Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
16.6.10 12:04

Michel v klidu,já jsem taky totální neandrtálec,umím jen ty základní věci,ale nic složitějšího :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,to vždycky zaukoluju mojeho mm :lol:

• Citovat
  • Upravit
8808
16.6.10 12:04

dnešní obídek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
16.6.10 12:06

Katkamarek :mavam: :mavam: :mavam:
to by bylo super,kdyby se vzbudily :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ve své jeskyni jsem si myslela,že když mám menstruaci,tak mám aj ovulaci!!!To je tím,že jsem nikdy neměla problém otěhu,tak jsem nic neštudovala :pocitac: :pocitac: :pocitac:
:srdce: :srdce: :srdce: ještě,že jsem vás holky zlaté našla!!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
16.6.10 12:07

dobrou chut k obědu všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
16.6.10 12:13

Ja fták fotky.Njn zatím,žádné nemám,minulost vzal požár,včetně fotek,něco teda nafotím a poprosím syna,aby mi pomohl,jinak stavíme druhým rokem nový domov,od prosince už nejsme bezdomovci :dance: :dance: :dance: a bydlíme a nemáme ještě fasádu a terén,ani zahradu
Zakuto je teda dílo!!!Jsi mé černé svědomí!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mažu vařit :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
16.6.10 12:17

michel ted fakt nechápu o čem píšeš??? proč bezdomovci proboha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
16.6.10 12:21
8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
16.6.10 12:23

babule ešte jeden postreh

keď máme sexík mimo plodných dní, všimla som si,že spermošky mi vytekajú napr. po večernom sexíku celú noc a veľa a aj celý nasledujúci deň

a keď je sexík počas plodných dní, tak vytekajú le na WC aj to len malé množstvo

:think: :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
16.6.10 12:23

Miche to nevadi, ze nevies, vsetko sa casom naucis a my mame trpezlivost, neboj :hug: Takze ziadosti potvrdis, ked si kliknes na svoj profil, vpravo hore na obrazovke by sa ti to malo zobrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
16.6.10 12:25
smouli píše:
babule ešte jeden postreh

keď máme sexík mimo plodných dní, všimla som si,že spermošky mi vytekajú napr. po večernom sexíku celú noc a veľa a aj celý nasledujúci deň

a keď je sexík počas plodných dní, tak vytekajú le na WC aj to len malé množstvo

:think: :think: :think:

hmmm, to som nikdya nepostrehla… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530

joj baby, by som s vami kecala, ale musim pracovat, mam jednu ulohu, ktoru musim rychlo dokoncit. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268

katka tak uz ta mrcha dobehla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
16.6.10 12:29

baby, na FF som vycitala, ze na hlienik je vraj dobry aj grapefruitovy dzus… este nemam viac info o tom, idem to skusit :))) kupila som si 2 litre 100% dzusu…
a este by ma zaujimala taka velmi intimna vec - nase tehulky - ked ste otehu, tak ste mali orgazmus? ak ano, tak naraz alebo po mm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
16.6.10 12:31
elllla píše:
baby, na FF som vycitala, ze na hlienik je vraj dobry aj grapefruitovy dzus… este nemam viac info o tom, idem to skusit :))) kupila som si 2 litre 100% dzusu…
a este by ma zaujimala taka velmi intimna vec - nase tehulky - ked ste otehu, tak ste mali orgazmus? ak ano, tak naraz alebo po mm?

jeeeeej vazne ella ??? :dance: to by bolo super keby to fakt zabralo. lebo mne nepomaha nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
16.6.10 12:32

Lauritko nevíš někde nějakou tabulku spermiogramu?
Už mám psané vysledky.. :zed: :zed: a závěr na nic.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex