Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4563
24.3.11 20:35

minew, ja ked budem tehu, tak normalne by som bola schopna kupit si domaci UZV :lol:
ja som uz kukala ze kolko stoja, v USA sa daju kupit za 15 000 USD :lol:
inak mne by sa doma zisiel uz aj teraz, by som sa naucila z neho citat a by som si kukala vajecniky, ze ci sa ovu nechysta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
24.3.11 20:35

soldi :pankac: si ma ukľudnila :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
24.3.11 20:39

acko, ten moj kamarat gyn mi dnes povedal, ze on doma ma prenosne sono, ze je velke asi ako NB, tak som mu vynadala, ze ci mi to nemohol povedat skor :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
24.3.11 20:40

Acko - ja keby to bolo cenovo dostupné, by som si ho bola schopná kúpiť tiež :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Smouli - mooooja…ja ťa poteším..pichanie v šuške sa bude zhoršovať :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale nie - doky by ťa mal kuk, či sa nám predčasne neotváraš..

Bambi - ty v takom tt máš taaaaaaaaaaaaaaaaak malinkatéééééééééééééé brušinko :potlesk:

pekne ležkaj, nohy hore, nech sa ešte dovyvinú pľúcka…

• Citovat
  • Upravit
9205
24.3.11 20:40

smouli, ufff, no ja by som sa na to urcite dokyho popytala, ci je to OK.. ja som mala poradnu vcera a normalne som sa dokyny pytala - ci krcok drzi, ci je stale zavrety, co znamena na placenta 1.stupen a na vsetko mi odpovedala..

tasku zbalenu este nemam, musim este oprat asi tmavu koselu (svetla uz je oprana) a zupan, ostatne mam doma, ale nepobalene a neozehlene..

acko, 15K USD sono mat doma, naucila by si sa na nom dobre robit a este by si si otvorila domacu sono poradnu (aspon na foliky, haha) a este by sa ti tie financie aj vratili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
24.3.11 20:45

elll hej všetko mám aj ja doma, len nie v taške, ale aspoň som to nahádzala na kopu, keby čosi…lebo mm by to určite nedal dokopy a nevedel nájsť …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
24.3.11 20:46

ell a všetko mu v pondelok poviem, že ma takto dosť bolieva podbruško a šušurka a pri kŕčku, že ma často veľa pichá …
len ja mám pocit, že mi na to povie, len toľko, že čo chcem, šak som tehotná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
24.3.11 20:48

soldi, ja predsa nehovorim o tom, ze ak bude tvoj leo velky, alebo by boli ine komplikacie, tak sa mas nutit do prirodzeneho porodu. ja len hovorim, ze porodnici vela krat rodia cisarom aj ked nemusia.

si predstav, ze si vystresovana zienka, ktora doma nema net, mozno z nejakych socialne slabsich vrstiev. ides rodit, a doktor nema nervy a cas na to cakat kym sa porod rozbehne. pride a povie, ze ide sa rodit cisarskym, lebo to a to. a ty nemas sancu to posudit, ci hovori pravdu. tomu ver, ze taketo pripady nastavaju a je ich dost. :roll:

takze citajte co pisem. :cert: :wink: nie som apriori proti cisaru, pokial je na to skutocne dovod.

ale podla mna statistiky WHO neklamu, nemaju dovod. (vid clanok).

minew, najblizsie ked pojdem do viedne, tak sa na to kamosky spytam - na to natrhnutie :wink: ona je so svojou hebamme non stop v kontakte, ma ju zaplatenu do veku 9 mesiacov tohto druheho babatka. v podstate u nej dva krat rodila, a su uz pomaly ako kamaratky. urcite sa na to spytam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19591
24.3.11 20:49

Ahoj :mavam:

před hodinou jsem dorazila z práce, vůbec nestíhám dočítat, co jste napsaly :-(

Dělala jsem ovu test a vypadá to nadějně, Co myslíte. Včera byla čárka slabší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
24.3.11 20:50

soldi, tak davam ti homework - najblizsie sa ho spytaj, ze ci sa to prenosne sono da kupit, a kde a za kolko :-) ci sa k tomu viem ja dostat ako sukromna osoba… mne by stacilo nejake uplne malicke a jednoduche :-)

myslim to smrtelne vazne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
24.3.11 20:51

romik, super, aj neskora ovu sa da krasne vyuzit, za take 2-3 dni je to tu, len tak dalej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
24.3.11 20:51

romik, zatial pozitivny nie je. ale ak od vcera stmavol, tak testuj pekne aj zajtra. a mozno by som testla aj doobeda aj poodbede, aby si zachytila vrchol.

a ako sa citis? myslim po zdravotnej stranke - ci je uz choroba prec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19591
24.3.11 20:55

Já mám radost že to vypadá nadějně :dance: , zítra budu testovat, ale v práci asi ne. Já ani nevím, kam dřív skočit, je tam blázinec. No, testík vezmu sebou.

Acko - už je mi dobře, zítra jdu na kontrolu na plicní a snad už i dr. shledá, že jsem zdravá. Jen jsem unavená z práce, přece jen jsem se měsíc válela. A co tvoje ovulka? Testík byl ukázkový. Co BT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
24.3.11 20:55

Acko - ale ja chápem, ako to myslíš…

Lenže práve o to ide - do kedy sa má čakať a kedy je správna indikácia na cisár?

Alebo keď si pod veľkým psychickým tlakom a rodíš nejakú známu osobnosť?

Napríklad keď ty by si otehu - a ja by som bola tvoj pôrodník a vedela by som o tvojich problémoch - chcela by som ťa odrodiť CS.

Proste by som odmietla rodiť ťa prirodzene, nechcela by som tú zodpovednosť…nie pre to, že by si neporodila prirodzene…

Ale fakt zo sebeckých dôvodov..nechcela by som na svojich pleciach niesť ani len to 1% riziko možných komplikácií :mrgreen: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Minewka
24.3.11 20:57

Ella - my to máme asi tak vysoko, ako vy..máme prebaľovák v kúpelni…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex