Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1741
16.6.10 08:11

hezké ránko všem :mavam:
chlap mi odjel předevčírem pracovně pryč a vrátí se až v pondělí,tak to asi tento cyklus nestihneme :-( ,no většinou mám ovulku až později,no uvidíme,v pondělí jdu na měření folíku,tak budu vědět jestli něco roste nebo ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
16.6.10 08:13

Majka to ma velmi mrzi :hug: Chces tym povedat, ze to uz vzdavas? Mas pocit, ze to nemoze vyjst a ze uz „tvoj cas“ uplynul?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
16.6.10 08:17

maji :hug: , mrzi ma velmi, ze to nevyslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
16.6.10 08:36

Ahojte holky :mavam: :mavam: :mavam:
Moukusko to je super,že už nešpiníš :hug:
Zaku 8-o 8-o 8-o
Majinko je mi to líto moc moc :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Soldi to dááááš :hug: :hug: a slíbila si ve středu testovat,pamatuješ? :think: :lol:
Já dneska taky spadla ,ale u mě IP je ještě brzo :nevim: :nevim: :nevim: ,no možná jsem včera tak vysokou teplotu stresem,jinak se držím na 36.9,tak ted si fakt myslím,že včera udělal stres svoje :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
17268
16.6.10 08:40

ahojte.

katka :cry: tak mrcha je tu co nevidiet.

ja som podobne ako zakup klesla, nie vsak tak radikalne, cize u mna dufik vobec teploty nedrzi hore :-)

majka sakra. myslis, ze kvalita vajok bude tym vekom ?? viem ze to vela stoji a platili ste, ja by som napriek tomu neskor ,ak by ste sa rozhodli vyskusala puregon alebo gonal, s tym maju podla mna lepsie vysledky, co sa tyka vajicok.
nemyslim si vobec, ze je neskoro na babatko, hlavne ak to clovek riesi cez umele oplodnenie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
16.6.10 08:54

Dobré ránko! :mavam:
Co Moukuska??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
16.6.10 08:55

ahojte kocky :mavam:
ja som dnes tiez klesla a vobec, tie teploty su v poslednom case nejake divne u mna… zacala som brat aj metformin a znasam ho velmi dobre, snad aj pomoze :roll:
dr. mi povedal ze ho budem brat az do otehotnenia 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
16.6.10 08:58

jodi testla si aj dnes ?? ci to silnie ? :)

bambi hmmm, ano vidim, a ten metaformin je presne naco ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
16.6.10 08:58

Dobré ranko kočky :mavam:
Majka, to je mi moc líto :hug: :hug: :hug: :hug:
Kačí, tak czhůru do dalšího boje :andel:
Natul, tak co, jak jsi včera dopadla. Už jsem se Tě nedočkala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
16.6.10 09:00

:mavam: ahojte :mavam:

maji :hug:

no a ovu ešte nebola, ale keby ste ma videli, ako som merala ráno,aby to mm nezaregistroval :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
16.6.10 09:02

lauri , ja mam pco a osvedcil sa na to…nastudovala som si vela zahranicnych stranok a je to tak… znizi mi cukor a nasledne aj testosteron…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
16.6.10 09:03

Kaculko dopadla jsem výborně,to jen tak ve zkratce a když tak kukni na stránku 2420 tam jsem začala psát co a jak,tak to prolistuj když tak,tam je vše napsané,protože jinak to je na dlouho :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hugLauri já nevím jak je to s věkem,ale včera mi dr řek,že mi je 29 a že je to nejvyšší čas něco dělat,že pak už jde kvalita vyjiček výrazně dolu,tím mi uplně vyrazil dech,protože jsem si myslela,že 29 je optimální věk na těhu a on mi řek,že už je to nejvyšší čas 8-o 8-o

• Citovat
  • Upravit
17268
16.6.10 09:06

smouli ty si cislo :mrgreen:

bambi aha, jej tak drzim palce… :huban:

moj mm vcera vylial cely pohar vody na stol, tak prve, co ma napadlo bolo, ze budem tehu :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
16.6.10 09:07

Natul, tak to je paráda. Než se naděješ budeš těhulka :dance: :hug: Tak to je super - červen je prostě měsícem dobrých zpráv. Doufám, že to bude platit i pro červenec - hned 1.7. mám velký utz. Bojim bojim… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
16.6.10 09:10

ahoj lauri
no už včera bolo mm dnivné,že chcem sex, isto tuší,že je tu plodné obdobie, ale dnes si asi dáme prestávku :jazyk:

kacul neboj dopadneš dobre a všetko bude a je v poriadku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital