Máte rádi Pepco? Jaká je kvalita jejich výrobků?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
14.1.19 11:38
@GabinkaCh píše:
Jednorázové?no nevím ale kupuju tam věci holce do školky a něco už má fakt dlouho.

Já tam klukovi kupovala v roce 2017 v létě klukovi trika do školy… Vyřazuju je teď, protože z nich vyrostl a některý z nich mají nevypratelny fleky. A to je nosil hodně často a přežily v pohodě i sušičku. A vydržely stejně dlouho jako trika z Tesca, hm, CA

• Citovat
  • Upravit
22794
14.1.19 11:39

Malá měla od nich nějaký tričko, punčocháče a botky - balerinky. Kvalita fakt strašná :oops: tričko sice vydrželo dlouho ve stavu jako poprvním vyprání - jenže hned po tom prvním vyprání vypadalo jak dva roky nošený :mrgreen: Zkřížený švy, vybledlej obrázek, vytahanej výstřih… Punčocháče, tam se myslim hned ošoupaly nějaký stříbrný hvězdičky na nich. Balerinky no comment, ty byly doslova na jedno použití a mrzelo mě, že z nich malá měla takovou radost - a hned po první procházce se začala odlepovat podešev :? Takže jsem se tehdy zařekla, že nikdy víc. Nicméně letos jsme se nechaly nalákat na „plyšový“ pyžamko a to zatím po prvním praní vypadá v pohodě. Tak těžko říct.

Jinak věci do domácnosti - hrnky, svíčky… to jo, to tam klidně koupim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44211
14.1.19 11:43

@lucenka Nakupovala jsi to v Pepcu v CR? Pokud vím,zijes v zahraniční a CR je odpad Evropy. Cesky Kik taky moc kvalitní není a pokud objednavam z eshopu HM ze zahraničí,kvalita je úplně nekde jinde než v HM v Čr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.1.19 11:46
@Jana206 píše:
@lucenka Nakupovala jsi to v Pepcu v CR? Pokud vím,zijes v zahraniční a CR je odpad Evropy. Cesky Kik taky moc kvalitní není a pokud objednavam z eshopu HM ze zahraničí,kvalita je úplně nekde jinde než v HM v Čr.

Ono kupovala jsem to v ČR. V zahraničí jsem kupovala pro kluka věci v HM a FF a kvalita je stejná, jen v akci to tady stojí stejně, jako je v ČR běžná cena bez slev :cert:

• Citovat
  • Upravit
1186
14.1.19 11:53

Kupovala jsem tam holce podprsenky. Velikost 65 AA jinde jsem neviděla. A ona je tak nutně potřebovala :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
14.1.19 11:56

Nekupuju tam nic hlavně proto,že vše je strašná umělina,,po prvním vyprání mě to úplně chytá za prsty,o žmolkách ani nemluvím.Prostřední dcera měla atopický ekzém,tak na oblečení dávám pozor,aby bylo z bavlny.S umělým vláknem jen třeba mikiny z C&A apod.,ty jsou příjemné na omak.Před časem jsem ve školce na háčku okukovala takovou krásnou zimní bundičku a když jsem mrkla zblízka,na ramenou i bocích vylézaly velké stehy a šusťák jen takový hadr.-byla z Pepca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
14.1.19 14:45

@jezzz @Janli
Jasně, napíšu večer. Podívám se na značky, které se nám osvědčily a mají eshopy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
14.1.19 15:28
@krtek93 píše:
Malá měla od nich nějaký tričko, punčocháče a botky - balerinky. Kvalita fakt strašná :oops: tričko sice vydrželo dlouho ve stavu jako poprvním vyprání - jenže hned po tom prvním vyprání vypadalo jak dva roky nošený :mrgreen: Zkřížený švy, vybledlej obrázek, vytahanej výstřih… Punčocháče, tam se myslim hned ošoupaly nějaký stříbrný hvězdičky na nich. Balerinky no comment, ty byly doslova na jedno použití a mrzelo mě, že z nich malá měla takovou radost - a hned po první procházce se začala odlepovat podešev :? Takže jsem se tehdy zařekla, že nikdy víc. Nicméně letos jsme se nechaly nalákat na „plyšový“ pyžamko a to zatím po prvním praní vypadá v pohodě. Tak těžko říct.Jinak věci do domácnosti - hrnky, svíčky… to jo, to tam klidně koupim.

Ty punčochy máme taky,zatím drží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
14.1.19 15:29

No a svěří se někdo,jaké má zkušenosti s tím Jyskem?já blbé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
14.1.19 15:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22794
14.1.19 16:02

@GabinkaCh Tmavě modrý s čímsi stříbrným? Ony jinak docela drží, ale vypadaj strašně, po třpytkách na nic zbylo prakticky jen to lepidlo. Ale to třeba i na jednom tričku z HM - a to jinak jsem s HM mnohem víc spokojená než s Pepcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
14.1.19 16:47
@krtek93 píše:
@GabinkaCh Tmavě modrý s čímsi stříbrným? Ony jinak docela drží, ale vypadaj strašně, po třpytkách na nic zbylo prakticky jen to lepidlo. Ale to třeba i na jednom tričku z HM - a to jinak jsem s HM mnohem víc spokojená než s Pepcem.

Aha tak my máme světle růžové se třpytivýma hvězdičkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
14.1.19 20:24
@Janli píše:
Ty musíš být fakt bohatá, že kupuješ věci na jedno použití :mrgreen: . Zkus jednou něco opravdu kvalitního. Damaškový povlečení za tisícovku ti vydrží až do důchodu. Když rozpočítáš cenu výrobku na roky, který ti bude sloužit, teprve dostaneš pojem o tom, který obchod je OPRAVDU drahý… :mrgreen:

Problém je, že ty kvalitní věci jsou prostě drahá počáteční investice, dlouhodobě se to vyplatí, ale musíš ty peníze na začátku mít. Kdo ty peníze nemá, tak prostě nekupuje drahé věci, ale za pár korun laciný šunt, protože v tu chvíli na víc nemá. Jenže to za chvíli vyhodí a koupí další šunt, takže ve výsledku zaplatí víc, než kdyby rovnou koupil tu drahou kvalitu (ovšem ne všechno drahé je kvalitní…). Já jsem třeba po narození prvního dítěte koupila výbavu látkových kalhotkových plenek a kalhotek za nějakých 5 tisíc (tenkrát, dnes už jsou zase jiné ceny), což vypadalo jako šílenost, ale pak už jsme platili jen vodu a energii na praní a vydrželo to na 2 děti, dokupovala jsem fakt jen detaily a papírové plenky na cesty. Manžel to rozpočítal a ty celkové náklady včetně energií byly opravdu mizivé v porovnání s pravidelným kupováním papírových plenek, které bych u nás na malém městě stejně v akci nekoupila.
Jak tady někdo psal, že po dotrhání oblečení to používá jako hadříky na úklid apod., tak to dělám taky, ale z těch nekvalitních materiálů jsou i ty hadříky k ničemu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
14.1.19 21:01

Já teda nevím, ale já i věci z Pepca posunu dál, protože vypadají pěkně (teda kromě nějakých, co měly fleky). A to jsem dost náročná na to, abych se za to nestyděla. Jsem tam spokojená a nejsem žádná socka, jak tady někdo psal. ;) Máme tedy věci i z Kiku, Tesca, Lídlu, CAA, Reserved, Takka. A ještě se mi nestalo, že by mi někdo nepochválil malýho, jak je oblečený. Hlavně mě baví, jak někteří říkají, že tam chodí jen socky a pak vidím dítě a má sice boty Nice a koženou bundičku a pod tím trička z Pepca za 49 kč a rifle za 119 kč :lol: Tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
14.1.19 21:19

V Pepcu jsem koupila pár věcí, kamarádka je s ním spokojená, ale má jen jedno dítě. Já věci schovávám pro mladší, i ty bazarové nosilo několik dětí.
Vloni jsem byla šokovaná. Koupila jsem pro batole letní plátěný klobouček. Po prvním vyprání se srazil a barva úplně slezla. Pak se podívám na návod na praní - perte v ruce !! 8o Taková věc musí pračku přežít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová