Manželka mě podvádí, neva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24257
16.1.15 14:54

@boy tvuj pribej je ucebnicovej priklad. Holka se vdala mlada, nic si nevyzkousela. A celkove se zenska monogamie strasne precenuje, ocekava se tak nejak automaticky. Zensky si zrovna tak chteji vyzkouset mit vic partneru, je to priroda, hormony. Pruser je, ze to, co zazivaj chlapici ve 20, ze by prefikli co dejcha, na zensky prijde po 30, klidne i po 40. A muzou si to splist i s pravou laskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boy
26
16.1.15 15:25

Blíží se víkend a tak ještě přidám jednu veselejší a povzbudivou věc, i pro ty kteří se dočetli až sem :)
Reagovalo hodně žen a nevím jestli všechy sledují „akční trháky“, takže kdyby někdo neviděl film „Rocky balboa“ tak jedna krásná motivační řeč pro život: https://www.youtube.com/watch?…
hlavně její druhá část začínající „Řeknu ti něco co už víš,“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.15 12:39
@co.mám.furt.vařit píše:
Zdar,

ty příspěvky typu „potupné, demagogie, červená knihovna, zhrzený milenec, ješitnost - lenost“, apod. vůbec neber vážně! Jsou to jenom pi-pi-pi-názory těch nejdokonalejších z nejdokonalejších, které mají vždy a ve všem na 100 % jasno.

Jestli Ti partnerka v mnoha ostatních ohledech vyhovuje, je vstřícná a v rodině spolupracující, tak to přeci nerozbiješ na cimprcampr jen proto, že jí holt občas nekontrolovatelně svědí pipka! S jinými možná dělá tamto, ale s Tebou chce žít!

Jestli se dokáže vracet a být partnerkou, ne megerou - neměnit! Lepší beztak nenajdeš, jsou všechny stejné. Nebo horší.

Nanejvýš bych se preventivně maličko posichroval, ve smyslu např. nějaké finance bokem pro případ vybraného společného konta a zmizelé ženy, občas bych se juknul na internet na katastr nemovitostí, jestli je můj byt pořád ještě můj, apod. Pro všechny případy.

Já bych si přál mít v životě - zcela bez ironie - takovýhle nadhled. C'est la vie!

Krásně napsané :-)!!!
Tak trošku z jiného koutku. Já jsem vdaná, mám dvě děti a mám milence. S milencem se scházím 1týdně a naplňuje mě vášní a touhou. On je také ženatý a má také děti. Vyhovujeme si v posteli. V manželství se mi v posteli nedostává požadovaná pozornost. Manžela bych nikdy nevyměnila a s milencem jako s partnerem bych nikdy nedokázala žít. Je strašně pracovně vytížený a nedokázala bych doma na něj čekat. Vyhovuje mi jen na 2hod týdně v posteli, mám ho ráda, ale nežila bych s ním. Manžel je pro mě nejlepší táta mých dětí, postará se o rodinu a finančně nás zabezpečí. Je na mě hodný a miluje mě. Žiju takhle dva roky a vyhovuje mi to. Milenec mi dává jen to, co mi nedá můj manžel a jsem prostě šťastná. Fungujeme jinak prostě normálně, nikdo nic netuší a jsem spokojená… Jestli mě chcete soudit, suďtě. Ale nikdo nepochopí, dokud nezažije. Prostě potřebuji pozornost, vášeň, touhu, vzrušení…ale domov bych neopustila.

• Citovat
  • Upravit
3977
10.2.15 12:44
@Anonymní píše:
Prostě potřebuji pozornost, vášeň, touhu, vzrušení…ale domov bych neopustila.

Ale opustila, stačí blbá náhoda. Chlapi většinou neodpouštějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.15 12:47
@jipo píše:
Ale opustila, stačí blbá náhoda. Chlapi většinou neodpouštějí.

Neopustila bych ho, protože mám rodinné zázemí a děti ho milují. Samozřejmně se nikdy nesmí dozvědět o milenci. Ale milenec také nestojí o to, aby se to provalilo. Jsme na tom stejně a nikdo o nás neví. Nikomu bych to nesvěřila, ani nevěřím letité kamarádce. Člověk nikdy neví.

