Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na malé děti, které rostou rychle jak blázen naprostá ideálka. Oblečení se mi líbí, teď před Vánoci měli třeba naprosto parádní sukně a šaty na holky. Tylová sukýnka se třpytkami za tuším 169, nějak tak, téměř stejná v HM (ta z Pepca byla hezčí) za 799
Jinak z Pepca mám doma 3 nádherné deky, všechny stály do 300 a jsou obrovské a krásně teplé ![]()
Nikdy jsem tam nic nekoupila, ale děti dostaly hadry koupené právě v Pepco a je to čiré Polsko, s kvalitou jemu vlastní…
tyhle obchody by měli zakázat (rákosníky taktéž), protože akorát kurví kvalitu ![]()
@neila píše:
Nikdy jsem tam nic nekoupila, ale děti dostaly hadry koupené právě v Pepco a je to čiré Polsko, s kvalitou jemu vlastní…tyhle obchody by měli zakázat (rákosníky taktéž), protože akorát kurví kvalitu
Nikdo tě tam nenutí nekupovat. A mně ta kvalita nepřijde nějak hrozná. A urážet nějaký národ může jenom člověk s velmi nízkou inteligencí ![]()
@lucenka píše:
Nikdo tě tam nenutí nekupovat. A mně ta kvalita nepřijde nějak hrozná. A urážet nějaký národ může jenom člověk s velmi nízkou inteligencí
a trhat od huby domácím výrobcům tě neuráží?
Polský kšunt bude vždycky jen polský kšunt
Já radši podpořím české producenty, kteří dávají vydělat našim lidem a podporují naši ekonomiku. Ty si dělej co chceš ![]()
@neila píše:
a trhat od huby domácím výrobcům tě neuráží?Polský kšunt bude vždycky jen polský kšunt
Já radši podpořím české producenty, kteří dávají vydělat našim lidem a podporují naši ekonomiku. Ty si dělej co chceš
Tak ono v ČR z českých materialů moc firem nebude šít.
@lucenka píše:
Tak ono v ČR z českých materialů moc firem nebude šít.
Máš příklad nebo jen střílíš naslepo?
@neila píše:
Máš příklad nebo jen střílíš naslepo?
Tak v ČR budeš mít bavlněnou látku, čistou bavlnu vždy z dovozu
na to stačí učivo základní školy ![]()
@klamonožka píše:
Bojím se ovšem, že jsme s tímto přístupem zdaleka v menšině.
Ale nejste
Já mám.dve holky, věkový rozdíl 3 roky, takže po sobě dědí. Kupuju věci sítě od jedné české firmy, mají kvalitní bavlnu, hezký design. Navíc rostoucí kalhoty v pase do gumy, dole ozdobná záložka, která se postupně upouští: starší je nosila 3 roky do školky, předala mladší a jsou pořád hezké, pokud neroztrhnou kolena, půjdou ještě do charity, jsou opravdu hezké. Učitelky v MS, co mají malé děti, se mě ptala,, odkud to oblečení je, a kupujou.tam už taky
Bavlněné už jen tam, ani v Lidlu už ne, jejich pyzama vydržela sotva na jedno dítě. Občas v Lidlu koupím něco na sport, ale teď jsem.objevila jednu českou firmu, co sije hodně že softshellu, a ta kvalita je úplně jinde. Na litacku venku nosí holky poděděné oblečení od kamarádek, to je většinou Tesco.
@GabinkaCh cena odpovídá kvalitě. Pro deti na litacku,na doma..ale najdou se i pekne kousky na ven.Za me jo ![]()
Akorat tedy ty velikosti moc nesedi,kupuji o cislo vetsi.
@lucynka25 píše:
@GabinkaCh cena odpovídá kvalitě. Pro deti na litacku,na doma..ale najdou se i pekne kousky na ven.Za me jo
já tam zase kupuju klukovi většinou o číslo menší ![]()
@lucynka25 píše:
@GabinkaCh cena odpovídá kvalitě. Pro deti na litacku,na doma..ale najdou se i pekne kousky na ven.Za me jo
Já taky.
@neila píše:
Nikdy jsem tam nic nekoupila, ale děti dostaly hadry koupené právě v Pepco a je to čiré Polsko, s kvalitou jemu vlastní…tyhle obchody by měli zakázat (rákosníky taktéž), protože akorát kurví kvalitu
No tady je někdo nóbl tak doufám,že jsi ty hadry co děti hned vyhodila ![]()
Zrovna jsem tam teď nakoupila trička a tepláky pro kluky. Dřív jsem kupovala hodně v sekáči,jenže větší velikosti už moc nemají a ceny vyjdou skoro stejně jako nové v Pepcu. Kupuju tam třeba i ponožky, legíny,teď i pár věcí do kuchyně..mají i hezké věci pro malé dětičky,ale těch mám plno,tak nové nepotřebuju. Ale vybrala bych si.
Jinak já to tak kombinuju. Některé věci, třeba kalhoty do školy mají dobré tamani. Některé věci kupuju v HM,CA,MS..něco nechávám šít od kamarádky, softshell, věci z merina..a něco je holt ze sekáče,Pepca,Kiku..
@GabinkaCh píše:
No tady je někdo nóbl tak doufám,že jsi ty hadry co děti hned vyhodila
Proč shazuješ člověka, který chce kvalitní věc? Někomu vyhovuje kupovat šméčka a zahlcovat planetu odpadem, jiný chce kvalitní věci, co budou sloužit nejenom jemu, ale i dalším, aby se nemusely pořád dokola vyrábět věci další. Myslíš, že se to triko po tom, co ho vyhodíš zázračně rozpustí nebo ty plastový hračky na dvě použití vysublimujou? Fakt se mi z toho vašeho přístupu začíná zvedat kufr. Hlavně že je to levný, tak toho nakoupím hodně a pak to vyhodím. A ještě pomluvím lidi, co to dělají jinak a líp
.