Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Katka do frasa
škoda, ale zas bude nová kolekcia tak sa môžeš potom tešiť ![]()
aj ja som kupovala posledný pár a som mala aj zľavu z 80€ na 50€ ![]()
katka, nela tie pády ma mrzia, je to naozaj náročne na psychiku, ale my to zvládneme ![]()
nela však to je maly pokles ![]()
Mouku opatruj se tam a krásně si to užij a vrať se nám už s pekně nafouklym břiškem ![]()
Zakup WOW
![]()
Soldi držím palce, ty to vše zvládneš
Maji taky je mi to moc moc líto, ale co tak dát ještě tělíčku šanci
Chrob drž seee ![]()
holky můžu dát do grafu tu druhou teplotu? když mě se tááák líbí a když sem nevstávala. Sice jakoby mě začínali brnět prsa, tak já fakt nevím
Mé tělo mě ničí
Natulaa- netestla, počkám si na výsledky z krve…Neberu nic pod 300 ![]()
Chrobacek píše:
Holky dobré ráno, myslete na mě jdu na KET za 30 minut
jeeej, drziim palceeeeeeeeeeeeee
![]()
natu no poriadne som sa zabalila do periny, aby mm nepočul pípanie
![]()
Jodi píše: …no a já poslušně hlásím, že jsem byla ráno na krvi, výsledky by mohly být odpoledne…
Nicollka píše:
holky můžu dát do grafu tu druhou teplotu? když mě se tááák líbí a když sem nevstávala. Sice jakoby mě začínali brnět prsa, tak já fakt nevímMé tělo mě ničí
ja som nepochopila, kedy si mala 36,6 ???
Lauri i já tobě dívala jsem se jak krásně grafuješ ovulka tak jak má být … určo už je těhu za dveřmi jdeš do toho se mnou? ![]()
Lauritka píše:Chrobacek píše:jeeej, drziim palceeeeeeeeeeeeee
Holky dobré ráno, myslete na mě jdu na KET za 30 minut![]()
![]()
ahojte,
majka, velmi ma to mrzi
ani si neviem predstavit tvoje pocity, ale nenechaj sa odradit, urcite to nevzdavaj, treba to skusit aj druhy krat. toto asi nebolo to spravne vajko, ale urcite dobre vajka v sebe este mas. ![]()
Chrobacek píše:
DěkujuJodi byla jsi dnes na krvi?
Jj, byla …jsem napjatá jak kšandy… Ale to ty určitě ještě víc,co???
Nicollka píše:Jodi píše: …no a já poslušně hlásím, že jsem byla ráno na krvi, výsledky by mohly být odpoledne…![]()
Jodi píše:Chrobacek píše:Jj, byla …jsem napjatá jak kšandy… Ale to ty určitě ještě víc,co???
DěkujuJodi byla jsi dnes na krvi?