Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Má bych brala střed.. Občas někde kdyby si zašel… U nás manžel nikde nechodí.. Ono možná se řekne, že je to ideál.. ale zase člověk je celý den doma s dětmi, večery trávíme spolu, ale taky bych chtěla jeden večer, týdně mít jenom pro sebe…
takže u nás manžel chodí tak dvakrát, třikrát za rok třeba na firemní akce, a nebo oslavy, když se něco naskytne..
Jinak moje máma má to samé a pochvaluje si, prootže předtím přítel chodil často do hospody a tak 4 roky nikde nechodí, ale dneska odjel na oslavu a máma mi říkala, že se na to tak těšila, že si večer sama sedne rozvalí se, že si událá čaj a bude se dívat na film..
Co se týká ordinný výletů tak každý víkend maáme něco. Bud na zahradě třeba briluje, a nebo se jedem projet na kole a nebo nějaký výlet někde
Příspěvek upraven 13.05.17 v 20:38
Můj muž chodí 1× za měsíc za kamarádama pokecat, jde cca v 19 hodin a vrací se tak za 3 hodky. S úklidem pomáhá běžně, občas uvaří.
Tak můj teda moc nechodí.
Naposledy byl v prosinci
To chodím častěji já. Snažím se tak jednou za dva měsíce ale je mi to blbé vůči němu každý víkend kalit
Taky je pracovně vytizeny ale se synem pomůže, pohlída..Uklízím převážně já
@Anonymní píše:
Občas s nima blbne na hřišti, ale když jsme doma je na PC…
a na tom pc dělá co? Práci nebo jen tak kouká, hraje…?
@Verun83 píše:
To mu zatrhni, nebo vymez cas od do tam bude.
Nescetnekrat jsme se kvůli tomu zhadali, slibuje a za pár dní je tam zase pořád… Já už nemám sílu se dohadovat a doprošovat… On přeci pracuje a potrebuje vypnout… ![]()
@saramo píše:
a na tom pc dělá co? Práci nebo jen tak kouká, hraje…?
Hry
Nechtěla bych po manželovi vytirat…snad treba vysat. Jinak můj taky chodí na pivo. Maká, nosí peníze, tak proč by nešel. To má být pořád jen s nama? To by ho stejně nebavilo. Já si jdu taky, ale o moc min bez on. Co ale musím vyzdvihnout je to, že mi s malým pomáhá.
@Mallorka píše:
Nechtěla bych po manželovi vytirat…snad treba vysat. Jinak můj taky chodí na pivo. Maká, nosí peníze, tak proč by nešel. To má být pořád jen s nama? To by ho stejně nebavilo. Já si jdu taky, ale o moc min bez on. Co ale musím vyzdvihnout je to, že mi s malým pomáhá.
Vytírání jsem jen plácla, ten samej přístup má i k nádobí (vyndání nebo nandani do myčky) vysani, zameteni… Prostě ke všemu… Ale chápu, že on maká, tak je domácnost a děti na mě a nemám s tím problém… Jde mi o to jeho „vypínání“…
@Anonymní píše:
Nescetnekrat jsme se kvůli tomu zhadali, slibuje a za pár dní je tam zase pořád… Já už nemám sílu se dohadovat a doprošovat… On přeci pracuje a potrebuje vypnout…
Zacni chodit pravidelne na ty 2 hod pryc. Taky pracujes a potrebujes vypnout. Treba mu to dojde.
@Verun83 píše:
Zacni chodit pravidelne na ty 2 hod pryc. Taky pracujes a potrebujes vypnout. Treba mu to dojde.
Nejsem si jistá, jestli dá tři děti. ![]()
@Anonymní píše:
Nejsem si jistá, jestli dá tři děti.
Jsou stejne jeho jako tvoje. Ty to davat musis, ve dne v noci a nikam jit nemuzes.
Rekla bych mu, ze kdyz vypinat muze on, tak ze ty potrebujes taky.
Deti dve hodiny preziji, tobe to pomuze, a jemu casem snad dojde.
Manžel nikam nechodí. Akorát každý týden jeden den, má v garáži alkosiestu se sousedem ![]()
@Anonymní píše:
Vytírání jsem jen plácla, ten samej přístup má i k nádobí (vyndání nebo nandani do myčky) vysani, zameteni… Prostě ke všemu… Ale chápu, že on maká, tak je domácnost a děti na mě a nemám s tím problém… Jde mi o to jeho „vypínání“…
Tak jasně. Jeho povinnosti to nejsou, proč by se nevypařil zapařit. Jak píšou holky. Nech ho každý týden pohlídat aspoň 2 hodiny. Taky si potřebuješ odpočinout a on si uvědomit, co to je starat se o 3 děti a zjistit jaké to je, když ten druhý není doma.
„Puťka přístup“ nebo vyčítaní, účinný nebude.
To mu zatrhni, nebo vymez cas od do tam bude.