Manželská krize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106404
25.3.19 15:57
@terien píše:
Já na ní žádnou vinu nehazim, ale musí udělat tlustou čáru a jít dál, ať už sama nebo s ním. Takhle se utrápí. Co bylo už nezmění.

Kdyby v tom telefonu nic nenasla, byla by šance jít dál… ale když v době krize pořád lze a ještě si to ani nevymaze, to není o co stát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106404
25.3.19 15:59
@Nenapravitelný píše:
Tak ono přijde v manželství krize a je to hned zmetek. To co si řekli v afektu při hádce nepovažuji u obou stran za racionální. Nevíš, jestli ho ona nechce. Manželka mu dost nechutně vlezla do soukromí, aby nenašla přímé důkazy o nevěře a naopak se přesvědčila, že to co říká nyní, je pravda. Vztah je stabilizovaný. Není co řešit, je jedna z těch šťastnějších. Mají spolu děti.

Z čeho tak usuzujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nenapravitelný
25.3.19 16:07
@Venetia píše:
Z čeho tak usuzujes?

Z čeho usuzují co?

• Citovat
  • Upravit
11923
25.3.19 16:09
@terien píše:
Já na ní žádnou vinu nehazim, ale musí udělat tlustou čáru a jít dál, ať už sama nebo s ním. Takhle se utrápí. Co bylo už nezmění.

Jenze to je ono, tluytou caru neudela, ani to uplne nejde. To kde postupne a pomalu znovu, s velkoj davkou trpelivosti a pochopeni, a to hlavne ze strany toho podvadejiciho. Proto se spousta vztahu rozpada az treba po roce od nevery. Prozoze podvadejici mysli, ze uz jakoze tlusta cara a stacilo uz žehlení, podvadenemu se to ale stale vraci. Sice v delsich intervalech, ale vraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
25.3.19 16:11
@Nenapravitelný píše:
Tak ono přijde v manželství krize a je to hned zmetek. To co si řekli v afektu při hádce nepovažuji u obou stran za racionální. Nevíš, jestli ho ona nechce. Manželka mu dost nechutně vlezla do soukromí, aby nenašla přímé důkazy o nevěře a naopak se přesvědčila, že to co říká nyní, je pravda. Vztah je stabilizovaný. Není co řešit, je jedna z těch šťastnějších. Mají spolu děti.

Vztah je stabilizovany? Delas si srandu? Ona mu nechutne vlezla do soukromi? TVL to snad ani nemuze byt pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106404
25.3.19 16:36
@Nenapravitelný píše:
Z čeho usuzují co?
Že co říká je pravda, já čtu pravý opak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nenapravitelný
25.3.19 20:06
@Venetia píše: Že co říká je pravda, já čtu pravý opak

Já jsem psal, že to co říká nyní, je pravda. Navazuji na to, že zakladatelka psala, že to s ní ukončil, že se snaží a je to mezi nimi hezký. To co našla v telefonu to potvrzuje, jak sama píše.

Jestli se chcete patlat v tom co bylo, tak to co našla, bylo pozvání se sejít, které ovšem nevíme jestli se nakonec uskutečnilo. Spát s ní nespal, o tom je přesvědčena. Zbytek komunikace je hrdlickovani, které sice je hnusné, nicméně jak píše zakladatelka, se přes to přenesla.

Dá se na to jistě pohlížet i jinak a patřičně vše propátrat, jak to umíte. Hodil by se i soukromý detektiv. Kdo hledá, ten najde, tak prosím, jak je libo, střídavá péče je super.....

• Citovat
  • Upravit
Nenapravitelný
25.3.19 20:08
@Šáruší píše:
Vztah je stabilizovany? Delas si srandu? Ona mu nechutne vlezla do soukromi? TVL to snad ani nemuze byt pravda.

Nerozčiluj se, prdne ti cévka a co potom. Budeš muset zažalovat emimino :wink:

• Citovat
  • Upravit
2073
25.3.19 20:11
@Ou píše: Žárlíš, děláš scény, narušuješ soukromí a pak se divíš, že partner udělá přesně co, k čemu si ho tak dlouho tlačila a začne si s jinou.

Ať už to s tvým manželstvím dopadne jakkoliv, ty by ses ideálně mohla chytit za nos a začni se učit mít ráda sebe sama, vážit si sebe sama a přijmout se. Pak nebudeš vyděšená z toho, že tě ten druhý (ať už to bude kdokoliv) nemůže milovat a zejména ti dojde, jaká hloupost je tuto svojí nejistotu řešit žárlením, scénami a manipulací.

Ať už si s manželem vzájemně dokážete odpustit, nebo se rozejdete a ty si pak najdeš někoho jiného - soustřeď se na vlastní sebepřijetí, nenech se úzkostí znovu vmanipulovat do role žárlící fůrie, která udělá všechno proto, aby si dokázala, že měla pravdu a ten druhý je zmetek.

Právě si vyhrála, žárlivost může slavit. Není to nic, o co bys stála, že? Tak v příštím kole žárlivost ignoruj a nekrm ji. Jinak to dopadne zase stejně.

Pokud nevíš jak na to, tak pro začátek sáhni sem https://www.kosmas.cz/…-ji-zvladat/

Moc pěkně napsáno, opravdu :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106404
25.3.19 20:17
@Nenapravitelný píše:
Já jsem psal, že to co říká nyní, je pravda. Navazuji na to, že zakladatelka psala, že to s ní ukončil, že se snaží a je to mezi nimi hezký. To co našla v telefonu to potvrzuje, jak sama píše.

Jestli se chcete patlat v tom co bylo, tak to co našla, bylo pozvání se sejít, které ovšem nevíme jestli se nakonec uskutečnilo. Spát s ní nespal, o tom je přesvědčena. Zbytek komunikace je hrdlickovani, které sice je hnusné, nicméně jak píše zakladatelka, se přes to přenesla.

Dá se na to jistě pohlížet i jinak a patřičně vše propátrat, jak to umíte. Hodil by se i soukromý detektiv. Kdo hledá, ten najde, tak prosím, jak je libo, střídavá péče je super.....

No to jo, hlavně pro ty co přijdou potom :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nenapravitelný
25.3.19 21:09
@Venetia píše:
No to jo, hlavně pro ty co přijdou potom :zed:

No mě přijde, že si úplně v pohodě ženská, která si více méně se všim poradí a s rozvahou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
106404
25.3.19 21:29
@Nenapravitelný píše:
No mě přijde, že si úplně v pohodě ženská, která si více méně se všim poradí a s rozvahou :nevim:

Vůbec ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nenapravitelný
25.3.19 21:46
@Venetia píše:
Vůbec ne

Vidíš, jasná odpověď, bez nějakých skrupulích

• Citovat
  • Upravit
47
20.5.19 23:52

Holky jdu tady tu debatu trochu obnovit. Asi máme s mužem manželskou krizi. Hlavně teda z moji strany :zed: všechno to začalo na začátku tohoto roku. Manžel za mnou přišel s tím, že by chtěl studovat. Říkám ok tak ale na denní studium, které je tady v Německu jen na půl roku a v práci by mu to bez sebemenších problému umožnili. I by mu to dokonce platili jako kdyby chodil do práce. Jenže tato škola byla už na 2 roky dopředu zamluvená. A on bez jakékoliv konzultace se mnou, šel a přihlásil se na dálkové studium, které je každou sobotu. No a já samozřejmě naštvaná jelikož v týdnu jezdí na montáže od pondělí do pátku (vrací se pozdě večer) a v sobotu jede do školy. Když prijede ze školy tak si jde lehnout a v neděli většinou taky cely den jen prochrape. :pocitac: už na to mám proste alergii. :poblion: já chodím na poloviční úvazek do práce a zbytek jsme s dcerkou (3 roky) buď doma a nebo jezdíme nekam na výlety a něco podnikáme. :hug: pro holku bych dychala. Jenže teď to na mě nějak začíná padat. Jsem proste na všechno sama. Nikdo mi nepomůže. Maminku mám daleko a tchyne stojí za prd. I přátele mi tady strašně moc chybí. Už jsem fakt zoufalá. Vůbec nevim co si počít. Když ho o něco poprosím vždy je v tom problém, milion kecu okolo a stejně to neudělá. Teď ho skolila rymička a jediný co tak jen chrapal na gauci takže žádná změna. Vlastně jo, ještě chtěl abych ho obskakovala. To jsem okamžitě zatrhla. 20× za den si měřil teplotku a ono nic :mrgreen: já už proste dal takhle nemůžu. Jsem vysloveně nešťastná a to do té priblble školy bude chodit ještě 2 roky a něco. Vlastně by to vyšlo úplně na stejno i kdyby šel dělat tu denní variantu. Jen mi přišlo, že se tak chtěl vyhnout všem povinnostem doma. Možná tomu přispělo i to, že jsem dlouho chtěla druhé ditko. On furt, že ne proto a proto. Tak jsem ho nechala. Pak se narodilo druhé ditko jeho sestře a on už začal nad tím přemýšlet, ale začal si určovat různá pravidla. Musíš teď přestat kouřit a pak se budeme snažit (když jsem čekala první, tak jsem okamžitě po první pozitivním testu přestala kouřit), nebo musíme zhubnout, musíme udělat tohle a tamhle to. Já už fakt nemůžu. Nemůžu ho už ani cítit. V ničem mi nevyjde vstříc. Vše je problém. Holky co mám dělat? :,( nechci male vzít tátu, kterého sice vidí jen v neděli ale i tak je to její táta. :nevim: omlouvám se za román.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí