Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
toji, som minuly tyzden zrovna citala o tom clanok, ze ako dlho to trva a tam bola aj presne napisana rychlost akou sa spermie pohybuju, to uz si nepamatam, ale na konci to bolo vycislene na cca 45 minut.
ale je lepsie ze ked spermie cakaju na vajko, aj ked neviem preco a podla kociho je najplodnejsich 48 hodin pred ovu. ale bude ako ma byt ![]()
ahoj, elll, ![]()
ja si vas tu cely den priebezne citam, ale sa nezapajam, lebo
1. depkujem
2. robim si seminarku do skoly na piatok ![]()
3. musela som dnes vyhodit susedov z podnajmu a robia mi cely den sceny co ma este viac depkuje ![]()
jodi, ahoj, vitam Ta medzi nami ![]()
ak mas zaujem, tak na prvej strane je tabulka, kde sme vsetky baby. mozes pokukat grafy, pripadne sa mozes aj pridat ak planujes byt stalym navstevnikom nasej diskusie ![]()
Soldinko to bude dobrý,občas to tak máme všechny
,já tě bonzla,že si kukala na něčí album dneska
![]()
Holky kruci to mi říkejte,že všechny těhulky a prostě všichni lidi na světě co mají děti se trefili do toho jednoho dne v měsicí,já vím,že jsem možná napsala blbost,ale kruci jak to vlastně je
,tak my si to plánujeme ze 100% přesně na den a nic
![]()
Soldinko to bude dobrý,občas to tak máme všechny
,já tě bonzla,že si kukala na něčí album dneska
![]()
Holky kruci to mi říkejte,že všechny těhulky a prostě všichni lidi na světě co mají děti se trefili do toho jednoho dne v měsicí,já vím,že jsem možná napsala blbost,ale kruci jak to vlastně je
,tak my si to plánujeme ze 100% přesně na den a nic
![]()
Soldi, taky moooc zdravím
Jdu pošmírovat!!!
A pokud můžu, tak bych stálým návštěvníkem byla ráda… ![]()
mnaaam, lasagne sa podarili a uz su v brusku ![]()
prave zacina hrmiet a ja som rada ze som doma, lebo sa bojim burky ked som niekde mimo domu
![]()
Ahojte koceny moje, ja som sa sem az teraz dostala, adlho tu nebudem, ja som vam taka unavena, ze to je az strasne
… Pytali ste sa este rano, ci som dnes netestovala, a nie,netestovala, nechavam to na sobotu, lebo som kupila mamatest, a predstavte si ze je to ta novinka s citlivostou 10 , mali ho u nas v lekarni,ale to ze je to 10 som si vsimla az doma, ale je to taky ten co vyzera ako teplomer a stal 4,80 tak ho budem testovat az v sobotu, to by tam uz mala byt pekna ciarocka , a chcem si ho nechat na pamiatku, teda ak vsetko dobre dopadlo a ozaj je vajko zahriznute v mojej maternici
…
Bambi aj u nas je akurat burka, ja mam rada burky, ale ked som doma v teplucku a pocuvam to v bezpeci domova ten buchot… ![]()
elll, tak ta mrcha si ta predca len nasla, svina jedna
![]()
moja by mala prist zajtra, pripadne piatok, ale ja dufam, ze dojde az za 9 mesiacov ![]()
soldi chudatko.kazdy mame take dni, nepojdes k lekarovi,nech ti vyvrati tvoj strach? a preco si vyhodila susedov z podnajmu? to vy prenajimate?ci ako???
aj ja som citala,ze je lepsie,ked spermie cakaju na vajicko,a tiez neviem preco…
le mas pravdu=bude,ako ma byt.
jodi nedas si nejaku fotečku do profilu?
dami akych 9? ved neni potom sestonedelie? ![]()
soldi inak dik, si ma dala na 2DPO,si mudra ![]()
natula ale ked je tehotna moja naj kamoska,to jej nemozem nedvihat telefon…proste je to krute…ale je to asi tak,ako to ma byt…ja neviem
Elli no je to těžkéé.Já s nimi taky mluvím,taky se ptají co a jak u mě,ale když mi vykládají,že co ony u dr,a co a jak,tak je vyslechnu,ale je mi hoooodně těžko.

Holky jakto,že tu nechodí už Flam je jen na konovi a tady už nechodí,co se stalo?