Manželky kamioňáků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
623
15.12.15 20:19

@sarrel Díky za povzbuzení :). Dnes jsem mu kluka fotila a natáčela, aby alespoň viděl, jak se už krásně směje a žvatlá. Snad ty víkendy budou stačit, aby si ho užil i naživo. Mně tedy bude manžel chybět moc, mám ho i po tolika letech pořád hodně ráda :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
17.12.15 13:35

@Inaris No jo, na to jsem ještě ani nemyslela, že se během týdne může v domácnosti něco pokazit…
Spíš mi zatím bylo jen líto, že děti skoro nevidí, jak to budu zvládat až třeba některé z nich, anebo já onemocní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
17.12.15 14:02

@Bonulinka Zvladnout se vse da…
Taky me je lito ze deti nevidi a ja jeho..Ale nenadelam nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
30.3.16 12:36

Ahoj všem, jsem novopečená manželka kamioňáka. Dnes jsem manžela odvezla a nějak to nezvládám. Bojím se, že až se vzbudí syn a bude se ptát na tatínka, jako vždy, že se před ním rozbrečím. My jsme pár, který bez sebe neudělá ani ránu a teď je prostě pryč. Po přečtení pár příspěvků, jsem se opět rozbrečela a nevím, jestli ve mě převládá strach o něho nebo smutek. Nějaký rady, co děláte, aby jste na ně tolik nemysleli? Chodím do školy, ale vůbec se nemohu soustředit. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
30.3.16 18:44

@Renata93 Tezko poradit…
Ja manžela tak poznala, takze me to nejak neprijde.. :mrgreen: :mrgreen:
Tesim se vždy když dojede, i nas syn. A nyní mam před porodem ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
30.3.16 18:59

Tak to gratuluji :) a přeji hodně zdravíčka. Po celém prvním dnu je to trochu lepší. Syn celý den chodí, jako tělo bez duše. Vždycky ho na něco nalákám a za dvě minutky je to to samé… Snad si brzo zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.3.16 19:59

Ahoj nemam sice manzela ale mam pritele kamionaka.jsme spolu kratce..pres dva mesice..on je z Moravy a ja z Cech..jezdi cizinu cely tyden nekdy i pres vikendy..je rozveden a ma dceru..vidime se velmi malo a strach a obavy o nej jsou na miste ale tesime se vzdy na sebe kdyz se vidime. i mi uz nabidl at si udelam papiry a muzem jezdit spolu a ja uz nad tim velmi uvazuji…budu rada kdyz si budu moct s kterou koli z Vas popovidat a najit i treba novou kamaradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
30.3.16 20:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
31.3.16 12:07

No, jezdit spolu by bylo fajne, ale máme tříletého klučino a chodím ještě do školy dálkově, tak by to asi jen tak nešlo :D Odkud jsi Anysek88?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.16 20:41

Muj manžel je na kamionu 13 let, před tím byl v JZD na autě, tenkrát to bylo mnohem lepší i když méně peněz, máme tři děti, jeden ted dospěl a další 13 a 6,jsou to kluci a jde znát že ta chlapská ruka chybí, hnus, za ty kamionácky prachy jsme si pořídili super auto, domek, vybavení, ale co dál…nic. Já věčně sama, kluci se svýma klučičíma starostma taky, nemluvě o chlapským sportu, na baráku spousta chlapský práce, udržbář prý k nám nesmí ani páchnout takže kolikrát rozbité nefunkční čeká měsíc a pak ten jeho volnej víkend vypadá spíš jak galeje. Nebrat, pokud nejste materialně založené, pokud nemáte babičku na hlídání i třeba na týden několikrát do roka, nebrat. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.20 09:31

Přítel kamioňák

Ahoj, chci se zeptat. Jsem teď s přítele zvyklá že jsme skoro každý den spolu, ale on mi teď oznámil že chce jít jezdit s kamionem do zahraničí, vůbec nevím jak si na to zvyknu, nedokážu si to představit. On mi ale pořád říká že je to jeho sen takže mu v tom nechci nijak bránit ani mu to nějak rozmlouvat. Navíc tam jde jen teď na 5 let (vím že to není tak hrozný ale přijde mi to nekonečně dlouho) aby si něco našetřil a zajistil nás do budoucna protože je fakt že jeho momentální plat je hrůza. Slíbil mi že až budeme chtít rodinu tak přejde na něco kde bude každý den doma, což je fajn ale bojím se že si na to zvykne a už se mu nebude chtít jít jinam. Ale každopádně zpět k otázce je tu na tom někdo podobně? Vůbec nevím jak si na to dokážu zvyknout :( jsem zvykla na ten každodenní kontakt a ani si nedokážu představit nevidět ho týden nebo i dýl v kuse.

• Citovat
  • Upravit
2
28.9.20 09:32

@Renata93 přítel má jít od nového roku jezdit a mám to úplně stejně taky nevím co budu dělat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
28.9.20 09:36
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat. Jsem teď s přítele zvyklá že jsme skoro každý den spolu, ale on mi teď oznámil že chce jít jezdit s kamionem do zahraničí, vůbec nevím jak si na to zvyknu, nedokážu si to představit. On mi ale pořád říká že je to jeho sen takže mu v tom nechci nijak bránit ani mu to nějak rozmlouvat. Navíc tam jde jen teď na 5 let (vím že to není tak hrozný ale přijde mi to nekonečně dlouho) aby si něco našetřil a zajistil nás do budoucna protože je fakt že jeho momentální plat je hrůza. Slíbil mi že až budeme chtít rodinu tak přejde na něco kde bude každý den doma, což je fajn ale bojím se že si na to zvykne a už se mu nebude chtít jít jinam. Ale každopádně zpět k otázce je tu na tom někdo podobně? Vůbec nevím jak si na to dokážu zvyknout :( jsem zvykla na ten každodenní kontakt a ani si nedokážu představit nevidět ho týden nebo i dýl v kuse.

Zvykne si na peníze, a jinou práci hledat určitě nebude.

• Citovat
  • Upravit
2330
28.9.20 09:53

Ten můj taky chtěl jezdit, ale našel si práci na kamiónu, kde je každý den doma. Jezdí jen vnitro a jsem zato ráda, že nešel jezdit zahraničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.20 09:55

@FraDeu taky jsem chtěla aby jezdil jen vnitro ale dostal prý dobrou nabídku na zahraničí

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky