Matka mi v mých 30ti mluví do života

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21703
8.7.19 15:30

Samozrejme, ze znam. Ta moje se o to pokousi dnes a denne.
Bydlis s ni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
8.7.19 15:34

Taky mám rodinu, která ví všechno nejlíp a od všeho mají klíče. Hodnotí všechny mé partnery (žádný není dost dobrý). Naučila jsem se některé informace jen sdělovat, nikdy se neptám na názor. Pokud názor přijde, poděkuji, ale upozorním, že výběr partnera je moje věc. NIKDY si na partnera rodině nestěžuji, nepomlouvám, nemluvím o něm špatně, když se pohádáme nebo řešíme nějaký problém, v rodině to neventiluji. Před rodinou je každý můj partner bůh, o kterém mluvím jen v superlativech. Všecko umí, všemu rozumí a já ho bezmezně obdivuji. Když jednou jejich rady na můj partnerský život poněkud přehnali, tak jsem neváhala velmi nahlas sdělit, že jejich názor na mého chlapa mě nezajímá a pokud o něm oni hodlají mluvit takto, tak beze mě (a odchod středem).

Na závěr musím uznat, že nakonec někde v koutku duše jsem jim po rozchodu dala za pravdu, nebyl to ten pravý. Ale pořád je to moje věc, s kým se vídám. Moje rodina nemusí mít mého partnera ráda, ale vyžaduji, aby se k němu chovali slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
8.7.19 15:35
@Anonymní píše:
@Venetia Na otázku reaguje jednoslovně, nezeptá se, jak se mám. Včera jsme byly společně u babi (její maminy), s tou jsem si povídala i to dotyčném pánovi a mamka se tvářila kysele. Cestou domu prakticky nepromluvila ani jednou, až dnes mi napsala, ale hodně stroze… Je to z ní cítit prostě.

myslím, že když jí nepujdeš na ruku, tak jí to přejde..nesmíš se nechat manipulovat a stat si za svým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
8.7.19 15:36
@Anonymní píše:
@Ernais Asi je mamina víc chápavá :) Já žiju sama od 21, od té doby jsem po ní nikdy nic nechtěla, nic jí nedlužím, všechno si zařizuji sama…A přesto musím poslouchat. Teda měla bych, aby byl klid :)

Koukam, ze jsi to mela dost podobne. Moje mama se taky rozvedla a zustala jako samozivitelka se tremi detmi. Ja jako nejstarsi jsem ji taky se vsim pomahala, starala jsem se o domacnost a hlidala sourozence, aby mohla chodit co nejvic do prace a uzivila nas. V lete jsem chodila po brigadach a penize ji davala, aby nas mohla vzit na nejakou dovolenou. U nas je akorat ten rozdil, ze si mama po case nasla noveho muze a nikdy jsem za ni nemusela nic vyrizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
8.7.19 15:36
@katintheBOx63 píše:
Já šla v 18ti až do jiného státu abych jí unikla, a nepomohlo. Je to strašný ale někdy si říkám vydrž, už to snád dlouho nepotrvá a za max 10 let jí budeš mít z krku. Ano, až takovéto stavy mám, protože pak už budu mít pokoj :oops: Ona není schopna ani pobrat srandu. Jak tu teď byla, tak jí se srandy říkám, že jsme se s manželem bavili, že když děti odrostou tak si v 50ti koupíme někde malý ostrov a půjdeme na předčasný důchod :mrgreen: finance vypadají na to ok, a když se nic nepokazí klidně to budeme moci udělat. A co ona na to? Se na mně otočila a úplně vážně vyčítavě říká: „To mi jako nebudeš chodit ani na hrob?“ Prostě jsem na ní koukala jak na blázna, ona si fakt myslí že nemám nárok ani na to si za přístých 20 let rozhodnout kde a s kým budu bydlet a trávit důchod, prostě se po její smrti musím přestěhovat do vesnice kde bude ona pochována a tam jí v pravidelných, ideální ní stanovených intervalech, chodit na hrob :? :zed:Příspěvek upraven 08.07.19 v 15:33

Tva matka je vtipna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
8.7.19 15:38

@pe-terka Ona v něm hlavně vidí mého otce a to, že už jsme šli jednou od sebe. Asi dokážu pochopit, že nechce, abych zase brečela, ale nechápu, proč ta reakce musela být takhle přehnaná. Jinak že se chodí bavit by mi nevadilo, není jí ani těch 50 a přijde mi fajn, že nesedí sama doma. To by snad bylo ještě horší. Ale možná, že kdyby si někoho našla, bylo by to nejlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885

@pe-terka Ona v něm hlavně vidí mého otce a to, že už jsme šli jednou od sebe. Asi dokážu pochopit, že nechce, abych zase brečela, ale nechápu, proč ta reakce musela být takhle přehnaná. Jinak že se chodí bavit by mi nevadilo, není jí ani těch 50 a přijde mi fajn, že nesedí sama doma. To by snad bylo ještě horší. Ale možná, že kdyby si někoho našla, bylo by to nejlepší…

Příspěvek upraven 08.07.19 v 15:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
@katintheBOx63 píše:
Já šla v 18ti až do jiného státu abych jí unikla, a nepomohlo. Je to strašný ale někdy si říkám vydrž, už to snád dlouho nepotrvá a za max 10 let jí budeš mít z krku. Ano, až takovéto stavy mám, protože pak už budu mít pokoj :oops: Ona není schopna ani pobrat srandu. Jak tu teď byla, tak jí se srandy říkám, že jsme se s manželem bavili, že když děti odrostou tak si v 50ti koupíme někde malý ostrov a půjdeme na předčasný důchod :mrgreen: finance vypadají na to ok, a když se nic nepokazí klidně to budeme moci udělat. A co ona na to? Se na mně otočila a úplně vážně vyčítavě říká: „To mi jako nebudeš chodit ani na hrob?“ Prostě jsem na ní koukala jak na blázna, ona si fakt myslí že nemám nárok ani na to si za přístých 20 let rozhodnout kde a s kým budu bydlet a trávit důchod, prostě se po její smrti musím přestěhovat do vesnice kde bude ona pochována a tam jí v pravidelných, ideální ní stanovených intervalech, chodit na hrob :? :zed:Příspěvek upraven 08.07.19 v 15:33

Kanalizace končí v oceánu. Vždycky tím pádem bude, aspoň částečně, poblíž :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
8.7.19 15:40
@Monikap3 píše:

prosim tě, kdo je ten dotyčný 8o 8o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.19 15:42

@Ernais Tak u nás to bylo hodně podobné. Jen ta naše si nějaký chlapy sice taky našla, ale jednoho horšího než druhýho. Takže se zařekla, že jsou všichni šmejdi a už je nechce :zed:

• Citovat
  • Upravit
25179
8.7.19 15:42
@Monikap3 píše:

já jsem to chápala tak, že chce, abys tam (na zábavy) chodila s ní? :nevim: Jinak ano, výhrady mít může a může je říct, ale v mezích! A naopak, i ty musíš samostatně přijmout důsledky a rizika svého rozhodnutí. A tam platí i to, že ji nebudeš příliš zatěžovat tím, když vztah nedopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
8.7.19 15:43

@Venetia Jeden můj ex… Taky to nebylo úplně ideální, ale chceme to zkusit znovu no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
8.7.19 15:43
@katintheBOx63 píše:

tak to je kruty, moje mamka rekla, že až budeme se segrou samostatne, že se odstahuje na novy zeland a bude tam pást ovečky nebo kohože :mrgreen: a taky, že když vidí s jakou intenzitou chodime na hřbitov (rozuměj, když jednou za rok, tak je to hodně), tak že chce rozprášit někde u moře :lol: vymyšlený to má dobře :palec:

ja si to vubec neumim představit 8o :kytka:, mě mamka nemluvila nikdy do ničeho, řekla svůj názor a tím to končilo, nejvíc mi „mluvila“ do výběru střední, ale taky byla konečná volba na mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
8.7.19 15:44

@PaníBovaryová No, jelikož jsem zapomněla jednou dát anonym, tak už je to asi fuk a můžu sama za sebe. Nebydlím s ní už od 21, o to víc mi to přijde bizarní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
8.7.19 15:44
@PaníBovaryová píše:
Tva matka je vtipna :mrgreen:

Někdy až k pláči a k totálnímu uzoufání :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek