Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smile_xxx
ale však si tu můžete sluníčkově hrát na to, že VZHLED dívky/ženy nehraje roli při výběru kvality partnera a že výzor ženy není „hodnota“, od které se holt dost věcí odvíjí…
stačí se jen podívat, jaké manželky/partnerky mají slavní sportovci, politici, herci..
tak jasně že ošklivky
.., na kterých oni škrtí a kterým nekoupí ani tričko ani boty ani permici a které střídají své jediné dvoje tenisky a nebyly rok u kadeřníka ![]()
@Lucy75 tak tady bych polemizovala - slavny clovek nerovna se dobry partner (prave jsem cetla vzpominkovou knihu manzelky Adolfa Loose -
). Tudiz i naroky na partnerciny kvality mohou byt u nich - stejne jako u jinych - kvalitativne nesmerodatne.
@Lucy75 píše:
@prokr hezká sebevědomá holka to nemá zapotřebí..
a jinak sorry - ale zákon trhu… bohužel funguje…
Jako jo… Ale úplně takhle jednoduchý to myslím zase neni ![]()
@Lucy75 píše:
@smile_xxxale však si tu můžete sluníčkově hrát na to, že VZHLED dívky/ženy nehraje roli při výběru kvality partnera a že výzor ženy není „hodnota“, od které se holt dost věcí odvíjí…
stačí se jen podívat, jaké manželky/partnerky mají slavní sportovci, politici, herci..tak jasně že ošklivky.., na kterých oni škrtí a kterým nekoupí ani tričko ani boty ani permici a které střídají své jediné dvoje tenisky a nebyly rok u kadeřníka
Umím číst? Všimla sis, že zakladatelka na brigádu, na kterou ji posíláš, chodí?
Jako na někoho, kdo pracuje s lidmi, jsi fakt hustá a totálně s nulovou empatií a citem. Možná ve tvé bublině to funguje jinak, ale v bublině normálního člověka má každý člověk, každá žena, i ta, která je „nehezká“, nárok na to nechodit s dem. entem a nebýt ponižována. Pokud tvůj svět tvoří jen hezké holky, co mají nárok na to, aby se k nim partneři chovali slušně, a ošklivky, co mají nárok být jen se samými sobci a škrty, tak jen bacha, ať tímhle myšlením neinfikuješ svoje dcery.
@smile_xxx ale ne ![]()
jen prostě léty sledování a zkušeností vím, že pěkné holky fakt platí v průměru večeře daleko méně častěji,
než méně obdařené vrstevnice
nijak to nehodnotím - prostě je to otázka poptávky a nabídky…
já bych s škaredým chudým klukem nechodila
jiné ano..
Dnes už by zas pěkný mladý kluk nechodil se mnou, leda by chtěl sugarmum, a to naštěstí nemám (zatím??
) zapotřebí já…
zároveň ani nehodnotím kvalitu a „štěstí“ vztahů, které jsem výše zmínila…
a kdo se hodlá hádat, že ženská krása nemá holt určitou „tržní hodnotu“ nechť si prosím přečte pár studií o vztazích na toto téma… je jich hodně a často se to dává do souvislosti právě s penězi muže (ve smyslu něco-za něco)
A já přece vůbec neříkám, že méně hezká žena nemůže být obletovaná a mít se dobře
koná se zde aktuálně úplně zbytečný slet bez hlubších znalostí této problematiky…
a NE - nikoho neinfikuji
dcery si stihly některých souvislostí všimnout už dávno a samy…
Příspěvek upraven 10.07.22 v 17:56
No prvně jsem si říkala, že umí zacházet s penězi, když si kupuje to, na co má finance.Na druhou stranu pokud ti řekl, že si nemáš kupovat to, na co nemáš, tak tvou situaci zná. A pokud i přes znalost situace je schopný kritizovat oblečení, tak je to prostě blbec.
Někdo kdo miluje někoho a zná jeho situaci a ty peníze má, tak by ho vzal do obchodu a nebo kdyby se bál, že odmítne, tak to prostě nakoupí a dá mu to jako dárek.
Ať mi nějaká místní uživatelka ještě se opovazi napsat, že jsem zlatokopka
Zakladatelko, jsme ve stejné situaci, a NIKDY mě partner nenechal nic zaplatit. Naopak bydlím u nej a komplet se o mě stará.
@someargue
asi jsi hezká
![]()
(vtip.. a asi jsi
).. jen se tu fakt nechci už hádat, navíc se těším do kina a bylo by na čase to tu vypnout.. Nakonec je věc každé dívky a ženy co si nechá líbit a jak vybalancuje klidně občasnou platbu kávy za přítele / anebo spolkne co má na jazyku a bude za sebe všechno platit a nejlépe pak z rodičáku táhnout i společné dítě (případů je tu dost)
jak říkám : Kdo chce kam…
No, zkus brigádu. Pokud ti to nestaci, se nemůžeš obracet na přítele.
Ale zase občas by ti něco mohl něco koupit.. Na to, že vydělává je to od něho sobecké.. ![]()
@Karamba2020 ano, zná, ale spíše si mysli, ze mám až moc peněz, přitom jako po zaplacení najmu a jídla na měsíc a tak mi reálně zbyde zhruba 2000-3000 korun…což jako neříkám, že je nějak málo, ale právě je to tak akorát, ještě k tomu v Praze, takže ted hledám druhou brigádu, abych měla ještě nějaký příjem, jinak to s těmi dvěma páry bot bylo to, co on rika - ja mám těch páru bot více a stridam je, to same s oblečením, mám i nové věci, zase tak chudá nejsem
nové tričko nebo nové kalhoty a tak si koupím jednou za čas, takže to není takové, že bych chodila ve furt tom samém, spíše mě štve, že on to takto komentuje, že nosím furt jen ty same boty a furt to same oblečení, přitom to není pravda
@Lucy75 jinak asi jsem to špatně napsala v tom příspěvku - ono to není tak, že bych měla jenom dva páry bot nebo točila furt to same oblečení, to fakt ne, normálně to stridam a mám více páru bot a více oblečení, nové i staré, pravidelně obměňuji šatník, zase nejsem na tom zas tak špatně, to fakt ne, jinak má brigádu chodím, dokonce ted si hledám ještě druhou, protože ty ceny jdou prostě všude nahoru a kor v Praze se to začíná fakt prodražovat všechno, takže mně nevadí pracovat a moc rada si vydelam na sebe, spíše mi vadí, že kolikrát mi přítel rika, co bych si měla koupit a tak, jenže už ho vůbec nenapadne, že si to nemůžu koupit všechno najednou a že třeba si jeden měsíc muzu koupit tedy ty šaty, tričko a ty kratasy a další mesic zase koupit tu bundu a nové boty, ale on by nejradši, abych si třeba koupila všechno najednou a ještě platila další věci
jinak hezká myslím jsem, sice ne úplně mega modelka, ale ošklivá taky nejsem
kolikrát jsem byla na rande a normálně za mě vždy chlap zaplatil, i všichni moji ex vždy za mě ty obědy nebo tak nějak zaplatili, až tento prostě nechává platit i mě…jakože on mi furt rika, že jsem pěkná a jako myslím, že není problém, že bych se mu nelíbila, spíše asi ten přístup k těm financím má jiný no… ![]()
Nechat si platit útratu od ženy je buranství. Ale nechat si platit útratu v restauraci od studující přítelkyně je naprostá zhovadilost.