Máte někdo doma věcné břemeno?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.11.17 16:17
@Anonymní píše: .

Dobrý den, vracím se sem k tématu - máte doma nebo znáte někoho kdo má v domě věcné břemeno užívání? Platí nějaké poplatky jiné než zálohy na enegie? Prý né vždy je věcné břemeno užívání mysleno bezplatně?

• Citovat
  • Upravit
80474
1.12.17 18:25

Načti si přesně znění, jak to máte uvedeno ve smlouvě o zřízení věcného břemene. A nezlob se, doma nemáš věcné břemeno, doma máš člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.17 18:44

@inkakřivák Ona ma na dome vecne bremeno. To ze to sformulovala a nekdo to bere doslovne, to uz se tady slovickari…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.12.17 05:23
@Anonymní píše:
@inkakřivák Ona ma na dome vecne bremeno. To ze to sformulovala a nekdo to bere doslovne, to uz se tady slovickari…

To je tedy slovíčkaření, vím že to je člověk a ne kdoví cosi…tak asi nikdo nezná odpověď, když ve smlouvě nic není je tam jen zřízení věcného břemene k užívání domu…

• Citovat
  • Upravit
80474
2.12.17 16:36

Možná, kdyby o tobě někdo mluvil jako o věcném břemeni nebo jednoduše břemeni, které má doma, by ses na to slovíčkaření dívala jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.17 05:44

Teď už opravdu nevím

Teď už opravdu nevím co mám dělat. Předevčírem jsem přišla dopoledne domů na sporáku se vařilo jídlo na plynovém sporáku, paní, která u nás bydlí a má na nášem domě věcné břemeno si byla v klidu venku, dveře se jí přivřeli, že kdyby se jí zabouchly, tak máme po domě protože tam máme plyn…Když jsem jí to vysvětlovala, tak mi řekla cože já to neudělala…když mě teda po době slyšela..já už opravdu nevím co by kdyby opravdu se dveře zabouchly. Neslyší a zapomíná. Vím už má na to asi věk, ale teď mi poradťe co by jste dělali. Příbuzní její mají nezájem. Copak není nějaká pomoc..minule nechala zaplou vodu taky to neuděla a teď plyn věčně doma nejsem, nevím co by se stalo kdybych jí ty dvěře neotevřela

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová