Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky jak se správně dělá ovu test nějak se předtím nesmí pít?kde najdu na označeny v grafu cramps?za chvíli dám foto
katlin, ja odkedy som prestala brat HAK, tak ja u seba vzdy plodny hlienik urputne hladam a dolujem na krcku
Normalne som vyschla, ale pred tym som to bezne mavala, len som netusila, ze to je plodne obdobie
No ale na 6 DPO, ale vraj sa zvykne aj po ovulke objavit plodny hlienik. A mas na gatkach iba mokro alebo tam ostava aj nieco po creamy hlieniku?
katuš - ja to tak aj väčšinou robím, ale poznáš to. čas od času príde deň keď nemáš náladu na ružové okuliare a je ti zo všetkého na prd
Zajtra to bude lepšie dík ![]()
jasne katlin, chapem, emocie sa nedaju vzdy len potlacat, musi to ist von
baby je tam normálne škvrna akoby som si cikla do gatí (musela som si dať suché
)a v strede trošku creamy aj som sa zľakla či to nie je výtok ale ten by zapáchal ![]()
Katlin a dnu to mas ako, ked si prstom skusis nahmatat krcok, co ti ostane na prste? Riedky hlien? Creamy nemusi byt nutne husty, moze byt aj taky ako mlieko, lotion
albi - tak to ja ešte na tom dne nie som. To by som plakala a zatiaľ som len nahnevaná nad nespravodlivosťou sveta. Veď ono ma to prejde, sľubujem. Mudím sa dať do pohody, lebo príde mm zo služobky a sľubila som mu kvalitný sexi zážitok
![]()
katkamarek-já sem taky asi brutálně vyschla
,nějak ten plodný hlen vůbec nemám,tak jednou za půlroku ten plodný hlen mám a to se natahuje skoro od gatěk
..jinak mi přijde že mám pořád mírně kremový,ale není ho moc,čípek se mi zdá že je skoro pořád měkký,tak nevím,od začátku až do konce,možná je to tím,že sem už rodila a nebo že v září sem byla na odstranění polypů v děložním hrdle-nejspíš bránily početí ![]()
kati - ja ako som si teraz urobila tie gelové nechty sú dosť dlhé tak si radšej dnu s nimi neleziem. Tam má prístup len teplomer a mm ![]()
katlin, ale nemusis uplne krcok nahmatat, aspon na zaciatok, mozno mas taky redsi creamy hlien, ale ked sa bojis, tak nemusis, ja uz som si zvykla aj nechtami hmatat ![]()
A uz si robila niekomu inemu nechty? Ci len sebe zatial? Ako ti to ide?