• Citovat
  • Upravit
411
10.2.15 13:06
@Anonymní píše:
Tak trošku z jiného koutku. Já jsem vdaná, mám dvě děti a mám milence. S milencem se scházím 1týdně a naplňuje mě vášní a touhou. On je také ženatý a má také děti. Vyhovujeme si v posteli. V manželství se mi v posteli nedostává požadovaná pozornost. Manžela bych nikdy nevyměnila a s milencem jako s partnerem bych nikdy nedokázala žít. Je strašně pracovně vytížený a nedokázala bych doma na něj čekat. Vyhovuje mi jen na 2hod týdně v posteli, mám ho ráda, ale nežila bych s ním. Manžel je pro mě nejlepší táta mých dětí, postará se o rodinu a finančně nás zabezpečí. Je na mě hodný a miluje mě. Žiju takhle dva roky a vyhovuje mi to. Milenec mi dává jen to, co mi nedá můj manžel a jsem prostě šťastná. Fungujeme jinak prostě normálně, nikdo nic netuší a jsem spokojená… Jestli mě chcete soudit, suďtě. Ale nikdo nepochopí, dokud nezažije. Prostě potřebuji pozornost, vášeň, touhu, vzrušení…ale domov bych neopustila.

Jako ja nevim, ale nebylo by lepsi si zaplatit nejakeho gigolo? V tom pripade, kdyz se to provali, tak muzes lepe argumentovat, ze v tom nejsou city. Ja musim rict, ze na jedne strane to chapu a v zadnem pripade nesoudim.. ale na druhe strane, ten dvoji zivot by mne nahanel hruzu a ubijel, hlavne ve smyslu, chci takovy zivot kvuli pozornosti, vasni, touze, vzruseni… casem bych asi byla I nastvana sama na sebe/manzela, ze mne manzelsky zivot neuspokojuje natolik, ze musim snizovat moje vnitrni moralni hodnoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.15 13:17

Člověk by neměl opravdu soudit. Určitě nikdo nepodvádí jen z nudy ale má k tomu pádný důvod. Dokážu pochopit, že člověku chybí po 20letech nějaká ta vášeň, touha apod… nevěra, ač je zakázaná dokáže opravdu někdy zcelit manželství. Prostě někdy může něco ve vzahu chybět a nemusejí se ti dva hned rozvádět. Utajená nevěra může určitě zachránit manželství. Také mám dvojí život a už pěknou řádku let. Není se čím chlubit, ale manžel po x letech ztratil chut na sex, tak mám milence, který je ženatý a scházíme se tajně asi 9 rokem. S manželem kromě sexu jinak fungujeme. Mě to prostě takhle vyhovuje, ať si každý říká co chce. Není to správné, ale po x letech jsem vzdala svádět svého manžela, ponižovat se v sexu, aby mě aspon čas od času uspokojil.je prostě líný a nějak ho to nebaví, tedy baví, ale jen 3min, bez pohlazení, líbání apod…důvod k rozvodu to není, tak proč se rozvádět? takhle mi to vyhovuje, nikdy jsem o tom nikomu neřekla. Jsem spokojená,1týdně dosáhnu orgasmu, doma bych ho prostě neměla.

• Citovat
  • Upravit
káťa
10.2.15 13:22
@Anonymní píše:

Na tohle nebyl třeba tak širokosáíhlý příspěvek. :mrgreen:
Podstata tvého partnerského života se dá vyjádřit jednou větou : milenec šu. ká, manžel platí…takhle to má spousta žen, kterým manžel sexuálně nevyhovuje, ale nejsou schopné se obejít bez jeho financí ;)

• Citovat
  • Upravit
593
10.2.15 13:33

@boy Diskuzi jsem pročetla, spousta věcí, co mě napadla byla řečena, ale přece. Položil jsi si někdy otázku, jestli chceš, aby ti žena byla věrná? Pokud ano, pak musíš žít ve velké bolesti, lži, přetvářce právě ty. Pak po mnoha letech utrpí tvoje psychika. Já si třeba nemyslím, že nevěra je kořením manželství, naopak si myslím, že spousta věcí se dá vybojovat právě v dlouholetém vztahu. Myslím, že změnit tento stav nelze jednorázově, ale určitě kroky možné jsou a postupně lze někam dojít. Samozřejmě je možné, že dojdete někam, kam ty nechceš, ale to je riziko, pro mě určitě lepší, než setrvávat v tomto stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boy
26
10.2.15 14:30

Hunalkaa… to je reakce hádám na jiné vlákno. takže odpovím přímo osobně nikoliv obecně (jestli to dobře chápu). A ano položil… dokonce jsem v tom druhém vlákně na ni i mou odpověď napsal.

To co píšeš, pod to se ti klidně podepíšu, vyjma jedné věci.
Samozřejmě nevěra je těžká z hlediska psychiky člověka, který má nevěrného partnera, není lehké se s tím sám srovnat, právě pokud je na to člověk sám (a bohužel pokud to partner tají, je na to ten druhý sám). Srovnat se s takto negativními silnými emocemi je fakt těžký (a samozřejmě s bolestmi), a řekl bych že jak průběh, tak výsledek bude hodně individuální. Nicméně z vlastní zkušenosti můžu říct, že nejistota je o mnoho horší než vědět. Dostávat dvojí navzájem se vylučující informace je to nejhorší co člověk může zažít. Mohl bych to vzdáleně přirovnat k nezvěstnému z rodiny… člověk neví jestli má truchlit nebo se strachovat a vnitřně to neuzavře a vlastně pořád bojuje mezi dvěma světy. Jednoduše se nelze srovnat s emocema/stavem pokud nevíš jestli ty emoce/stav jsou na místě. Že ho to psychicky poznamená, já to nazvu spíš přehodnocením priorit. Nevím proč bych musel žít ve velké bolesti, lži, přetvářce, vždyť je to hloupost aby člověk v něčem takovém žil. Ano velké bolesti v případě zklamání se člověk nevyhne, ale s jistotou je v ruku v ruce i volba. Srovnat, smířit se se skutečností když má člověk možnost volby, a tedy si může vybrat za známých okolností nejlepší možnost, je nesrovnatelně lehčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
10.2.15 14:35
@boy píše:
Hunalkaa… to je reakce hádám na jiné vlákno. takže odpovím přímo osobně nikoliv obecně (jestli to dobře chápu). A ano položil… dokonce jsem v tom druhém vlákně na ni i mou odpověď napsal.To co píšeš, pod to se ti klidně podepíšu, vyjma jedné věci.
Samozřejmě nevěra je těžká z hlediska psychiky člověka, který má nevěrného partnera, není lehké se s tím sám srovnat, právě pokud je na to člověk sám (a bohužel pokud to partner tají, je na to ten druhý sám). Srovnat se s takto negativními silnými emocemi je fakt těžký (a samozřejmě s bolestmi), a řekl bych že jak průběh, tak výsledek bude hodně individuální. Nicméně z vlastní zkušenosti můžu říct, že nejistota je o mnoho horší než vědět. Dostávat dvojí navzájem se vylučující informace je to nejhorší co člověk může zažít. Mohl bych to vzdáleně přirovnat k nezvěstnému z rodiny… člověk neví jestli má truchlit nebo se strachovat a vnitřně to neuzavře a vlastně pořád bojuje mezi dvěma světy. Jednoduše se nelze srovnat s emocema/stavem pokud nevíš jestli ty emoce/stav jsou na místě. Že ho to psychicky poznamená, já to nazvu spíš přehodnocením priorit. Nevím proč bych musel žít ve velké bolesti, lži, přetvářce, vždyť je to hloupost aby člověk v něčem takovém žil. Ano velké bolesti v případě zklamání se člověk nevyhne, ale s jistotou je v ruku v ruce i volba. Srovnat, smířit se se skutečností když má člověk možnost volby, a tedy si může vybrat za známých okolností nejlepší možnost, je nesrovnatelně lehčí.
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.15 15:01

@boy Žiju takhle už 12 let ve spokojeném manźelství. Jen tím věčným nevěrníkem je manžel. Na konkrétní dámy jsem mu přišla tak už 5 x a o jiných tuším. On prostě k životu to vzrušení a adrenalin potřebuje, ačkoli doma nám to spolu klape. Milujeme se, navzájem a to velmi. Je nejlepší otec pro naše děti, kdykoli je ochotný mi s čímkoli pomoct nebo poradit. Nechci, aby se jakkoli povahově měnil a proto vím, že se asi nikdy nezmění ani tato jeho odvrácená tvář, prostě už by to nebyl on, jak tu někdo psal, ztratil by jiskru. Pro 99% žen je to život zoufalý, pro mne krásný a pokud mi někdy některá ta nevěra udělala vrásku na čele, prostě jsem mu to řekla. On to ví, že mne to „trápí“, ale myslím, źe sám si nemůže pomoct. No ale postupem let mohu říct, že mne to trápit přestalo, v životě je tolik horších věcí a situací. Pohlavní choroby řešit nechci, vím, že se chrání a chráníme se i doma. Jeho milenkami jsou vždy vdané inteligentní ženy se spokojenými manželstvími, které taky doma nechtějí nic měnit, jak jsem vypozorovala. Takže, asi tu všechny dokonalé bez milence nebudete, že? :mrgreen:
Prosím o zachování anonymity ze zřejmých důvodů!

• Citovat
  • Upravit
593
10.2.15 15:53

@boy pročetla jsem tuto diskuzi a na tu reagovala, začínala tím, že nevěra manželky je, nedá se s ní nic dělat a neva. Postupem jsem naznala, že nevěra manželky tě zraňuje, jen s ní nic neděláš, aby jsi o ženu nepřišel. Možná jsem ale špatně četla.
Jinak tou lží a přetvářkou jsem myslela, že o nevěře víš, ale tváříš, že ne a sám sobě lžeš, že ti to nevadí. Ale na to máš samozřejmě právo, je to tvoje volba. Nikdy jsem v takové situaci nebyla, takže těžko říct, jestli bych nesvedla boj s větrnými mlýny, marný a vyčerpávající a nakonec nezůstala s nevěrníkem a tvářila se, že nevím :nevim: jistě bych ale bojovala, i kdybych měla jít do konfrontace a přizvat odborníka, ale u mě je to stále v rovině hypotézy.
Jedno vím ale jistě, hodně by mě to bolelo a i to je pro mě důvod věrnost zachovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
10.2.15 18:06
@Anonymní píše:
@boy Žiju takhle už 12 let ve spokojeném manźelství. Jen tím věčným nevěrníkem je manžel. Na konkrétní dámy jsem mu přišla tak už 5 x a o jiných tuším. On prostě k životu to vzrušení a adrenalin potřebuje, ačkoli doma nám to spolu klape. Milujeme se, navzájem a to velmi. Je nejlepší otec pro naše děti, kdykoli je ochotný mi s čímkoli pomoct nebo poradit. Nechci, aby se jakkoli povahově měnil a proto vím, že se asi nikdy nezmění ani tato jeho odvrácená tvář, prostě už by to nebyl on, jak tu někdo psal, ztratil by jiskru. Pro 99% žen je to život zoufalý, pro mne krásný a pokud mi někdy některá ta nevěra udělala vrásku na čele, prostě jsem mu to řekla. On to ví, že mne to „trápí“, ale myslím, źe sám si nemůže pomoct. No ale postupem let mohu říct, že mne to trápit přestalo, v životě je tolik horších věcí a situací. Pohlavní choroby řešit nechci, vím, že se chrání a chráníme se i doma. Jeho milenkami jsou vždy vdané inteligentní ženy se spokojenými manželstvími, které taky doma nechtějí nic měnit, jak jsem vypozorovala. Takže, asi tu všechny dokonalé bez milence nebudete, že? :mrgreen:
Prosím o zachování anonymity ze zřejmých důvodů!

Jsi na tom podobně jako boy. Kdyby ti nevěry tvého muže nevadily, ani by jsi je nezjišťovala, natož pak tebou uvedené údaje o milenkách atd. prostě člověk, kterému to doopravdy neva, ten to prostě neřeší a nezjituje, protože fakt je mu to šumák.
Nechci ti urážet drahého, ale fakt je to vůl a neváží si tě. Ne vyloženě kvůli těm nevěrám (i když ty samozřejmě nějakým důkazem obr lásky k tobě rozhodně nejsou), ale tím, že když už má jinou ženskou, tak mu ani nestojíš za to, aby to dělal tak, aby tys o tom nevěděla. To značí, že buď mu jsi úplně u zadele a je mu to úplně jedno anebo by musel být super hloupý, když už jsi mu na to přišla tolikrát, že by to neuměl dělat tak, aby tě toho ušetřil a zachoval alespoň jakž takž nějaké dekórum. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.15 19:15

@káťa
Já nechci a nebudu náš životní styl obhajovat. Ani já nejsem svatá. Chtěla jsem ukázat, že jako @boy žije pravděpodobně mnohem více lidí, než se na první pohled zdá. Samozřejmě se s tím málokdo chlubí, kdežto moralisté jsou slyšet. Když vidím tu spoustu žen, které se tu prezentují jako dokonalé všeznalé matky a manželky a za pár týdnů píší, že je manžel bije, je jim nevěrný a tak podobně, jsem ráda, že my máme vztah, jaký máme.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky