Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zaku no jedině počkat,jaký bude zítra a pak budeme vědet,jestli silnější,tak je to jasné,ovu bude a jestli bude slábnout,tak si nevystihla vrchol,ale nevím,jak tu někdo psal,myslím,že Katka,že LH muže ruzně stoupat a klesat ,jestli jsem to správně pochopila.Ale na druhou stranu si tak stoupla,no jsem z toho jelen
,spíš Soldi nebo Lauritka,to jsou expertky,at ti neporadím nějakou volovinu
![]()
to já právě nevědfěla tak zítra 2hodiny před nebudu pít a proč se vlastně nesmí pít
ahojte,tak zhruba som si vas precitala, vidim,ze ste riesili bytiky a kupelky. keby som vam odfotila svoju,tak sa asi zasmejete, je taka mini,ze ked sme tam dvaja,tak sme tam ako sardinky a vobec=caka nas rekonstrukcia…
soldi , bola tu soldi? vcera mala depku a dnes ani nevidim,ze by mala zaznacenu teplotku, neviete,co je s nou?
Zakup no nemělo by se pít..a možná i delší dobu..sem někde četla ..před testováním.
Teda dámy, vy frčííííte
Jste mi úúúplně utekly ![]()
Ale moc hezky se mi čtete- miluju Slovenčinuuuu- náhera!
A před testem by se nemělo pít, protože se moč ředí a snižuje se tak koncentrace LH hormonu /jsem chytrá,coooo?
/
jodi ahoj ty jsi tu nová?nebo si tě nějak nevybavuju tak aspon zase o něco chytřejší a poučnější.
…a moc zdravím všechny, se kterými jsem se tu ještě nepotkala- jsem nováček a dnes jsem k vám vlezla ![]()
Toji ,Soldi dneska hned ráno komentovala něčí byteček,ale už nevím čí,ještě jsem si řekla,že se nestavila sem,když byla v někoho albíku a ona měla depku chuděra,jak to,co se ji děje,nebo jen tak má splín?
Zaku dvě hodky nepít ale na malou během těch dvou hodinek jit mužeš,ono je to i lepší,protože z tebe ještě vyteče ta zředěná moč,jak si před tím pila a na testování už budeš mít hustější tu moč,nemá cenu to dvě hodky zadržovat ,tak možná ten tmavší by byl pozitivní,kdyby si neměla tak zředěnou moč,zkus to ještě ted,přestan pít a uvidíš,třeba trefíš vrchol ![]()
Jodi čauky,ty jsi ta letuška,tak s tebou se asi nikdy nesetkám,to by mě museli nejdřív uspat a naložit do letadla
![]()
natul no v 5 jsem měla kafe a ještě nepila tak myslíš ?no nevím ale měla jsem bolesti a takový cremový výtok trochu a ještě jsem dnes měřila o půl hodky dřív než obvykle
a jinak nějaká nová těhu či ne'?