Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
natulka, super správička ![]()
babika, my sme neplatili nič za spg. Nás poslal môj gynekológ ![]()
elle, ty berieš ten robitussin sirup na kašeľ kvôli lepšiemu hlienku? Pomohlo?
tak to niesu take strasne sumy predpokladala som ovela viac …uz ho tam len dokopat.lebo mi stale tvrdi ze je v poriadku ale hadam ho tam nejak tam uz len natiahnem nechce sa mi uz vyckavat.aj ked sa len snazime druhy mesiac a predsa ma po 40tke
govi, hej, uz som ti pisala stranku dozadu o robitussine…
babika, my sme isli na spg skoro po roku snazenia…
elllla píše:
govi, je to robitussin expectorans.. na mna celkom zabera… berie sa 3×denne 10 ml, ja uz po 24 hodinach uzivania mam krasny waterymyslim, ze sa odporuca brat ho cca 5 dni a nemoze sa brat sucasne s clostilom.
ok a to si ho kedy dávaš? Veď ja ani neviem, kedy by som mohla mať ovulku? ![]()
babika: ja tiez neviem ako mam svojho mm presvedcit aby tam zasiel, nemoze predsa vediet na 100% ze je v poriadku, ale to su chlapi… my podstupujeme kadejake aj neprijemne vysetrenia a procedury a chlap ked ma odovzdat len vzorku co ho to vobec neboli, dokonca mu to este aj dobre spravi, tak sa tomu vyhybaju.nechapem
ze chce pockat ako sa nam bude darit…
govi, ked som brala clostil, tak som si ho zacala davat hned den po dobrati clostilu… inak si ho sem-tam supnem od CD10 az kym treba…
ja som mojho donutila po tom, co videl, ze som zufala, ze do seba pcham vsetky tie lieky, chodim na vysetrenia a nic z toho… som mu normalne vysvetlila, ze nema vyznam, aby som dalej do seba pchala hormony alebo isla na operaciu, ak by nahodou bol problem na jeho strane… zabralo to..
ahojte, robila som sitest aj dnes…myslela som si, ze bude silnejsi ako vcera…nemalo by to viac tmavnut??
jinak my šli zároven na vyšetření já na hormonální profil a manžel na spermiogram cca po 1/2 roce snažení