Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to už sama asi nebude.
Ale třeba se najde jiná maminka, která uvítá vzájemnou výpomoc.? ![]()
@zizalka.jk píše:Tak to už sama asi nebude.
Ale třeba se najde jiná maminka, která uvítá vzájemnou výpomoc.?
Ahoj..potřebovala bych poradit. Jsem v 5měsící těhotenství a od třetího měsíce jsem zůstala sama..Přestěhovala jsem se zpátky k rodičům… S bývalím se nedá rozumně dohodnout. a začal říkat že dítě není jeho. Začal mi vyhrožovat, že mi malou sebere až se narodí, že se o ni určitě nedokážu postarat a takové keci.. Já nevím co ted mám dělat… Jsem z toho na dně a nevím jak se mám začít proti nemu bránit… Potřebovala bych nějaké zkušeností. děkuji
Ahoj chci se zeptat jestli nějaká jste zažila to samé jako já, otec mě nechal týden před porodem a dceři už je 1,5 a já to stále nedávám ????
Kam se mam obrátit.pred 6 měsíci mi zemřel partner před 2 maminka.zustala jsem s 10 letou dcerou úplně sama.pracuji v obchodě.na mou žádost o jen ranní směny mi řekli že jsme 2 směny provoz a tak postupují podle smlouvy.pritom vim ze na jiných obchodech téhož majitele na ranní pracuji.ma dcera je tak do 8 sama doma když mám odpo.a aby toho nebylo málo musela jsem do obchodu kde dojizdim. Předtím jsem měla obchod 2 minuty od domů. Jsem zoufalá nevím kam se mam obrátit a dceru se bojím.
A 10 leta dcera se taky boji?
Kam se obratit? Asi na nejakou seznamku, najit alusedky kamaradky, nejake krouzky domu deti a mladeze pro dceru apod. ——
Pohybové aktivity pro děti od 7 do 10 let —-
Perfektní je gymnastika, plavání, krasobruslení, veslování, lyžování a nejrůznější týmové hry jako fotbal, lední hokej, rugby, volejbal atd. Týmové hry kromě sportovního vyžití učí děti spolupráci s ostatními, což jim dává skvělé předpoklady do budoucího života (např. pro práci v pracovním týmu). Dívky v tomto věku zbožňují jízdu na koni. Oblíbené jsou také taneční pohybové aktivity pro holky i pro kluky (break-dance, streetdance atd.) nebo např. parkour. Vaše děti bude bavit také karate, wu-shu, taekwondo aj. Pozor na posilování a fitness, které je vhodné až pro děti až po 12. roku.
@Anonymní píše:
Kam se mam obrátit.pred 6 měsíci mi zemřel partner před 2 maminka.zustala jsem s 10 letou dcerou úplně sama.pracuji v obchodě.na mou žádost o jen ranní směny mi řekli že jsme 2 směny provoz a tak postupují podle smlouvy.pritom vim ze na jiných obchodech téhož majitele na ranní pracuji.ma dcera je tak do 8 sama doma když mám odpo.a aby toho nebylo málo musela jsem do obchodu kde dojizdim. Předtím jsem měla obchod 2 minuty od domů. Jsem zoufalá nevím kam se mam obrátit a dceru se bojím.
ahoj a odkud jsi? klidne SZ…
Vazene, ani jsem netusil, jak je tezke pomahat svobodnym matkam samozivitelkam. Z nekterych pribehu je mi opravdu smutno. Sam jsem invalidni duchodce a dobre vim, ze nemuzu pomoci vsem, ale jednomu cloveku urcite***
Znacka_korektni jednani
Edit admin – smazán osobní kontakt
A Dobry den, velmi smutno mi je, kdyz to ctu a me manzelka minuly tyden vyhnala. Jsem invalida 41let a rad pomuzu, kdyz muzu…neco se da vzdy vyresit. Jarda