Máte rády děti z předchozího vztahu vašeho partnera?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.5.16 17:56

Vždycky by mi vadil chlap s dětma, ať už s jedním nebo víc. Jen v případě, že bych nemohla mít vlastní dítě. To se naštěstí nestalo. A v mládí jsem nikdy nebyla tak blbá, abych ztrácela čas s nějakým použitým taťkou.

• Citovat
  • Upravit
11439
31.5.16 21:37
@Inaris píše:
Já těm novým partnerkám přeji, aby si to taky zažily. Abys s tím svým novým super objevem, který se měl snažit zachovat manželství a ne lézt za nimi, měli dítě a ukázalo se, že týpek zahýbá, aby řešily rozchod a to jejich dítě musely posílat na víkendy do bytu, kde se povaluje ta nová soudružka jejich momentálně skvělého partnera.
Možná by procitly rychle.
Taky mám macechu a nikdy ji na milost nevezmu, právě za to, jak se chovala, ačkoliv ona si to dodnes asi vůbec neuvědomuje. Prostě jí není dáno. Kdyby bylo, hanbou by se musela propadnout.

Trochu hloupé, automaticky předpokládat, že nová partnerka muže automaticky musela být nejdříve milenkou. Představ si, že existují muži, kteří si po rozvodu najdou novou partnerku. Jen si to představ! Šokující, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
31.5.16 21:44

@Inaris jinde tě fakt žeru, tady jsi mimo. Mám za sebou asi 17 let soužití s dcerou manžela, její matkou a jejími prarodiči i ze strany matky. Fungujeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.16 00:24

Zajímavé téma.
Když jsem manžela poznala byla jsem před maturitou, životem totálně nezkušená. Proto když mi řekl mám dítě tak říkám no a. Když mi řekl, že je ženatý, ale rozvádí se klidně jsem dalších 5 měsíců byla ta,,bokovka,, a ještě si z toho dělala legraci když mi něco vytkl tak mu říkám běž si držkovat na manželku. Teď už tomu je přes 4 roky a z toho 3 jsme manželé a když se ohlédnu zpětně a vrátit se v čase tak nevím zda bych do toho znova šla. Do rozvedeného ano, ale se závazky ne. Těch nervů co jsem si kolem toho všeho zažila a ještě zažiju…Nevím zda bych do toho dobrovolně šla znovu. Teď už bych neměnila, manžel je skvělý a hodný chlap a úžasný táta, pro naší malou si nedovedu představit lepšího.
Jeho dítě respektuji, svým způsobem ho i ráda mám, ale není to ta láska, kterou cítím ke své dceři. Tu bezmezně miluji, dýchám pro ni a dala bych za ní život. Za jeho dítě ne. Nedělám rozdíly když je u nás to ne, ale prostě své dceři tu lásku projevuji neustále ať už u nás jeho dítě je nebo není a jestli se na mě někdo blbě dívá, že pusinkuji a mazlím pouze svojí malou tak ať. Nicméně to, že manžel už závazek z minule má budu vždy respektovat, navíc dcerka s jeho synem se mají moc rádi za což jsem zase ráda já, že mají hezký vztah, ale co nikdy respektovat nebudu je manželova bývalá žena. Ne proto, že je bývalá, ale proto jaký je to člověk, ale to už je na jiné téma. Navíc za mě už ta osoba do rodiny nepatří, teda do naší ne, je to pouze matka jejich dítěte toť vše. A takto já k ní i budu vždy přistupovat

• Citovat
  • Upravit
70
7.9.16 12:26

Rád bych se zeptal na názor, zkušenosti ohledně toho jak jste vycházeli ze začátku s partnerovým dítětem. Je fakt, že on se mnou asi problém vyloženě nemá, bylo mi kolikrát řečeno, že by byl rád, kdybychom spolu všichni zase někam šli, ale já mám docela problém s komunikací. Normálně jsem ukecaný dost, ale tady vůbec nevím o čem se s tím malým bavit atd., je to vlastně první dítě s kterým jsem byl někdy takhle v blízkém kontaktu. Ne, že bych se nesnažil, ale zase nechci tlačit na pilu až příliš. Takže nechat to tak nějak plynout a doufat, že se to časem zlepší nebo máte nějaké užitečné postřehy? Beru vše :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
7.9.16 12:33

@Mr. X ty emoce přijdou postupně. U nás se na nic netlacilo, prvni společné aktivity byly bez nutnosti nějaké velké komunikace ( zoo, pout, vylet na hrad..), pak návštěva u něj, prespani, postupne se ten vztah tvoří a komunikace uvolňuje na obou stranách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
7.9.16 12:37

Ahoj, jak je stare dite? mensi deti byvaji docela dost samy od sebe komunikativni a upovidane, se starsim uz je to horsi :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
7.9.16 12:38
@andelka83 píše:
@Mr. X ty emoce přijdou postupně. U nás se na nic netlacilo, prvni společné aktivity byly bez nutnosti nějaké velké komunikace ( zoo, pout, vylet na hrad..), pak návštěva u něj, prespani, postupne se ten vztah tvoří a komunikace uvolňuje na obou stranách.

Hm, tak to je úplně stejné i v našem případě, nejdéle co jsme spolu mluvili bylo na výletě, když jsem s ním byl poprvé ponechán napospas a v první chvíli jsem myslel, že se zblázním z té paniky, ale nakonec to šlo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
7.9.16 12:42
@Danulinka16 píše:
Ahoj, jak je stare dite? mensi deti byvaji docela dost samy od sebe komunikativni a upovidane, se starsim uz je to horsi :) :think:

Má 5 a bylo mi řečeno, že je upovídaný až moc, :D ale mi to teda nepřišlo. Ono to je asi stejné jako u mě, že ta situace prostě není nic obvyklého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.9.16 12:49

Mam mladsiho partnera. Taky to pro nej je prvni kontakt s detmi. Na nic jsme netlacili a nechali to jak se to vyvrbi samo. Spis poslouchej jak se a nim bavi mama a sleduj styl komunikace, casem to prijde samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
7.9.16 12:49

Me manzel take seznamil nejdrive s petiletym a ten je tedy spolecensky a ukecany…mladsi mel 1,5 a ten sice ukecany a spolecensky ted neni, ale v tom veku to bylo fajn, to to deti jestr tak neresi…kdyz chce s vami obema byt, tak se asi s tebou citi dobre, treba se jen stydi, vek uz na to ma…ale nemusis s nim vest rozhovory o nekonecnosti vesmiru apod…staci pro zacatek co ve skolce, co rad dela, jit na hriste, tam nemusite povidat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
7.9.16 12:51

@paola white jsou to asi dva muzi, co jsem pochopila :think: :)
Edit:juj, nevim jak jsem k tomu prisla, kdyztak se omlouvam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
7.9.16 13:00
@Danulinka16 píše:
@paola white jsou to asi dva muzi, co jsem pochopila :think: :)
Edit:juj, nevim jak jsem k tomu prisla, kdyztak se omlouvam :)

Muž je jeden, já :D a malý je kluk no :D malinko jsi mě zaskočila musím říct :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
7.9.16 13:09
@Mr. X píše:
Muž je jeden, já :D a malý je kluk no :D malinko jsi mě zaskočila musím říct :D

V uvodnim prispevku jsi psal, jak vychazite s detmi partnera, to me zmatlo, pak jsem si to precetla znovu a doslo mi, ze je to mysleno obecne ;) omlouvam se…nicmene chce to vydrzet, casem se otrkate a urcite to bude lepsi a nebudes tak vystresly z toho…myslim si, ze male deti neberou ticho jako takove to trapne ticho co byva mezi dospelymi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
7.9.16 13:17
@Danulinka16 píše:
V uvodnim prispevku jsi psal, jak vychazite s detmi partnera, to me zmatlo, pak jsem si to precetla znovu a doslo mi, ze je to mysleno obecne ;) omlouvam se…nicmene chce to vydrzet, casem se otrkate a urcite to bude lepsi a nebudes tak vystresly z toho…myslim si, ze male deti neberou ticho jako takove to trapne ticho co byva mezi dospelymi ;)

Holt se musím vyjadřovat přesněji, to je celé. :D Jinak si taky myslím, že časem to bude lepší a lepší, přece jen jsme spolu byli zatím jen párkrát a vyloženě hrozné to nebylo, což mě dost uklidňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí