Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
257
16.6.10 11:02

manža se synovcem :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
salute píše:
já a tatka

salutka, ste velmi velmi sympaticky par!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268

tak ste si peken oddychli co ?? :)

nelky takze uz zvazujes aj IVF :nevim: alebo chcete najprv tiez IUI vyskusat ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549

krásný den začíná svitit slunko .
Salutko to je nádhera ty bazeny a moc vám to sluší na fotce ja jsem si říkala kde si psala jsem ti a pak holky říkali že se dovolenkuješ kde jste byli je to moc nádherný člověk tam asi přijde na jiné myšlenky vid? :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
16.6.10 11:03

a zase já a synovec jdeme na vééču

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
16.6.10 11:04
salute píše:
a zase já a synovec jdeme na vééču

hehehe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
16.6.10 11:04

natu jak to myslíš stejná teplotka????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
16.6.10 11:05

salut krása jedním slovem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
16.6.10 11:06

Byli jsme v Egyptě v Sharmu…bylo tam nádherně a ještě se tam vrátíme…no ale ted už jsme doma a zase ta krutá realita :zed: :zed: :zed: laurit tak to je dobře ,že jsi se tak rozhodla budu držet vše co mám!!!já nevím ted nějak na to netlačím jsm už hodně unavená z toho čekání…uvidím co bude během léta ,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
16.6.10 11:07

baby, inak pred mesiacom bolo u nas v robote nahlasenych 60 tehotnych/zien na materskej… vcera som sa dozvedela, ze ich uz je 80… to je 24% zien vo firme.. uz mam pocit, ze sa to tu siri klimatizaciou, len na mna nie a nie sadnut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
16.6.10 11:08
elllla píše:
baby, inak pred mesiacom bolo u nas v robote nahlasenych 60 tehotnych/zien na materskej… vcera som sa dozvedela, ze ich uz je 80… to je 24% zien vo firme.. uz mam pocit, ze sa to tu siri klimatizaciou, len na mna nie a nie sadnut…

jezzis… mne sa akosi nechce verit, ze je mala porodnost na SK, ved furt je dakto tehotny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
16.6.10 11:09

lauri keby vyšiel spg na houby tak i IVF. inak väčšinou keď má prísť mrchajda tak mám také odhodlanie ako nikdy a potom si poviem veď ešte skúsme možno sa aj prirodzene podarí. ale mesiace utekajú a už dávno nemám 29 (a to natulke dr. povedal, že je najvyšší čas!) takže musíme sa už rozhýbať :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
16.6.10 11:09

Zaku mi se dneska stalo,že první moje teplota byla 37.5 8-o ,tak jsem si řekla,že to je nějaký blud a tak jsem zkusila podruhé a 36.9 8-o a pak jsem usla a zkusila zase a 36.9 tak jsem uvedla 36.9,protože tech 37.5 byla nějaká haluz,právě jsem se tě ptala,jestli si taky zkusila změřit ještě jednou víš?,protože jestli si fakt tak klesla,tak je to jasný IP,jinak už fakt nevím :palec:

• Citovat
  • Upravit
17268
16.6.10 11:11
nela00 píše:
lauri keby vyšiel spg na houby tak i IVF. inak väčšinou keď má prísť mrchajda tak mám také odhodlanie ako nikdy a potom si poviem veď ešte skúsme možno sa aj prirodzene podarí. ale mesiace utekajú a už dávno nemám 29 (a to natulke dr. povedal, že je najvyšší čas!) takže musíme sa už rozhýbať :pankac:

ano chapem, ja som hlavne po laparke verila..ale uz je to vyse roka a nic.
a na nas minulorocny spg mi lekar povedal, ze je v pohode, mal oznacenie mierna theratoasthenozoospermia,
cize horsi morfologia a pohyblivost, a aj tak to ze vraj staci na prirodzene otehu.
tak uz fakt neviem kde v predeli je problem.
uz jedine ten moj nestastny hlien ma napada, :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
16.6.10 11:13

jak je na tom Jodi a Moukus nevite???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...