Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Honza 12 píše:
Ježiš. Normální chlap ženskou na servis vůbec nepotřebuje. Potřebuje parťačku a ženskou do postele.. A chlapy spíš dělají servis ženským.. Těď jsi mě pobavila.
Jakej kurňa servis?
@Honza 12 píše:
Jak koupit? Co koupit? Ženskou mám jako parťačku. Starám se o ní, a ty prej koupit..
To je teda vrchol.
ona je nemohoucí, nesvéprávná
pak ano. Jinak se snad dokáže o sebe postarat sama ne ![]()
@Honza 12 píše:
Jak koupit? Co koupit? Ženskou mám jako parťačku. Starám se o ní, a ty prej koupit..
To je teda vrchol.
takze ty ji napriklad vykoupes? A pak masozeleninovy prikrm, teple mleko a do hajan?
Nebo mas na mysli, ze ona chce, aby ji objal, dal pusu. Kdyz te pozada, abys ji prinesl sklenicku vody nebo tak, citis se strasne vytizeny? Nebo co se tedy presne schovava pod pojmem „staram se o ni“, ze mas 2× tolik prace nez pred pritelkyni?
@Kobliha51 píše:
Jak starat. Napiš JAK SE STARÁŠ. Dotřetice všeho…
Ježíš, co dotíráš furt?!
![]()
Normálně se stará!!
![]()
Ve tři ráno vstane, nakrmí kvásek, zadělá na chleba a na loupáčky, ve vší tichosti připraví ženě čisté prádlo k posteli, jen jemně přicákne oblíbený parfém, narovná nádobí do myčky, vloží prádlo do pračky, zapne příslušné programy, namaže ženě sendviče a přiloží bio ovoce k dopolední svačince. Uválí loupáky a vloží do trouby, zaleje květiny a vyčistí ženě střevíčky. Mezitím se dopékají loupáky, Honza vyndá z chladničky vlastnoručně utlučené máslo a domácí džem, je mu líto, že bohužel nemůže čerstvě umlet kávu, protože nepříjemný zvuk kávomlýnku by ženu probudil o sedm minut dříve, než je nezbytně nutné… snad se miláček vyrovná s kávou umletou předem včera večer - je velmi velkorysá!
![]()
Zalije kávu, přidá mléko a cukřík, na oblíbený talířek se srdíčky přidá dva namazané, ještě teplé loupáky a jemným polibkem a čílko něžné opatrně budí ženu…
Mohla bych samozřejmě pokračovat, ale nechci nudit, určitě to znáš jako my všechny z domova.
![]()
Honička 24/7, woe!
![]()
@sirikit píše:
Ježíš, co dotíráš furt?!![]()
Normálně se stará!!![]()
![]()
Ve tři ráno vstane, nakrmí kvásek, zadělá na chleba a na loupáčky, ve vší tichosti připraví ženě čisté prádlo k posteli, jen jemně přicákne oblíbený parfém, narovná nádobí do myčky, vloží prádlo do pračky, zapne příslušné programy, namaže ženě sendviče a přiloží bio ovoce k dopolední svačince. Uválí loupáky a vloží do trouby, zaleje květiny a vyčistí ženě střevíčky. Mezitím se dopékají loupáky, Honza vyndá z chladničky vlastnoručně utlučené máslo a domácí džem, je mu líto, že bohužel nemůže čerstvě umlet kávu, protože nepříjemný zvuk kávomlýnku by ženu probudil o sedm minut dříve, než je nezbytně nutné… snad se miláček vyrovná s kávou umletou předem včera večer - je velmi velkorysá!![]()
Zalije kávu, přidá mléko a cukřík, na oblíbený talířek se srdíčky přidá dva namazané, ještě teplé loupáky a jemným polibkem a čílko něžné opatrně budí ženu…
Mohla bych samozřejmě pokračovat, ale nechci nudit, určitě to znáš jako my všechny z domova.![]()
Honička 24/7, woe!![]()
![]()
sirikit, ja si normalne ucurkla do kalhotek z toho popisu.
![]()
@Kobliha51 píše:
Jak starat. Napiš JAK SE STARÁŠ. Dotřetice všeho…
Normálně, tak jak se chlapy o ženu starají. Fakt to mám vyjmenovávat? To by ještě vyznělo, že si stěžuju. Nebo že tady vyzdvihuju co všechno dělám. To nemám zapotřebí. ![]()
@warita píše: takze ty ji napriklad vykoupes? A pak masozeleninovy prikrm, teple mleko a do hajan?Nebo mas na mysli, ze ona chce, aby ji objal, dal pusu. Kdyz te pozada, abys ji prinesl sklenicku vody nebo tak, citis se strasne vytizeny? Nebo co se tedy presne schovava pod pojmem „staram se o ni“, ze mas 2× tolik prace nez pred pritelkyni?
No jasněže, viz výše. ![]()
Po uložení ženy do pelíšku ve 23:48 a úlevném Jejínově spočinutí u žehlení ovšem úlek: panebože, co jsem to za partnera!
![]()
Miláček se určitě musí cítit strašně sama, já necita jí dneska na dobrou noc jenom líbnul a ani si chudák nešukla!
![]()
@warita píše:
sirikit, ja si normalne ucurkla do kalhotek z toho popisu.![]()
![]()
Jako, ono by to bylo mnohem delší, ale obávám se, že na tomto fóru je počet úhozů v jednotlivých příspěvcích množstevně omezen. ![]()
@sirikit píše:
Normálně se stará!!![]()
![]()
Ve tři ráno vstane, nakrmí kvásek, zadělá na chleba a na loupáčky, ve vší tichosti připraví ženě čisté prádlo k posteli, jen jemně přicákne oblíbený parfém, narovná nádobí do myčky, vloží prádlo do pračky, zapne příslušné programy, namaže ženě sendviče a přiloží bio ovoce k dopolední svačince. Uválí loupáky a vloží do trouby, zaleje květiny a vyčistí ženě střevíčky. Mezitím se dopékají loupáky, Honza vyndá z chladničky vlastnoručně utlučené máslo a domácí džem, je mu líto, že bohužel nemůže čerstvě umlet kávu, protože nepříjemný zvuk kávomlýnku by ženu probudil o sedm minut dříve, než je nezbytně nutné… snad se miláček vyrovná s kávou umletou předem včera večer - je velmi velkorysá!![]()
Mohla bych samozřejmě pokračovat, ale nechci nudit, určitě to znáš jako my všechny z domova.![]()
Honička 24/7, woe!![]()
![]()
Teď jsem svojí ženě uvařil čaj. Ale jinak kávu nepije. A k domácímu máslu jsem se ještě neprobojoval. Musí stačit domácí sýr.
@Honza 12 píše:
Normálně, tak jak se chlapy o ženu starají. Fakt to mám vyjmenovávat? To by ještě vyznělo, že si stěžuju. Nebo že tady vyzdvihuju co všechno dělám. To nemám zapotřebí.
Jo, vyjmenuj to! Taky by me to docela zajimalo.
@sirikit píše:
Normálně se stará!!![]()
![]()
Honička 24/7, woe!![]()
![]()
Ježíš dík, dík moc, fakt… normálně si mi prodloužila život minimálně o půl hoďky, směju se tu nahlas a dlouho. ![]()
@Kobliha51 píše:
Jakej kurňa servis?
Taky se ptám…JAKEJ kurňa servis?
@Anna766 píše:
Ježíš dík, dík moc, fakt… normálně si mi prodloužila život minimálně o půl hoďky, směju se tu nahlas a dlouho.
@warita Nechápu, čemu se smějete!
![]()
Víte, jak je při péči o ženskou chlap vyřízenej? ![]()
A to jich někteří nadsamci zvládají i víc, vid, @Cosmopol
?
Honzin sice zatím stíhá jen jednu, ale být „neúnavnou pisatelkou“ na emimi taky nějaký čas vezme. ![]()
Sláva mu!!
![]()
@sirikit píše:
@warita Nechápu, čemu se smějete!![]()
Víte, jak je při péči o ženskou chlap vyřízenej?
A to jich někteří nadsamci zvládají i víc, vid, @Cosmopol?
Honzin sice zatím stíhá jen jednu, ale být „neúnavnou pisatelkou“ na emimi taky nějaký čas vezme.
Sláva mu!!![]()
![]()
Durazne se ohrazuji! Zvladam pouze jednu jedinou! Vse ostatni jsou nepodstatne postelove avantyry, neco jako wellness nebo lazne.