Měl by mi aspoň přispět?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24988
10.7.22 22:45

Dočítám po velmi Nenáročném ale milém kině (Řekni to psem :srdce: vhodné JEN pro pejskaře a ty, co snesou velmi lehké české komedie) a musím říct, že ačkoliv znám celkem dobře desítky mužů (ve smyslu, že vím co jedí, co dělají, jaké mají koníčky, rodiny, vztahy atd.) TAK ANI JEDEN z nich u partnerky neřešil každý měsíc, kolik si má koupit nových triček, sukní, šatů, klobouků a botů :zed: je fakt, že se pohybuju mezi muži zcela MIMO módní průmysl a gayů je mezi nimi naprosté minimum…
Takže mimo to, že je držgrešle, je nějak posednutý módou!!??? to jako chodíte furt nakupovat nebo co? to nějak nechápu… proč nejdete radši do kina nebo do lesa? Zvlášť s ním bych do kšeftu s hadrama ani Nepáchla, když už předem vím, jakou trágu tam předvede :zed:
ty, to je celé nějaké divné ;) netvoříš tu literární sci-fi?

ohledně jídla tomu věřím - to je tu každý týden takové téma, jací „grandi“ žijí mezi námi…

ale s těma hadrama je to nějaké ujeté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.7.22 23:20
@Anonymní píše:
@Dája999 nechodíme jen nakupovat, chodíme spolu všude možně, do kina, do přírody, na výlety, prostě všechno mozne podnikáme - jakože já chodím prakticky vetsinu času chodit sama nakupovat, spíše tam je problém, že když už jdeme spolu nakupovat, tak se projevuje takto, případně třeba vidí něco někde zajímavého a vyfotí mi to a pošle :nevim:Jako on je dobrý člověk, pomáhá mi, je milý a vstřícný, v ničem není jiný problém, jen jde o ty finance. Že prostě si mysli, že každý musí platit za sebe, případně že prostě se máme střídat, že on jako nekdy něco zaplatí, ale je to takové, že každý si máme kupovat to svoje, ale zároveň že prostě se máme dělit o finance a že ty obědy zaplatím já a on to zaplatí zase nekdy jindy - což jako ja s tím nemám problém, ale spíše mě zlobí, že prostě mi pak vyčítá, že nemám nějaké nové oblečení (mam, ale prostě to kupuji postupně, nekoupim si najednou několik novych outfitu) a ze třeba nechodím do fitka nebo neoc takového - moje spolubydlící sice není profesionální kadeřnice, ale je sikovna, takže vlasy mam vždy upravené, zastrizene a rozhodne ne neupravené, takže tam zatím nepotřebuji jít a tak…chodím běhat normálně, nepotřebuji fitko :nevim: pokud chce, abych chodila do fitka, at mi to zaplatí, mně stačí chodit ven nebo si zacvicit doma podle online videa :nevim:

O rozchodu jsi nepremyslela???

Zena musi myslet na to, ze jednou bude na materske a bude potrebovat muze, ktery nema problem se o svoje zdroje podelit.
Tak jednoduche to je.
A nema smysl byt s nekym, s kym to k te spolecne budpucnosti nesmeruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.7.22 23:38
@Adelitte píše:
No, zkus brigádu. Pokud ti to nestaci, se nemůžeš obracet na přítele.
Ale zase občas by ti něco mohl něco koupit.. Na to, že vydělává je to od něho sobecké.. :zed:

Zrejme nerozumíš psanému textu :roll: - zakladatelka brigadu ma a shani dalsi…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
10.7.22 23:41
@Anonymní píše:
@Karamba2020 ano, zná, ale spíše si mysli, ze mám až moc peněz, přitom jako po zaplacení najmu a jídla na měsíc a tak mi reálně zbyde zhruba 2000-3000 korun…což jako neříkám, že je nějak málo, ale právě je to tak akorát, ještě k tomu v Praze, takže ted hledám druhou brigádu, abych měla ještě nějaký příjem, jinak to s těmi dvěma páry bot bylo to, co on rika - ja mám těch páru bot více a stridam je, to same s oblečením, mám i nové věci, zase tak chudá nejsem :D nové tričko nebo nové kalhoty a tak si koupím jednou za čas, takže to není takové, že bych chodila ve furt tom samém, spíše mě štve, že on to takto komentuje, že nosím furt jen ty same boty a furt to same oblečení, přitom to není pravda@Lucy75 jinak asi jsem to špatně napsala v tom příspěvku - ono to není tak, že bych měla jenom dva páry bot nebo točila furt to same oblečení, to fakt ne, normálně to stridam a mám více páru bot a více oblečení, nové i staré, pravidelně obměňuji šatník, zase nejsem na tom zas tak špatně, to fakt ne, jinak má brigádu chodím, dokonce ted si hledám ještě druhou, protože ty ceny jdou prostě všude nahoru a kor v Praze se to začíná fakt prodražovat všechno, takže mně nevadí pracovat a moc rada si vydelam na sebe, spíše mi vadí, že kolikrát mi přítel rika, co bych si měla koupit a tak, jenže už ho vůbec nenapadne, že si to nemůžu koupit všechno najednou a že třeba si jeden měsíc muzu koupit tedy ty šaty, tričko a ty kratasy a další mesic zase koupit tu bundu a nové boty, ale on by nejradši, abych si třeba koupila všechno najednou a ještě platila další věci :roll: jinak hezká myslím jsem, sice ne úplně mega modelka, ale ošklivá taky nejsem :D kolikrát jsem byla na rande a normálně za mě vždy chlap zaplatil, i všichni moji ex vždy za mě ty obědy nebo tak nějak zaplatili, až tento prostě nechává platit i mě…jakože on mi furt rika, že jsem pěkná a jako myslím, že není problém, že bych se mu nelíbila, spíše asi ten přístup k těm financím má jiný no… :roll:

Přestaň za něj platit obědy, plať jen za sebe.
Je to buran, chlap, který normálně vydělává, kupuje si mobily za 20 litru a sluchátka za 5 tisic a obed za sebe nechává platit studentku? Toho bych kopla do zadku s rozběhem…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
10.7.22 23:46
@Anonymní píše:
@Tomie jako tam ani nejde o to, že bych po něm nutně chtěla, aby mi to platil, já si to zaplatím sama, jak oblečení, tak i tedy to jídlo, ale spíše mi vadí, že on mi prostě třeba řekne, že se mu něco líbí - šaty, boty, tričko atd, a prostě mi řekne, ať si to koupím. Jakože mně se to třeba líbí taky, ale prostě vím, že tento měsíc mám třeba budget jen na jeden pár bot, jedno tričko, jedny kalhoty, jednu mikinu…ale on mi stejně třeba řekne - hele, toto tilko ale je taky moc pěkné a tento klobouk taky, to by sis taky měla koupit…jenže já mu řeknu - hele, už si kupuji toto, toto a toto a prostě kdybych si koupila ještě toto a toto, tak už mi to zasáhne vice do rozpočtu a budu muset ušetřit někde jinde..načež on se urazí a řekne, že tedy ať si to nekoupím, když na to nemám - přitom třeba já mu navrhnu, že mi tedy třeba může to tilko koupit, je to fakt třeba 200 korun a on, že na co by mi to kupoval, že je to přeci pro mě, tak si to mám zaplatit já :nevim: ale jako neptám se takto normálně, ale je to i takto s jídlem - kolikrát se me zeptal, zda muzu zaplatit oběd, večeři atd… :nevim:

Buranske hovado, kdyz by se zeptal, zda muzu zaplatit obed/veceri, tak bych rekla ze nemuzu - setrim na tílko/boty/saty/klobouk a nezaplatila bych za nej ani vodu v restauraci, proste nemam rozpočet, platim za sebe a tecka.

• Citovat
  • Upravit
1641
11.7.22 08:09

Prosím tě, nenech se natlačit jeho d*bilními kecy do druhé brigády, abys měla na 20 ks oblečení měsíčně.

Je to hrozně povrchní a konzumní. Podle mě je jeden dva kusy nového oblečení měsíčně docela dost.

Něco jiného je vydělávat na zážitky.

Ve 20 jsem rozhodně nelítala po kadeřnicích a apod. Mládí je hezké samo o sobě.

Jinak přítel je exot. Asi bych uvařila pokračování vztahu.

Já jsem měla vždy přítele se stejným statusem, takže jsme na tom byli jako studenti stejně chudě a i přesto mě přítel zaplatil dovolenou v cizině, protože bez toho bychom jeli leda tak do per*dele. Já ho občas taky někam pozvala.

Já třeba později, když byl přítel dlouhodobě nemocný, tak jsem ho rok živila ze svého platu.

Později, už jako manžel, se o nás staral během dvou mateřských.

Teď nemáme ani jeden problém, když společně chceme koupit dražší věc prarodičům a rozhodně to není fifty fity na obě strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21499
11.7.22 08:53
@Anonymní píše:
@Dája999 nechodíme jen nakupovat, chodíme spolu všude možně, do kina, do přírody, na výlety, prostě všechno mozne podnikáme - jakože já chodím prakticky vetsinu času chodit sama nakupovat, spíše tam je problém, že když už jdeme spolu nakupovat, tak se projevuje takto, případně třeba vidí něco někde zajímavého a vyfotí mi to a pošle :nevim:Jako on je dobrý člověk, pomáhá mi, je milý a vstřícný, v ničem není jiný problém, jen jde o ty finance. Že prostě si mysli, že každý musí platit za sebe, případně že prostě se máme střídat, že on jako nekdy něco zaplatí, ale je to takové, že každý si máme kupovat to svoje, ale zároveň že prostě se máme dělit o finance a že ty obědy zaplatím já a on to zaplatí zase nekdy jindy - což jako ja s tím nemám problém, ale spíše mě zlobí, že prostě mi pak vyčítá, že nemám nějaké nové oblečení (mam, ale prostě to kupuji postupně, nekoupim si najednou několik novych outfitu) a ze třeba nechodím do fitka nebo neoc takového - moje spolubydlící sice není profesionální kadeřnice, ale je sikovna, takže vlasy mam vždy upravené, zastrizene a rozhodne ne neupravené, takže tam zatím nepotřebuji jít a tak…chodím běhat normálně, nepotřebuji fitko :nevim: pokud chce, abych chodila do fitka, at mi to zaplatí, mně stačí chodit ven nebo si zacvicit doma podle online videa :nevim:

a v čem se ta jeho milá povaha a vstřícnost projevuje, prosím tě? Však on tě normálně shazuje, že jsi socka, protože nemáš to a ono.
Ty jsi jdeš brát druhou brigádu, abys naplnila jeho představu o počtu tvých hader a obědů pro něj, místo aby ses soustředila na zdárné dokončení studia. Bych tě hnala být tvými rodiči, kam jsi dala rozum.

mimochodem- Ty bys mu posílala fotky ferrari nebo porsche s poznámkou „To si kup!“ a pak vyčítala, že to nemá? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
11.7.22 09:48
@smile_xxx píše: @Dája99 @Dája999
Znala jsem jednu, co měl dle jejích slov rád upravené ženy
Zásadně chodila spát poté, co usnul on, aby ji neviděl odlicenou, a stávala na budíka dřív jak on, aby se zase štíhlá vystajlovat a namalovat. Stejně ji podváděl, a rozešli se. Tolik jen k repre ženám, co mají mít určitý životní styl a vzhled, aby to vyhovovalo hlavně partnerovi. Jo, a a penězi se taky nepředal, často platila ona, všude a všechno, jezdili jejím autem a pod.

Slušný :mrgreen:
Ale je fajn, že jsi to napsala, třeba to zakladatelce pomůže srovnat žebřík hodnot. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24763
11.7.22 13:49

Co hodnotného vám dává on, že s ním pořád jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
14.7.22 09:20

Pokud i přesto, že jsi studentka, má požadavky a nezaplatí nic navíc, velmi bych zvážila, jestli s ním chci být. Co když budeš na mateřské nebo se octneš bez práce? Bude ti to dávat sežrat a budeš věčně bez peněz. Normślní je že se oba snaží podle dvých možností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
14.7.22 09:26
@pst007 píše:
Pokud i přesto, že jsi studentka, má požadavky a nezaplatí nic navíc, velmi bych zvážila, jestli s ním chci být. Co když budeš na mateřské nebo se octneš bez práce? Bude ti to dávat sežrat a budeš věčně bez peněz. Normślní je že se oba snaží podle dvých možností.

Ještě spolu neměli ani analní sex a ty už jim strkáš mimino do kolíbky a předjímáš že zakladatelka málem pojde hlady. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30988
14.7.22 09:35

Zakladatelko, zkusim jeste prispet, i kdyz je dispuze starsi. Pises, jak je hodny mily, jen ty finance. Jak nechce pochopit, ze je neco na tebe moc, kdyz si vec umis zaridit jinak a ze kdyz to chce tak, jak on, tak at ti prispeje. Mne by se nelibilo to nuceni do veci, co chce on ani kdyz by mne chtel prispet. Zijes nejaky zivot, jsi spokojena, upravena, sportuje, mas pekne obleceni a potkas nekoho, kdo je pozer a zajima ho predevsim spotrebni zbozi a vzhled. Kasli na nej, v rodinnem zivote se totiz pozdeji budou tocit uplne jine penize a partneri musi mit podobne nastavene hodnoty. Tam uz nejde o par tisic za posilovnu a podvlikacky, pozdeji je to o tom, jake zaridime bydleni, jak se uskromnime nebo naopak placneme pres kapsu, jake doprejeme detem vzdelani, jak budeme travit volny cas, kolik kam budeme investovat penez a casu… Jsi chytra holka, atraktivni, mijite se v uplnem zakladu na zacatku vztahu. Kasli na nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.22 18:19

Měla jsem někoho podobnýho, taky u mě furt tak úchylně řešil peníze, až jsem na téma finance začala mít vyloženě alergii a pokaždé, když na to téma začal, tak jsem ho odpálkovala, protože jsem fakt nechtěla poslouchat ty jeho blbý kecy. Před pár měsíci mi to nedalo a zeptala jsem se ho, jak to chce dělat, až bude mít partnerku v jiném stavu (myšleno bude čekat jeho dítě), tak přece ta partnerka nebude moct platit vše sama ze svého kord jen z mateřské. „No tak si najde práci, aby měla peníze navíc.“ Na to jsem neodpověděla nic, protože svou odpověď jsem už dostala a touhle odpovědí na sebe prozradil víc, než sám asi tušil :D V podstatě mi tím řekl, že se fakt nehodlá dělit o své finance ani v takové situaci, kdy by mu partnerka měla porodit JEHO dítě :) A co kdyby měla rizikové? No tak i tak by musela chuděra do práce :D Druhá věc byla, že on mi neuměl vůbec naslouchat, ani mi být oporou. Řešila jsem velký zdravotní problém a on tam pro mě nebyl. Vůbec. Raději jel dovolenkovat k mamince na moravu. S takovým člověkem založit rodinu prostě nechceš ani ho mít jako partnera. Navíc takový lidi v životě nebývají zrovna moc šťastný, věčně budou mít pocit, že u souseda je tráva zelenější než u nich. Co s takovým, co na tobě furt hledá chyby. Najdi si normálního chlapa a tohohle přenechej někomu jinému. Prosím o anonym :oops: :D

• Citovat
  • Upravit
3755
16.7.22 12:03

Pošli ho někam…bude ti líp bez něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat