Manželova ''volnost''

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Verun83
13.5.17 20:37
@Anonymní píše:
Občas s nima blbne na hřišti, ale když jsme doma je na PC…

To mu zatrhni, nebo vymez cas od do tam bude.

• Citovat
  • Upravit
9880

Má bych brala střed.. Občas někde kdyby si zašel… U nás manžel nikde nechodí.. Ono možná se řekne, že je to ideál.. ale zase člověk je celý den doma s dětmi, večery trávíme spolu, ale taky bych chtěla jeden večer, týdně mít jenom pro sebe…
takže u nás manžel chodí tak dvakrát, třikrát za rok třeba na firemní akce, a nebo oslavy, když se něco naskytne..
Jinak moje máma má to samé a pochvaluje si, prootže předtím přítel chodil často do hospody a tak 4 roky nikde nechodí, ale dneska odjel na oslavu a máma mi říkala, že se na to tak těšila, že si večer sama sedne rozvalí se, že si událá čaj a bude se dívat na film..
Co se týká ordinný výletů tak každý víkend maáme něco. Bud na zahradě třeba briluje, a nebo se jedem projet na kole a nebo nějaký výlet někde

Příspěvek upraven 13.05.17 v 20:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976

Můj muž chodí 1× za měsíc za kamarádama pokecat, jde cca v 19 hodin a vrací se tak za 3 hodky. S úklidem pomáhá běžně, občas uvaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
13.5.17 20:38

Tak můj teda moc nechodí. :think: Naposledy byl v prosinci :lol: To chodím častěji já. Snažím se tak jednou za dva měsíce ale je mi to blbé vůči němu každý víkend kalit :D Taky je pracovně vytizeny ale se synem pomůže, pohlída..Uklízím převážně já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
13.5.17 20:39
@Anonymní píše:
Občas s nima blbne na hřišti, ale když jsme doma je na PC…

a na tom pc dělá co? Práci nebo jen tak kouká, hraje…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.17 20:41
@Verun83 píše:
To mu zatrhni, nebo vymez cas od do tam bude.

Nescetnekrat jsme se kvůli tomu zhadali, slibuje a za pár dní je tam zase pořád… Já už nemám sílu se dohadovat a doprošovat… On přeci pracuje a potrebuje vypnout… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.5.17 20:41
@saramo píše:
a na tom pc dělá co? Práci nebo jen tak kouká, hraje…?

Hry

• Citovat
  • Upravit
4535
13.5.17 20:45

Nechtěla bych po manželovi vytirat…snad treba vysat. Jinak můj taky chodí na pivo. Maká, nosí peníze, tak proč by nešel. To má být pořád jen s nama? To by ho stejně nebavilo. Já si jdu taky, ale o moc min bez on. Co ale musím vyzdvihnout je to, že mi s malým pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.17 20:47
@Mallorka píše:
Nechtěla bych po manželovi vytirat…snad treba vysat. Jinak můj taky chodí na pivo. Maká, nosí peníze, tak proč by nešel. To má být pořád jen s nama? To by ho stejně nebavilo. Já si jdu taky, ale o moc min bez on. Co ale musím vyzdvihnout je to, že mi s malým pomáhá.

Vytírání jsem jen plácla, ten samej přístup má i k nádobí (vyndání nebo nandani do myčky) vysani, zameteni… Prostě ke všemu… Ale chápu, že on maká, tak je domácnost a děti na mě a nemám s tím problém… Jde mi o to jeho „vypínání“…

• Citovat
  • Upravit
Verun83
13.5.17 20:48
@Anonymní píše:
Nescetnekrat jsme se kvůli tomu zhadali, slibuje a za pár dní je tam zase pořád… Já už nemám sílu se dohadovat a doprošovat… On přeci pracuje a potrebuje vypnout… :roll:

Zacni chodit pravidelne na ty 2 hod pryc. Taky pracujes a potrebujes vypnout. Treba mu to dojde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.5.17 20:50
@Verun83 píše:
Zacni chodit pravidelne na ty 2 hod pryc. Taky pracujes a potrebujes vypnout. Treba mu to dojde.

Nejsem si jistá, jestli dá tři děti. :think:

• Citovat
  • Upravit
Verun83
13.5.17 20:53
@Anonymní píše:
Nejsem si jistá, jestli dá tři děti. :think:

Jsou stejne jeho jako tvoje. Ty to davat musis, ve dne v noci a nikam jit nemuzes.
Rekla bych mu, ze kdyz vypinat muze on, tak ze ty potrebujes taky.
Deti dve hodiny preziji, tobe to pomuze, a jemu casem snad dojde.

• Citovat
  • Upravit
2445
13.5.17 20:56

Manžel nikam nechodí. Akorát každý týden jeden den, má v garáži alkosiestu se sousedem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
13.5.17 21:00
@Anonymní píše:
Vytírání jsem jen plácla, ten samej přístup má i k nádobí (vyndání nebo nandani do myčky) vysani, zameteni… Prostě ke všemu… Ale chápu, že on maká, tak je domácnost a děti na mě a nemám s tím problém… Jde mi o to jeho „vypínání“…

Tak jasně. Jeho povinnosti to nejsou, proč by se nevypařil zapařit. Jak píšou holky. Nech ho každý týden pohlídat aspoň 2 hodiny. Taky si potřebuješ odpočinout a on si uvědomit, co to je starat se o 3 děti a zjistit jaké to je, když ten druhý není doma.
„Puťka přístup“ nebo vyčítaní, účinný nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
13.5.17 21:03

1× za měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie