Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co bydlení? Pokud je to jen na to co píšeš, dá se s tím vyjít více než slušně ![]()
@gabriela82 To už mám po odečtu bydlení.. Já si taky myslím, že za tohle se dá slušně ve dvou vyžít. Jen mě zajímal názor ostatních ![]()
Pokud je to bez bydlení, tak si myslím, že určitě docela normálně… ![]()
@Anonymní píše:
Chci se zeptat, zda se dá slušně vyžít s financemi. Půl roku budu mít cca 7000, poté do tří let věku dítěte 6000. Budu sama. Tyto částky by byly na jídlo, drogerii, oblečení a léky pro mě a malého. Nebo by jste to matky samoživitelky s jedním dítětem nezvládly?
pokud to máš fakt jen na jídlo, drogerii, oblečení, tak úplně v pohodě. já mám 3000 tis ![]()
@martina.se píše:
pokud to máš fakt jen na jídlo, drogerii, oblečení, tak úplně v pohodě. já mám 3000 tis
3000 na mesic? a v tom je jidlo, drogerka, benzin atd?
To záleží jaký máš životní standart, ale vyjít se dá, jen bych tak žít asi nechtěla.
Ahoj…chtěla bych se zeptat jak to řešit na socialce? Mam dva mesice do porodu a nevim zda uz tam mam zajit ted. A tam teda sdělim, že jsem samoživitelka? Protože otce udávat nebudu. děkuji za informace.
Dobry den chci se zeptat co dělat když od ledna snami bydlel přítel nyní odešel, a soc.mi nechce nic dat pokavad neprokažu kde se zdržuje. přítel odešel zanechal mě bez prostředku a paní na soc.mi zdělila že to dřív nebo později přídu zdělit, že se na nas vykašlal. Kde je nějaka spravedlnost. Když sem jej neměla nahlašenyho bylo zle a ted když jej chci odhlasit je to ještě horší. ![]()
@dodin píše:
Dobry den chci se zeptat co dělat když od ledna snami bydlel přítel nyní odešel, a soc.mi nechce nic dat pokavad neprokažu kde se zdržuje. přítel odešel zanechal mě bez prostředku a paní na soc.mi zdělila že to dřív nebo později přídu zdělit, že se na nas vykašlal. Kde je nějaka spravedlnost. Když sem jej neměla nahlašenyho bylo zle a ted když jej chci odhlasit je to ještě horší.
je to pravda pokud ho chce odhlasit musíšě prokázat že u tebe nežije ideálně tím že nahlásíš kde žije, protože ta paní na sociálce jinak nepozná jestli u tebe žije nebo ne
To jsem udělala a i tak tento měsíc nemam narok na davky hmotne nouze, protože musím donest jeho příjmi za zaří, ale v zaří odešel a nedal s vyplaty nic, což vznikl dluh na najmu a elektrice. paní na soc.to ale nezajíma. jsou stoho jen problemy. a na kontrolu už tu byly předevčírem, a prolezla mi všechny skříně jestli tu nema věci, bylo to ponižující.
Kdo by chtěl, pojdte diskutovat sem https://www.emimino.cz/…nice-167541/
Zde je odkaz na uzavřenou skupinu pro všechny mamky, co byly, jsou nebo vědí že brzo budou sami
. Pro ty, co se rády podělí o svůj příběh, pomůžou, poradí nebo pomoc či radu potřebují. Bez urážek a bez hodnocení toho, proč máme mimčo sami. Budeme se na vás těšit
https://www.emimino.cz/…dministrace/
Chci se zeptat, zda se dá slušně vyžít s financemi. Půl roku budu mít cca 7000, poté do tří let věku dítěte 6000. Budu sama. Tyto částky by byly na jídlo, drogerii, oblečení a léky pro mě a malého. Nebo by jste to matky samoživitelky s jedním dítětem nezvládly?