Matka samoživitelka - jak to zvládate finančně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.11.16 00:42

:potlesk: Tak to už sama asi nebude. :) Ale třeba se najde jiná maminka, která uvítá vzájemnou výpomoc.? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
25.11.16 12:30
@zizalka.jk píše: :potlesk: Tak to už sama asi nebude. :) Ale třeba se najde jiná maminka, která uvítá vzájemnou výpomoc.? :D
:mavam: :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.17 11:40

Ahoj..potřebovala bych poradit. Jsem v 5měsící těhotenství a od třetího měsíce jsem zůstala sama..Přestěhovala jsem se zpátky k rodičům… S bývalím se nedá rozumně dohodnout. a začal říkat že dítě není jeho. Začal mi vyhrožovat, že mi malou sebere až se narodí, že se o ni určitě nedokážu postarat a takové keci.. Já nevím co ted mám dělat… Jsem z toho na dně a nevím jak se mám začít proti nemu bránit… Potřebovala bych nějaké zkušeností. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.1.18 22:47

Samozivitelka

Ahoj chci se zeptat jestli nějaká jste zažila to samé jako já, otec mě nechal týden před porodem a dceři už je 1,5 a já to stále nedávám ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.18 10:05

Samozivitelky

Kam se mam obrátit.pred 6 měsíci mi zemřel partner před 2 maminka.zustala jsem s 10 letou dcerou úplně sama.pracuji v obchodě.na mou žádost o jen ranní směny mi řekli že jsme 2 směny provoz a tak postupují podle smlouvy.pritom vim ze na jiných obchodech téhož majitele na ranní pracuji.ma dcera je tak do 8 sama doma když mám odpo.a aby toho nebylo málo musela jsem do obchodu kde dojizdim. Předtím jsem měla obchod 2 minuty od domů. Jsem zoufalá nevím kam se mam obrátit a dceru se bojím.

• Citovat
  • Upravit
1570
7.12.18 08:57

A 10 leta dcera se taky boji?

Kam se obratit? Asi na nejakou seznamku, najit alusedky kamaradky, nejake krouzky domu deti a mladeze pro dceru apod. ——
Pohybové aktivity pro děti od 7 do 10 let —-
Perfektní je gymnastika, plavání, krasobruslení, veslování, lyžování a nejrůznější týmové hry jako fotbal, lední hokej, rugby, volejbal atd. Týmové hry kromě sportovního vyžití učí děti spolupráci s ostatními, což jim dává skvělé předpoklady do budoucího života (např. pro práci v pracovním týmu). Dívky v tomto věku zbožňují jízdu na koni. Oblíbené jsou také taneční pohybové aktivity pro holky i pro kluky (break-dance, streetdance atd.) nebo např. parkour. Vaše děti bude bavit také karate, wu-shu, taekwondo aj. Pozor na posilování a fitness, které je vhodné až pro děti až po 12. roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
10.12.18 16:31
@Anonymní píše:
Kam se mam obrátit.pred 6 měsíci mi zemřel partner před 2 maminka.zustala jsem s 10 letou dcerou úplně sama.pracuji v obchodě.na mou žádost o jen ranní směny mi řekli že jsme 2 směny provoz a tak postupují podle smlouvy.pritom vim ze na jiných obchodech téhož majitele na ranní pracuji.ma dcera je tak do 8 sama doma když mám odpo.a aby toho nebylo málo musela jsem do obchodu kde dojizdim. Předtím jsem měla obchod 2 minuty od domů. Jsem zoufalá nevím kam se mam obrátit a dceru se bojím.

ahoj a odkud jsi? klidne SZ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.20 14:52

Pomuzu Tobe i sobe

Vazene, ani jsem netusil, jak je tezke pomahat svobodnym matkam samozivitelkam. Z nekterych pribehu je mi opravdu smutno. Sam jsem invalidni duchodce a dobre vim, ze nemuzu pomoci vsem, ale jednomu cloveku urcite***
Znacka_korektni jednani

Edit admin – smazán osobní kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.20 10:58

A Dobry den, velmi smutno mi je, kdyz to ctu a me manzelka minuly tyden vyhnala. Jsem invalida 41let a rad pomuzu, kdyz muzu…neco se da vzdy vyresit. Jarda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová