Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mám to stejné a zajímá mě, může být takový muž gay, jak se psalo? Že tedy mi nic nekupuje, ani mě nikdy nepozve a jen si mám stále za své kupovat nové oblečení, že se mu mé nelíbí? Je takový chladný. Radši z toho vycouvat? Jak poznat skrytého gaye?
@emmimmi píše:
Ahoj, mám to stejné a zajímá mě, může být takový muž gay, jak se psalo? Že tedy mi nic nekupuje, ani mě nikdy nepozve a jen si mám stále za své kupovat nové oblečení, že se mu mé nelíbí? Je takový chladný. Radši z toho vycouvat? Jak poznat skrytého gaye?
Kdyby to tak bylo, že muži co nekupují ženám furt nějaký dárky jsou skrytí gayové, tak jsme skoro celý národ buzíků
![]()
@smile_xxx píše:
@Lucy75
Tak vždycky je lepší být krásný, zdravý a bohatý než ošklivý, nemocný a chudý
Ale život je loterie, a ne každý zdědí geny krásy. nehledě na to, že každému se líbí něco jiného.
Na to není třeba gen. Stačí nevyžrat se. A pak péče o vzhled, vlasy, make up vzhledem k lenosti tvé a nutnosti na koho cílíš ![]()
Jo, samozřejmě to není jen o tom, že nic nekupuje, ale celkově je chladný a nechce se mnou ani trávit čas, jen s kamarády. Je to pro mě úplně nové a nerozumím mu. Spíš mě zajímá, zda nějaká měla skrytého gaye/bisexuála a jak ho poznat? Že třeba jen hledá holku na oko
Jinak teda z mojí zkušenosti, jak nekupuje sám od sebe od začátku, nebude už nikdy a nějaké říkání a naznačování nepomůže.
@Tomie jako tam ani nejde o to, že bych po něm nutně chtěla, aby mi to platil, já si to zaplatím sama, jak oblečení, tak i tedy to jídlo, ale spíše mi vadí, že on mi prostě třeba řekne, že se mu něco líbí - šaty, boty, tričko atd, a prostě mi řekne, ať si to koupím. Jakože mně se to třeba líbí taky, ale prostě vím, že tento měsíc mám třeba budget jen na jeden pár bot, jedno tričko, jedny kalhoty, jednu mikinu…ale on mi stejně třeba řekne - hele, toto tilko ale je taky moc pěkné a tento klobouk taky, to by sis taky měla koupit…jenže já mu řeknu - hele, už si kupuji toto, toto a toto a prostě kdybych si koupila ještě toto a toto, tak už mi to zasáhne vice do rozpočtu a budu muset ušetřit někde jinde..načež on se urazí a řekne, že tedy ať si to nekoupím, když na to nemám - přitom třeba já mu navrhnu, že mi tedy třeba může to tilko koupit, je to fakt třeba 200 korun a on, že na co by mi to kupoval, že je to přeci pro mě, tak si to mám zaplatit já
ale jako neptám se takto normálně, ale je to i takto s jídlem - kolikrát se me zeptal, zda muzu zaplatit oběd, večeři atd… ![]()
Jak jsem psala, mám zkušenost s těmito muži a smiř se s tím, že ti prostě nic nekoupí ani nepřispěje, smiř se s tím. Můžeš se vztekat, prosit, ale nekoupí. Nevím proč. Asi prostě lakota nebo buran nebo nemá peníze a vše radši utratí za sebe. Chápu, že je to smutné, já to mám stejně.
@Anonymní píše:
@Tomie jako tam ani nejde o to, že bych po něm nutně chtěla, aby mi to platil, já si to zaplatím sama, jak oblečení, tak i tedy to jídlo, ale spíše mi vadí, že on mi prostě třeba řekne, že se mu něco líbí - šaty, boty, tričko atd, a prostě mi řekne, ať si to koupím. Jakože mně se to třeba líbí taky, ale prostě vím, že tento měsíc mám třeba budget jen na jeden pár bot, jedno tričko, jedny kalhoty, jednu mikinu…ale on mi stejně třeba řekne - hele, toto tilko ale je taky moc pěkné a tento klobouk taky, to by sis taky měla koupit…jenže já mu řeknu - hele, už si kupuji toto, toto a toto a prostě kdybych si koupila ještě toto a toto, tak už mi to zasáhne vice do rozpočtu a budu muset ušetřit někde jinde..načež on se urazí a řekne, že tedy ať si to nekoupím, když na to nemám - přitom třeba já mu navrhnu, že mi tedy třeba může to tilko koupit, je to fakt třeba 200 korun a on, že na co by mi to kupoval, že je to přeci pro mě, tak si to mám zaplatit jáale jako neptám se takto normálně, ale je to i takto s jídlem - kolikrát se me zeptal, zda muzu zaplatit oběd, večeři atd…
Tak on si má utrácet každý za sebe, ale ve finále máš zaplatit i za něj večeři? Nebo to chápu špatně?
@Any9 on to ví, jinak jako ja mám brigádu a hledám si ještě druhou, abych na ty věci měla, spíše mě trápí, že mi říka, co si kupovat a co dělat a co platit a tak a když mu tedy třeba řeknu - hele, klidně si to koupím nebo klidně si to zaplatím, ale mohl bys mi aspoň něco přispět, když už tedy po mně toto chceš, třeba ja zaplatím těch 70-80% a ty mi doplatis těch 20-30%? Nebo třeba když jdeme nakupovat jídlo nebo jdeme ven, tak by nejradši vždy platil napůl nebo se me zeptá, zda muzu to zaplatit cele, jen nekdy se stane, ze to zaplatí cele ![]()
Taky nevím, co to je, snad nová moda? No, jako je to hrozné, když muž vydělává mnohem víc a je mi jasné, že tě to štve. Ale prostě ti nepřispěje. Na jednu stranu je to trochu rajcující jakože je nedostupný citově a na druhou stranu mít s takovým dítě asi opravdu nebude výhra. I když možná už se to rozšířilo a je taková většina mužů, nevím.
@Fiveone jako tak nějak, já nevím, zda si mysli, že mám fakt strašně moc peněz, ale nemám, já jsem mu několikrát rekla, kolik mě co stojí a že prostě studentský život není levný - jako proto si ted hledám druhou brigádu, protože prostě abych měla více peněz na další věci ![]()
@Anonymní píše:
@Any9 on to ví, jinak jako ja mám brigádu a hledám si ještě druhou, abych na ty věci měla, spíše mě trápí, že mi říka, co si kupovat a co dělat a co platit a tak a když mu tedy třeba řeknu - hele, klidně si to koupím nebo klidně si to zaplatím, ale mohl bys mi aspoň něco přispět, když už tedy po mně toto chceš, třeba ja zaplatím těch 70-80% a ty mi doplatis těch 20-30%? Nebo třeba když jdeme nakupovat jídlo nebo jdeme ven, tak by nejradši vždy platil napůl nebo se me zeptá, zda muzu to zaplatit cele, jen nekdy se stane, ze to zaplatí cele
Jak už tu někdo psal, je to prostě buran. S takovým bych určitě nechtěla být. Není to ani kapku gentleman.