Manželky kamioňáků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.12.15 18:18

@Nafrněná no, on mi pomáhat nebude, pokud příjde pozdě večer, tak jak ho znám, půjde hned spát.

• Citovat
  • Upravit
6391
15.12.15 18:19

Ahoj anonymni…Tak svého muze jsem uz tak potkala ze jezdil..Takze pro me nepredstavitelne kdyby jsme se deno denne videli…Asi bych si musela hodne dlouho zvykat.. :mrgreen: :mrgreen: Pokud by jsme se nezabili..Jsme spolu 6 let z toho tri roky manzele..A jsme si vzacnejsi aspoň, tyden je pryc, jezdi mimo CR. Styska se mi ne ze ne…Ale tesim se vždy na nej..Syn je tez zvykly no ze tatku vida malo, ale když tatka prijede, hrou si spolu ale nekdy tatka nemá naladu a odpociva.Ale není to porad, pomuze mi i doma, uvari, postara se o me když jsem nemocna apod…Nyní jsem v 6.mesici tehotenstvi…
Klidne se ptej na co chces, rada odpovim…Jinak manzel mozna pujde do jiné práce ale az nekdy kdo vi kdy na jare…Zvazuje to..A to by sel delat do lesa kde by nakladal drevo a vozil po CR, a casteji by byl doma a za dobry peniz taky, za same co ma ted.Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
15.12.15 18:19

Jestli bude jezdit po okrese a bude vyrazet rano, tak by jsi ho mela mit odpoledne doma. A zeptala jsi se proc praci meni? Nedela to hlavne kvuli penezum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
15.12.15 18:23

Anonymní - Mám dnes podobný pocit jako Ty :(. Manžel se v průběhu mého těhotenství rozhodl, že změní práci. Smlouvu podepsal 6 dní před narozením malého. Od té doby se každou volnou chvíli učí němčinu, protože jí bude v nové práci potřebovat a navíc v původní práci se snaží odejít s čistým stolem, takže je tam i v sobotu. Začal chodit na doučování němčiny, takže chodí domů, když už malý spí…V lednu odjede na měsíc do Německa. Jeho nová práce je právě spojena s výjezdy do Polska, Německa a Slovenska.
Máme tři děti a jsem na ně vlastně sama a dnes jsem si uvědomila, že se to jen tak nezmění. Doufala jsem, že alespoň tohle miminko si společně užijeme a zase tomu tak nebude. Když byly holky malé, tak měl jinou práci, chodil domů hodně pozdě a vadilo mi to. Když šly dcery do školky a já do práce, tak práci změnil a bylo nám líp, no a teď to bude zase podobně, jako tenkrát, vlastně horší…

Snažím se na tom hledat i ta pozitiva, ale dnes to na mě nějak padlo… Tak si alespoň tím vypsáním sem ulevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.15 18:27

@Netopirek ano, dělá to kvůli penězům, ale nevím, jestli si finančně polepší. Nevíte, jaké mívají cca platy?

• Citovat
  • Upravit
6391
15.12.15 18:29

Anonymni, jak kdo no…Muj ma přes zimu méně je práce méně, přes leto ma vice…
Ma od 30tis do 34tis…
Jednou mel 38tis.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.15 18:33

@Jaja87 a tvůj manžel jezdí po okrese nebo do zahraničí?

• Citovat
  • Upravit
6391
15.12.15 18:34
@Anonymní píše:
@Jaja87 a tvůj manžel jezdí po okrese nebo do zahraničí?

Vise jsem ti napsala veliky roman tak si to precti tam je vse napsany o nas. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.12.15 18:53

Ahoj Bonulinko, do tvé role, jako manželky či partnerky se umím vžít, byť jsem chlap. Právě já jsem na cestách poměrně často. Průměrně tři noci z týdne jsem v Německu. Dělám zde manažerskou pozici, moje žena chce zůstat s dětmi v ČR. Proto se domů vracím prakticky na víkendy. Děti máme 2, tři a šest let. Upřímně je to pro oba docela frustrující, že vidím děti tak málo. Na druhou stranu je jedna pravda, čas s dětmi ani s manželkou není o kvantitě, ale o kvalitě. A věř mně, pokud si budete časově trošku vzácnější, ve finále to vašemu vztahu vůbec neuškodí. S dětmi je to také tak. Zpětně, když se podívám na naše „odloučení“ přináší nám to i spoustu pozitiv. Moc se na sebe těšíme, uvědomujeme si tímto, že se máme opravdu rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
15.12.15 19:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
15.12.15 19:14
@Nafrněná píše:
To je na jednu stranu pěkně sobecké, pomáhat ti bude kdo?

To je dost sobecké mít práci a snažit se živit rodinu. Raději má zůstat doma a hrát si s trojčatama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
15.12.15 19:21
@Ivan PPZ píše:
To je dost sobecké mít práci a snažit se živit rodinu. Raději má zůstat doma a hrát si s trojčatama.

no můj má práci na trojsměnný provoz, je doma minimálně půl dne a hodně pomáhá a zároveň má dost peněz, tak nevím kde je chyba :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
36504
15.12.15 19:23
@Jaja87 píše:
Anonymni, jak kdo no…Muj ma přes zimu méně je práce méně, přes leto ma vice…
Ma od 30tis do 34tis…
Jednou mel 38tis.. :mrgreen: :mrgreen:

to je daň za „luxus“ mít práci.
horší to má tenhle pán. Poučné.
 http://www.tyden.cz/…_365492.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
15.12.15 19:36

Anonymní - je to práce jako každá jiná, má pozitiva i negativa. Pokud si najde slušnou firmu, bude slušně vydělávat a každý večer bude doma. Nevím, proč jsi nešťastná, prostě každý chlap nemůže být půl dne doma po boku manželky a pomáhat. Buď ráda, že nemáš doma flákače, ale chlapa, který se snaží zlepšovat se, vydělávat a živit rodinu. Nemáš žádný důvod k tomu hroutit se a být z toho vedle. Máš pracovitého chlapa a to se cení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
15.12.15 20:19

@sarrel Díky za povzbuzení :). Dnes jsem mu kluka fotila a natáčela, aby alespoň viděl, jak se už krásně směje a žvatlá. Snad ty víkendy budou stačit, aby si ho užil i naživo. Mně tedy bude manžel chybět moc, mám ho i po tolika letech pořád hodně ráda :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí