Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hezké ránko všem ![]()
chlap mi odjel předevčírem pracovně pryč a vrátí se až v pondělí,tak to asi tento cyklus nestihneme
,no většinou mám ovulku až později,no uvidíme,v pondělí jdu na měření folíku,tak budu vědět jestli něco roste nebo ne..
Majka to ma velmi mrzi
Chces tym povedat, ze to uz vzdavas? Mas pocit, ze to nemoze vyjst a ze uz „tvoj cas“ uplynul?
Ahojte holky
![]()
Moukusko to je super,že už nešpiníš ![]()
Zaku
![]()
Majinko je mi to líto moc moc
![]()
Soldi to dááááš
a slíbila si ve středu testovat,pamatuješ?
![]()
Já dneska taky spadla ,ale u mě IP je ještě brzo
,no možná jsem včera tak vysokou teplotu stresem,jinak se držím na 36.9,tak ted si fakt myslím,že včera udělal stres svoje
![]()
ahojte.
katka
tak mrcha je tu co nevidiet.
ja som podobne ako zakup klesla, nie vsak tak radikalne, cize u mna dufik vobec teploty nedrzi hore ![]()
majka sakra. myslis, ze kvalita vajok bude tym vekom ?? viem ze to vela stoji a platili ste, ja by som napriek tomu neskor ,ak by ste sa rozhodli vyskusala puregon alebo gonal, s tym maju podla mna lepsie vysledky, co sa tyka vajicok.
nemyslim si vobec, ze je neskoro na babatko, hlavne ak to clovek riesi cez umele oplodnenie.
ahojte kocky ![]()
ja som dnes tiez klesla a vobec, tie teploty su v poslednom case nejake divne u mna… zacala som brat aj metformin a znasam ho velmi dobre, snad aj pomoze ![]()
dr. mi povedal ze ho budem brat az do otehotnenia ![]()
jodi testla si aj dnes ?? ci to silnie ? ![]()
bambi hmmm, ano vidim, a ten metaformin je presne naco ?
Dobré ranko kočky ![]()
Majka, to je mi moc líto
![]()
Kačí, tak czhůru do dalšího boje ![]()
Natul, tak co, jak jsi včera dopadla. Už jsem se Tě nedočkala ![]()
ahojte ![]()
maji ![]()
no a ovu ešte nebola, ale keby ste ma videli, ako som merala ráno,aby to mm nezaregistroval
![]()
lauri , ja mam pco a osvedcil sa na to…nastudovala som si vela zahranicnych stranok a je to tak… znizi mi cukor a nasledne aj testosteron…
Kaculko dopadla jsem výborně,to jen tak ve zkratce a když tak kukni na stránku 2420 tam jsem začala psát co a jak,tak to prolistuj když tak,tam je vše napsané,protože jinak to je na dlouho
:hugLauri já nevím jak je to s věkem,ale včera mi dr řek,že mi je 29 a že je to nejvyšší čas něco dělat,že pak už jde kvalita vyjiček výrazně dolu,tím mi uplně vyrazil dech,protože jsem si myslela,že 29 je optimální věk na těhu a on mi řek,že už je to nejvyšší čas
![]()
smouli ty si cislo ![]()
bambi aha, jej tak drzim palce… ![]()
moj mm vcera vylial cely pohar vody na stol, tak prve, co ma napadlo bolo, ze budem tehu
![]()
Natul, tak to je paráda. Než se naděješ budeš těhulka
Tak to je super - červen je prostě měsícem dobrých zpráv. Doufám, že to bude platit i pro červenec - hned 1.7. mám velký utz. Bojim bojim… ![]()
ahoj lauri
no už včera bolo mm dnivné,že chcem sex, isto tuší,že je tu plodné obdobie, ale dnes si asi dáme prestávku ![]()
kacul neboj dopadneš dobre a všetko bude a je v poriadku ![]()