to nevyhovuje.
Setkala jsem se i s partnery bohužel měli i děti.. a protoze muž rád sukal jinde a říkal byl bych pokrytec kdybych manželce neumožnil to samé ale ve skutečnosti vlastně nechtěl aby žena dělala to samé. To dopadlo špatně. Manželka se trochu zamilovala jinde muž okamžitě vyhrotil situaci rozvodem protože vlastně vyplulo napovrch jeho nesouhlaseni a dopadlo to ošklivou bitvou o děti a pomluvenim ženy jaká to byla běhna všude možně po známých. ( Že s tím vším začal on to už bylo jedno) no ženská dopadla blbě je bez dětí děti říkají maminko jiné ženě ale občas ji vidí. Asi 6 krát do roka.
Kdo je špatný ( horší) těžko říct ona to podelala děti zůstaly ve svém domovu ona se musela vrátit na Moravu k rodičům skrz finance. Proto děti nakonec zůstaly s otcem.

• Citovat
  • Upravit
677
28.5.21 14:25
@ludmilaadamkova píše:
@Sandokanouc ani protože on to schvaluje jen proto že je na ní citové závislý… Jemu to nevyhovuje.
Setkala jsem se i s partnery bohužel měli i děti.. a protoze muž rád sukal jinde a říkal byl bych pokrytec kdybych manželce neumožnil to samé ale ve skutečnosti vlastně nechtěl aby žena dělala to samé. To dopadlo špatně. Manželka se trochu zamilovala jinde muž okamžitě vyhrotil situaci rozvodem protože vlastně vyplulo napovrch jeho nesouhlaseni a dopadlo to ošklivou bitvou o děti a pomluvenim ženy jaká to byla běhna všude možně po známých. ( Že s tím vším začal on to už bylo jedno) no ženská dopadla blbě je bez dětí děti říkají maminko jiné ženě ale občas ji vidí. Asi 6 krát do roka.
Kdo je špatný ( horší) těžko říct ona to podelala děti zůstaly ve svém domovu ona se musela vrátit na Moravu k rodičům skrz finance. Proto děti nakonec zůstaly s otcem.

No prave, tyhle nevery, volny vztahy atd nedelaji dobrotu. A je to vzdy risk, hlavne pri rodinnem zivote. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
30.5.21 00:25
@Pavlik Morozov píše:
Nebo ma noveho frajera a neresi. Starej je splachovaci, ma svy cile a kdyz bude chtit rozvod, tak proc ne ze. Ja se ji fakt jako nedivim, nema zadnou motivaci s tim neco delat. Pan mne prijde krapet mimo a zacina mu hrabat.To by bylo pro nej nejlogictejsi ale to by pro to musel neco udelat a ne zit v crackovym oparu upnuty na cile.

Neviděl bych to tak černě - někdo dělá rychlá rozhodnutí a někomu to zkrátka trvá…

Ono, až odrostou děti a uvolní se mu ruce - bude se mu taky rozhodovat jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí