Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak jestli jsi byla klidná a let byl příjemný, tak to jsem tam BEZPOCHYBY byla já ![]()
Albao a vies ze i mne napadlo toto, ze ci si tvoj lekar nebude mysliet, ze to babo nie je tvojho manzela ![]()
Albi ved jasne, ja stale tvrdim, ze aj lekari sa mozu mylit a existuje nieco medzi nebom a zemou, co sa neda pochopit, ale my sme radi, ze to je, chapat to nemusime, ty si toho krasnym prikladom ![]()
vcera testovala a bolo bielo, dnes sme tu polemizovali o neskorsej ovulke, ale ona tvrdi, ze neskor nemohla byt, tak uvidime kedy jej (ne)dojde mrcha ![]()
baby pozerám, že už vás tá bytíkovodomčeková téma prešla. Normálne som musela odísť z debaty lebo na mňa padla dpka. Vonku počasie na ho…, tehu ne a ne a bývanie v detskej izbe…
Ešte mi teraz napísal kamoš, ktorý mi chcel dohodiť prácu, že nič z toho
![]()
katkamarek: no uvidime. Ja som tiez mala nejaky slabsi hlienik tento cyklus, na to by som sa az tak nespoliehala ![]()
albi no ja len reprodukujem co pisala esther, inak si ma s tym hlienikom potesila, lebo ja by som povedala, ze okolo ovulky bolo u mna skor sucho, teda bolo nieco na krcku, ale na plodny hlienik sa to nepodobalo, to bolo skor take neico zakalene natahovacie a v malilinkom mnozstve ![]()
albi - je to hrúza ale teraz s tým nič nenarobím. Chcem sa spýtať už tretí deň mám brutálny watery hlien - je tam trošku creamy ale normálne mám celé gaťky mokré. To ste mali niektorá tiež? ![]()
Katlin, vzdy si povedz pri takejto depke, ze nikdy nie je tak zle aby nemohlo byt este horsie, zivot je o padoch a vzostupoch, taka sinusoida, raz si hore, raz dole, ale na tom dne nemozes byt vzdy, raz sa to odrazi a uvidis, vsetko bude dobre. Viem, ze byvanie s rodicmi asi nie je nic moc, ale aj to ma svoje vyhody, vsetko ber z tej lepsej stranky, vo vsetkom sa snaz najst to pozitivne, nemysli na zle. ![]()